Startdato 06. feb. 2018
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 79.500
Varighed 12 dage
Undervisningssprog Dansk

High Performance Leadership Uddannelsen

Genopfind virksomheden og lederskabet – mens det stadig går godt

En unik uddannelse skabt af High Performance Institute i samarbejde med CBS Executive

Denne uddannelse er desværre fuldtegnet for 2018, men du kan tilmelde dig vores venteliste øverst på denne side.

Ja til at udfolde potentialet for at skabe fantastiske præstationer gennem stærkt lederskab, menneskesyn og retning. Nej til simple resultatmålinger, KPI’er, måleskemaer og regnearksledelse.

High Performance Leadership er den første danske uddannelse i præstationsledelse, der definerer et unikt dansk lederskab, og som i kraft af sin egenart og tradition kan måle sig med de bedste lederskoler og universiteter i verden. High Performance Leadership er en unik uddannelse skabt af High Performance Institute i samarbejde med CBS Executive.

Indhold i forløbet

Det er ikke chefer, der er brug for – det er ledere

Overskriften er High Performance Leadership – for det handler først og fremmest om at motivere, inspirere og hjælpe organisationen og medarbejderne til at præstere bedre. Dette kræver ledere, som kan skabe det rette mindset i organisationen. Det kræver ledere, som evner at se hvert enkelt menneskes særlige potentiale. Og det kræver ledere, som kan skabe rammerne for, at alle medarbejdere kan udfolde deres særlige talenter og dermed gøre deres ypperste for at indfri organisationens mål. 

Det fordrer robusthed, integritet og lederskab at skabe organisationer, der er hurtige på fødderne

High Performance Leadership-uddannelsen er et opgør med tidens tro på, at mennesker kan drives til succes gennem et utal af kolde resultatmål og simple belønningssystemer. High Performance Leadership handler først og fremmest om at inspirere, vise tillid og skabe forståelse blandt medarbejderne for den fælles vision, samt skabe en performancekultur baseret på et klart formål, et stærkt teamarbejde, træning og feedback. Derefter kan ledere og medarbejdere i fællesskab enes om de mål, som den samlede indsats skal føre til, og om den enkeltes unikke rolle i de fælles bestræbelser.

Fra byrde til appetit

Fremtidens leder skal med andre ord fungere som en katalysator, der filtrerer og oversætter retning og mål til meningsfulde udfordringer, der pirrer den enkeltes personlige ambitioner og skærper lysten til at præstere. Praktiske erfaringer med High Performance Leadership viser, at alle vinder ved at anvende dette nye mindset. Ægte High Performance Leadership reducerer risikoen for stress blandt medarbejderne og styrker arbejdsglæde, selvværd og personlig mestring og effektivitet. Alt sammen faktorer, der kan aflæses på bundlinjen.

Det får du

Som deltager på High Performance Leadership får du inspiration fra nogle af Danmarks mest toneangivende ledere fra både erhvervslivet, kunstens og sportens verden. Dertil får du indblik i den nyeste forskning og viden fra nogle af de mest anerkendte professorer fra CBS.

Du bliver præsenteret for et ledelsesmindset, der matcher 2017 og de næste årtier, fremfor et gammelt ledelsesparadigme fra ”industriperioden”. Du vil udvikle dine lederkompetencer mod at udfolde og realisere hele potentialet hos dine medarbejdere i din organisation. Du vil bliver præsenteret for en ledelsestænkning, der fokuserer på, hvordan ledelsessystemet fremmer værdiskabelse og fjerner forhindringer og bureaukrati for at sikre det rette mindset, formål og rammer, der sætter medarbejderne op til succes. Derudover vil du få et stærkt og relevant netværk af ledere.

Undervisere

Flemming Poulfelt: Professor, Ph.D., Department of Management, Politics and Philosophy, CBS.Flemming specialiserer sig i strategi og ledelse, og er forfatter og medforfatter til flere bøger og har publiceret i danske og internationale tidsskrifter. Flemming har mange års erfaring med undervisning af ledere. Desuden har han erfaring fra flere bestyrelsesposter og fungerer også som ekstern konsulent.
Jan Molin: Professor og uddannelsesdekan, Institut for Organisation, CBS.Jan Molins primære forskningsområder er bl.a. ledelseskommunikation på strategisk grundlag, ledelse og organisering på psykologisk grundlag og forandringsledelse.
Jim Hagemann Snabe: har fra 2010-2014 fungeret som co-CEO af SAP SE, hvor han havde særlig fokus på strategi, innovation og forandringsledelse. Snabes dybdegående kundeerfaring fra mere end 20 forskellige industrier samt hans vidtgående kendskab til innovation, digitalisering og teknologi har udviklet hans personlige ledelsesstil og ambition.Jim Snabe er medlem af fondsbestyrelsen i World Economic Forum, bestyrelsesformand i A.P. Møller Mærsk og medlem af bestyrelsen for Siemens AG, Allianz SE, SAP SE og Bang & Olufsen A/S samt adjungeret professor ved Copenhagen Business School, CBS.
Mikael Trolle: er cand. scient. i idræt og biologi fra Københavns Universitet og sportsdirektør og headcoach for herrelandsholdet i Dansk Volleyball Forbund. Mikael Trolle er medstifter og partner i High Performance Institute. Mikael Trolle er en af Danmarks mest succesrige trænere og coaches med mere end 15 års erfaring som international toptræner for herrelandsholdet samt Holte IF Volleyball.

Deltagerprofil

High Performance Leadership henvender sig primært til ledere og ledergrupper på seniormanagement-niveau fra det private erhvervsliv og fra den offentlige sektor. Uddannelsen er designet således, at flere fra samme ledergruppe med fordel kan deltage for således at opnå bedst mulig gensidig læring og forankring i gruppen.

Datoer

29. jan. 2018
Tilmeldingsfrist
Tilføj til kalender 2018-01-29 00:00:00 2018-01-29 23:59:59 Europe/Copenhagen High Performance Leadership Uddannelsen Trenden mod High Performance Leadership er i fuld gang, og både herhjemme og internationalt argumenterer toneangivende erhvervsledere og ledelseseksperter i stigende grad for et opgør med den vanetænkning og de barrierer, der forhindrer den enkelte medarbejder i at udfolde sit fulde potentiale og præstere sit bedste. CBS-Executive CBS-Executive

• Intro: d. 6. februar 2018, CBS Executive

• Samling 1: d. 28. februar – 2. marts 2018, Comwell, Borupgaard, Snekkersten (2 overnatninger inkluderet i prisen)

• Samling 2: d. 23.-25. maj 2018, CBS Executive

• Workout: d. 26. juni 2018, CBS Executive

• Samling 3: d. 5.-7. september 2018, CBS Executive

• Afslutning: d. 1. november 2018, CBS Executive

Steder

CBS Executive, Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg

Åben i Google Maps

Kontakt

Kontakt mig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hent PDF

For at downloade denne pdf, skal du udfylde dit navn, din e-mail og dit telefonnummer – vi vil kontakte dig inden for et par dage, så vi kan være behjælpelige med at finde det rette forløb til dig. Du accepterer samtidig at modtage informationer og tilbud om vores kurser samt andre inspirerende nyhedsbreve fra CBS Executive.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Venteliste

High Performance Leadership Uddannelsen

  • Personlige oplysninger

  • Kontakt info

  • Firmaoplysninger

  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding til vores venteliste vil vi kontakte dig, såfremt der opstår en ledig plads på kurset

Kursusfakta

Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 79.500
Startdato
06. feb. 2018
Varighed
12 dage
Steder
CBS Executive (Frederiksberg)
Undervisningssprog
Dansk

Kontakt

Allan Levann

Cand. mag, direktør, High Performance Institute

Stine Staffeldt

Programdirektør

Sif Brown Nielsen

Program Manager