Startdato TBA
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 59.000
Varighed 8 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

High Performance Team Leadership Uddannelsen

Vi skaber træningsbanen

High Performance Institute og CBS Executive præsenterer en ny banebrydende lederuddannelse for virksomhedens mest afgørende ledere.

Hvis danske medarbejdere skal blive bedre og udfolde deres fulde potentiale, må de træne mere.

Siden 2016 har omtrent 100 travle topledere sat deres mail på autosvar 12 dage om året for at blive dygtigere til det, som er deres job: At lede. Nære medarbejdere vil vide, at de har deltaget i High Performance Leadership-uddannelsen, som er udviklet af CBS Executive og High Performance Institute og bygger på en ledelsesfilosofi, der gør op med managementkulturens vanetænkning, siger nej til resultatmålinger, simple måleskemaer og regnearkledelse.

I stedet siger vi ja til at udfolde det enkelte menneskes potentiale for at skabe præstationer på topniveau gennem et stærkt personligt og inspirerende lederskab med fokus på en klar retning, en motiverende og engagerende ambition og de helt afgørende detaljer.

Datoerne offentliggøres snarrest. Du kan reservere din plads allerede nu ved at benytte knappen "forhåndreserver" øverst på denne side.
Det er uforpligtende at forhåndsreservere en plads, og du vil modtage informationer om datoer for uddannelsen, så snart de offentliggøres. Efter offentliggørelse af datoerne vil vi bede dig bekræfte din tilmelding.

Læs hele teksten Vis mindre

Det er ikke chefer, der er brug for, det er ledere

High Performance Team Leadership handler ikke om at sætte grænser, måle og kontrollere, men om at støtte, coache, motivere og engagere den enkelte medarbejder til at præstere bedre.

Det kræver ledere, som evner at se et menneskes fulde potentiale. Og som formår at oversætte strategier og resultatmål til meningsfulde udfordringer, der pirrer personlige ambitioner og skærper lysten til at yde sit ypperste.

Det er den slags ledere, der er brug for i fremtidens Danmark. Og ikke bare på topniveau.

Læs hele teksten Vis mindre

Nu også for mellemledere

High Performance Leadership er ikke længere forbeholdt folk fra direktionsgangen. Efter succesen med toplederne, har folkene bag uddannelsen sammensat en helt ny uddannelse specielt for mellemledere, hvor der sættes fokus på træning med udviklingsmodellen ILT - Inspiration, Læring og Træning og ledelsesmodellen Dreams & Details.

Er du interesseret i at høre mere, så kom til en gratis smagsprøvedag den 9. november kl. 09.00-11.00. Du kan tilmelde dig her.

Læs hele teksten Vis mindre

Indhold

High Performance Team Leadership-uddannelsen består af 8 dage fordelt på introduktion, tre moduler af to dages varighed og afslutning. Forløbet strækker sig over ca. 8 måneder, og tager deltagerne igennem temaerne: Det præsterende lederskab, det personlige lederskab og det faciliterende lederskab. Modulerne opbygges som en vekselvirkning mellem inspiration og undervisning på den ene side og læring og træning på den anden.

Deltagerne bliver bl.a. introduceret til:

 • Forskellen på resultatledelse og præstationsledelse
 • Hvordan ledere kan skabe mening, commitment og handlekraft i forhold til de fornyelser, der i sidste ende skaber de ønskede præstationer
 • Ledelsesmodellen Dreams & Details, og hvordan modellen kan benyttes på team-niveau
 • Kulturbegrebet og værdier i afdelingen
 • Personlig ledelsesstil, og hvilken rolle din personlighed spiller, herunder følgeskab og meningsskabelse
 • Etablering og udvikling af højt præsterende teams, samt relationsudvikling
 • Skabelse af træningsrum og feedback-kultur i afdelinger
 • Innovation og læring herunder træning i, hvordan der kan gennemføres innovationsprocesser i egen enhed
Læs hele teksten Vis mindre

Det får du

Som deltager på High Performance Team Leadership får du et forløb specielt tilrettelagt for dig, som er team leder. Forløbet lægger vægt på en vekselvirkning mellem inspiration fra nogle af Danmarks mest toneangivende ledere fra både erhvervslivet, kunstens og sportens verden, indblik i teori og forskning fra nogle af de mest anerkendte professorer fra CBS og ikke mindst træning i de lærte metoder og hjælp til at omsætte det lærte i din egen virksomhed.

Du bliver præsenteret for et ledelses-mindset, der matcher nutiden og de næste årtier, fremfor et gammelt ledelsesparadigme fra ”industriperioden”. Du vil blive præsenteret for en ledelsestænkning, der fokuserer på, hvordan ledelsessystemet fremmer værdiskabelse og fjerner forhindringer og bureaukrati for at sikre det rette mindset, formål og rammer, der sætter medarbejderne op til succes. Derudover vil du få et stærkt og relevant netværk af ledere.

Er du interesseret i at læse om andre kurser, der kan styrke dit lederskab, har vi her samlet et overblik over vores lederuddannelser og kurser.

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

High Performance Team Leadership henvender sig primært til mellemledere og teamledere, hvor vi sætter fokus på træning med udviklingsmodellen ILT - Inspiration, læring og træning og ledelsesmodellen dreams & details.

Steder

CBS Executive (Frederiksberg)
Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist:
To Be Announced

Datoerne offentliggøres snarrest. Du kan reservere din plads allerede nu ved at benytte knappen "forhåndreserver" øverst på denne side. Det er uforpligtende at forhåndsreservere en plads og du vil modtage informationer om datoer for uddannelsen, så snart de offentliggøres. Efter offentliggørelse af datoerne vil vi bede dig bekræfte din tilmelding.

Er du interesseret i at høre mere, så kom til en gratis smagsprøvedag den 9. november kl. 09.00-11.00. Du kan tilmelde dig her: cbs-executive.dk/event/smagsproeve-hptl

Kontakt mig

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Forhåndsreserver

Hent PDF

For at downloade denne pdf, skal du udfylde dit navn, din e-mail og dit telefonnummer – vi vil kontakte dig inden for et par dage, så vi kan være behjælpelige med at finde det rette forløb til dig. Du accepterer samtidig at modtage informationer og tilbud om vores kurser samt andre inspirerende nyhedsbreve fra CBS Executive.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Forhåndsreserver

High Performance Team Leadership Uddannelsen

 • Personlige oplysninger

 • Kontakt info

 • Firmaoplysninger

 • Vilkår og betingelser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter forhåndsreserveringen vil vi kontakte dig, såfremt der er en ledig plads på kurset

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
TBA
Varighed
8 dage
Steder
CBS Executive (Frederiksberg)
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 59.000
Billede af Stine Staffeldt, CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg
Billede af Sif Brown Nielsen, CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg