Startdato TBA
Deltagergebyr, eks. moms. 59.950
Varighed 8 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

High Performance Team Leadership Uddannelsen

Angiv din interesse for næste forløb med opstart i foråret 2021 ved at udfylde formularen øverst på siden

Logo HPI og CBS Executive

High Performance TEAM Leadership - Vi skaber træningsbanen

Hvis medarbejdere skal blive bedre og udfolde deres fulde potentiale, må de træne mere.
High Performance Institute og CBS Executive Fonden præsenterer en ny lederuddannelse for virksomhedens mest afgørende ledere.

“High Performance TEAM Leadership er en helt anden måde at træne og udvikle virksomhedens mest afgørende ledere på. Her er der fokus på inspiration, læring samt lysten og glæden ved at træne, som bliver nogle af de krav, fremtidens ledere vil stå over for i en digital brydningstid.”

- Kim Kristensen, oberst, dronningens ceremonimester og en af initiativtagerne til den nye lederuddannelse, som gør op med resultatmålinger, meningsløse KPI’er, simple måleskemaer og regnearksledelse.

Siden 2016 har omtrent 100 travle topledere sat deres mail på autosvar 12 dage om året for at blive dygtigere til det, som er deres job: At lede. Nære medarbejdere vil vide, at de har deltaget i High Performance Leadership-uddannelsen, som er udviklet af CBS Executive Fonden og High Performance Institute og bygger på en ledelsesfilosofi, der gør op med managementkulturens vanetænkning, siger nej til resultatmålinger, simple måleskemaer og regnearkledelse. I stedet siger vi ja til at udfolde det enkelte menneskes potentiale for at skabe præstationer på topniveau gennem et stærkt personligt og inspirerende lederskab med fokus på en klar retning, en motiverende og engagerende ambition og de helt afgørende detaljer.

High Performance Leadership er ikke længere forbeholdt folk fra direktionsgangen. Efter succesen med toplederne, har High Performance Institute og CBS Executive Fonden sammensat en uddannelse som nu udbydes for anden gang specielt for mellemledere, hvor der sættes fokus på sammensætning af teams med VIP-modellen, træning med udviklingsmodellen ILT - Inspiration, Læring og Træning og ledelsesmodellen Dreams & Details.

Du kan læse yderlige ved at downloade brochuren øverst på denne side. Bemærk, at brochuren vedrører 2020.

Læs hele teksten Vis mindre

Det er ikke chefer, der er brug for, det er ledere

CBS Executive Fonden og High Performance Institute præsenterer en ny uddannelse, som primært henvender sig til mellemledere i både det private erhvervsliv og den offentlige sektor. Overskriften er High Performance TEAM Leadership – for det handler først og fremmest om at motivere, inspirere og hjælpe dit team til at præstere bedre. Dette kræver ledere, som kan skabe det rette mindset i teamet. Det kræver ledere, som evner at se hvert enkelt menneskes særlige potentiale. Og det kræver ledere, som kan skabe rammerne for, at alle i teamet kan udfolde deres særlige talenter og dermed gøre deres ypperste for at indfri teamets og organisationens mål. Læg dertil kravene til hastighed i forretnings- og produktinnovation.

Det fordrer et nyt lederskab at skabe organisationer, der er hurtige på fødderne
High Performance TEAM Leadership-uddannelsen er et opgør med tidens tro på, at mennesker kan drives til succes gennem et utal af kolde resultatmål og simple belønningssystemer. High Performance Filosofien handler først og fremmest om at inspirere, vise tillid og skabe forståelse blandt medarbejderne for den fælles vision samt skabe en performancekultur baseret på et klart formål, et stærkt teamarbejde, læringskultur, kontinuerlig træning og feedback. Derefter kan teamet i fællesskab enes om de mål, som den samlede indsats skal føre til, og om den enkeltes unikke rolle i de fælles bestræbelser.

Fra byrde til appetit
Fremtidens leder skal med andre ord fungere som en facilitator og katalysator, der filtrerer og oversætter retning og mål til meningsfulde udfordringer, der pirrer den enkeltes personlige ambitioner og skærper lysten til at præstere. Praktiske erfaringer med High Performance Leadership viser, at alle vinder ved at anvende dette nye mindset. Ægte High Performance Leadership reducerer risikoen for stress blandt medarbejderne og styrker arbejdsglæde, selvværd, personlig mestring og effektivitet. Alt sammen faktorer, der kan aflæses på bundlinjen.

Læs hele teksten Vis mindre

Indhold

High Performance Team Leadership-uddannelsen består af 8 dage fordelt på introduktion, tre moduler af to dages varighed og afslutning. Forløbet strækker sig over ca. 8 måneder, og tager deltagerne igennem temaerne: Det præsterende lederskab, det personlige lederskab og det faciliterende lederskab. Modulerne opbygges som en vekselvirkning mellem inspiration og undervisning på den ene side og læring og træning på den anden.

Som deltager bliver du bl.a. introduceret til:

 • Forskellen på resultatledelse og præstationsledelse
 • Hvordan ledere kan skabe mening, commitment og handlekraft i forhold til de fornyelser, der i sidste ende skaber de ønskede præstationer
 • Ledelsesmodellen Dreams & Details, og hvordan modellen kan benyttes på team-niveau
 • Kulturbegrebet og værdier i afdelingen
 • Personlig ledelsesstil, og hvilken rolle din personlighed spiller, herunder følgeskab og meningsskabelse
 • Etablering og udvikling af højt præsterende teams, samt relationsudvikling
 • Skabelse af træningsrum, lærings- og feedbackkultur i afdelinger
 • Innovation og læring herunder træning i, hvordan der kan gennemføres innovationsprocesser i egen enhed
 • Hvordan du som leder kan facilitere udviklende og dynamiske processer
Læs hele teksten Vis mindre

Det får du

Som deltager på High Performance TEAM Leadership får du et forløb specielt tilrettelagt for dig som teamleder. Forløbet lægger vægt på en vekselvirkning mellem inspiration fra nogle af Danmarks mest toneangivende ledere fra både erhvervslivet, kunstens og sportens verden, indblik i teori og forskning fra nogle af de mest anerkendte professorer fra CBS og ikke mindst træning i de lærte metoder og hjælp til at omsætte det lærte i din egen virksomhed. Derudover vil du få et stærkt og relevant netværk af ledere. Du bliver præsenteret for et ledelsesmindset, der matcher nutiden og de næste årtier, fremfor et gammelt ledelsesparadigme fra den industrielle periode.

Du vil blive præsenteret for en ledelsestænkning, der fokuserer på, hvordan ledelsessystemet fremmer værdiskabelse og fjerner forhindringer og bureaukrati for at sikre det rette mindset, formål og rammer, der sætter medarbejderne fri og op til succes - kort sagt, du vil udvikle dine kompetencer inden for leadership fremfor management.

Er du interesseret i at læse om andre kurser, der kan styrke dit lederskab, har vi her samlet et overblik over vores lederuddannelser og kurser.

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

High Performance TEAM Leadership henvender sig primært til mellemledere og teamledere. Uddannelsen er designet således, at flere fra samme virksomhed med fordel kan deltage for således at opnå bedst mulig gensidig læring og forankring.

Steder

CBS Executive Fonden
Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist:
To Be Announced

Angiv din interesse for næste forløb med opstart i foråret 2021 ved at udfylde formularen øverst på siden. Så kontakter vi dig når datoerne er fastsat.

Kontakt mig

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Interesseret

Download materiale

Interesseret

High Performance Team Leadership Uddannelsen

 • Personlige oplysninger

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Kontakt info

 • Firmaoplysninger

 • Vilkår og betingelser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Vi kontakter dig, så snart der er flere informationer.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
TBA
Varighed
8 dage
Steder
CBS Executive Fonden
Deltagergebyr, eks. moms.
59.950
Programdirektør Stine Staffeldt
Portræt af Allan Levann, High Performance Institute
Program Manager Sif Brown Nielsen