Startdato 04. mar. 2021
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 2.500
Varighed 1 dag
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

HR-konferencen 2021 - Ledelse og Livslang Læring

4. marts 2021 - Konferencen rykkes fra september til marts.

Ledelse og livslang læring

Ledelse og Livslang Læring

Vi skal lære hele livet. Livslang Læring handler i al sin enkelthed om at sætte læring i et bredere perspektiv end skolegang. For den enkelte handler læring oftest om selvrealisering og personlig udvikling. For organisationen er læring et fundamentalt grundvilkår for innovation, effektivitet og performance. Ledelse af Livslang Læring handler om at forstå og udvikle individets og organisationens læringsprocesser. HR-professionelle har ofte en afgørende opgave med at identificere, strukturere og understøtte synergien imellem individets og organisationen behov. På denne konference stiller vi skarpt på, hvordan HR-professionelle på bedst mulig vis kan være med til at skabe og understøtte Livslang Læring.

Der er i sagens natur flere spørgsmål end svar, men på denne konference inviteres du til en kollektiv refleksionsproces med førende forskere og praktikere. Vi vil blandt andet komme ind på:

 • Hvordan påvirkes ledelsespraksis af et øget fokus på læring?
 • Hvordan påvirkes læringsprocesser af digitalisering?
 • Hvilke nye forskningsresultater, koncepter og processer understøtter videndeling, udvikling og læring?
 • Hvilke muligheder og udfordringer skaber nye organisationsformer og forretningsmodeller for ledelse af Livslang Læring?

Traditionen tro vil konferencen byde på internationale keynotes, forskningsbaserede indlæg og en variation af workshops, hvor du som deltager kan komme i dybden med lige netop det emne, der fylder mest hos dig og din virksomhed.

Er du interesseret i at læse mere om, hvad HR-konferencen tidligere har budt på, kan du finde præsentationer og andet materiale i vores vidensbase.

Tilmeld dig til HR-konferencen Cranet 2021 øverst på siden.

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Ved HR-konferencerne præsenteres relevante og aktuelle tematikker. Konferencen er et unikt mødested for ledere og HR-professionelle, der ønsker at holde sig opdateret på nye landvindinger inden for forskning og praksis. Det er konferencens mål at skabe indsigt i samtidens udfordringer og dilemmaer og samtidig tilbyde et overblik over de nye muligheder, der følger med. Det handler om at lytte, diskutere og reflektere med ligesindede.

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Executive Fonden
Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist:
01. mar. 2021
Tilføj til kalender 2021-03-01 00:00:00 2021-03-01 23:59:59 Europe/Copenhagen HR-Konferencen 2021 - Ledelse og Livslang Læring CBS-Executive CBS-Executive

Konferencepris pr. person: kr. 2.500,- ekskl. moms.

Deltagerprisen inkluderer forplejning på dagen.

Kontakt mig

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Book din plads

Tilmelding

HR-Konferencen 2021 - Ledelse og Livslang Læring

 • Personlige oplysninger

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Kontaktinfo

 • Firmaoplysninger

 • Betaling

  Vi tager imod følgende betalingsmetoder: Dankort, VISA & Mastercard. Bemærk, at prisen tillægges moms i betalingsvinduet for kreditkortbetalingen. For faktura vælg 'Betal senere'.
 • Pris: 2.500,00 kr.
 • Parkering

  Når programlektioner afholdes hos CBS Executive i Porcelænshaven, tilbydes deltagerne parkering i nærliggende parkeringskælder til kr. 80 pr. dag. Parkeringsgebyret bliver faktureret sammen med kursusdeltagelsen.
 • Vilkår og betingelser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail inden for 3-5 arbejdsdage. Hvis du har valgt 'Betal senere', sker betaling vha faktura, der udsendes på e-mail eller via EAN-nummer.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
04. mar. 2021
Varighed
1 dag
Steder
CBS Executive Fonden
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 2.500
Betalingslogoer
Programdirektør Stine Staffeldt
Programdirektør Peter Stolt
Program Manager Lise Emilie Hygum Bangsø