Startdato TBA
Deltagergebyr, eks. moms. TBA
Varighed 12 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

High Performance Leadership Uddannelsen

Genopfind virksomheden og lederskabet – mens det stadig går godt

High Performance Leadership

En unik uddannelse skabt af High Performance Institute i samarbejde med CBS Executive

Datoer for High Performance Leadership 2020 offentliggøres snarest. Du har allerede nu mulighed for at forhåndsreservere en plads på holdet med start primo 2020, ved at udfylde formularen under "Forhåndsreserver" øverst på denne side. Det er uforpligtende at forhåndsreservere en plads, og du vil modtage informationer om datoer for uddannelsen, så snart de offentliggøres. Efter offentliggørelse af datoerne vil vi bede dig bekræfte din tilmelding. Se evt. også uddannelsen "High Performance Team Leadership".

Bemærk at pdf'en øverst på denne side refererer til uddannelsen for 2019.

Ja til at udfolde potentialet for at skabe fantastiske præstationer gennem stærkt lederskab, menneskesyn og retning. Nej til simple resultatmålinger, KPI’er, måleskemaer og regnearksledelse.

High Performance Leadership er den første lederuddannelse, der definerer et helt nyt lederskab, et opgør med resultatmål, simple måleskemaer, meningsløse KPI´ere og regnearksledelse, og som i kraft af sin dybe rødder i teori og praktik og brugen af erfaringer og afgørende viden fra sportens, kunstens, videnskabens og erhvervslivets verdener, har skabt en unik lederuddannelse, som kan måle sig med de bedste lederskoler og universiteter i hele verden. High Performance Leadership er en unik uddannelse skabt af High Performance Institute i samarbejde med CBS Executive.

Læs hele teksten Vis mindre

Indhold i forløbet

Det er ikke chefer, der er brug for – det er ledere

Overskriften er High Performance Leadership – for det handler først og fremmest om at motivere, inspirere og hjælpe organisationen og medarbejderne til at præstere bedre. Dette kræver ledere, som kan skabe det rette mindset i organisationen. Det kræver ledere, som evner at se hvert enkelt menneskes særlige potentiale. Og det kræver ledere, som kan skabe rammerne for, at alle medarbejdere kan udfolde deres særlige talenter og dermed gøre deres ypperste for at indfri organisationens mål. 

Det fordrer robusthed, integritet og lederskab at skabe organisationer, der er hurtige på fødderne

High Performance Leadership-uddannelsen er et opgør med tidens tro på, at mennesker kan drives til succes gennem et utal af kolde resultatmål og simple belønningssystemer. High Performance Leadership handler først og fremmest om at inspirere, vise tillid og skabe forståelse blandt medarbejderne for den fælles vision, samt skabe en performancekultur baseret på et klart formål, et stærkt teamarbejde, træning og feedback. Derefter kan ledere og medarbejdere i fællesskab enes om de mål, som den samlede indsats skal føre til, og om den enkeltes unikke rolle i de fælles bestræbelser.

Fra byrde til appetit

Fremtidens leder skal med andre ord fungere som en katalysator, der filtrerer og oversætter retning og mål til meningsfulde udfordringer, der pirrer den enkeltes personlige ambitioner og skærper lysten til at præstere. Praktiske erfaringer med High Performance Leadership viser, at alle vinder ved at anvende dette nye mindset. Ægte High Performance Leadership reducerer risikoen for stress blandt medarbejderne og styrker arbejdsglæde, selvværd og personlig mestring og effektivitet. Alt sammen faktorer, der kan aflæses på bundlinjen.

Læs hele teksten Vis mindre

High Performance Leadership-filosofien understøttes af ledelsesmodellen Dreams & Details, som består af drømmen, detaljerne og broen

Drømmen – består af en retning, en ambition og inspiration
Drømmen er det, virksomheden gerne vil opnå, og den kobler sig til den del af virksomhedsledelse, som handler om strategi. Vi kalder det drømmen, fordi vi mener, det er vigtigt at tænke så ambitiøst og inspirerende, at den kan drive det nødvendige sæsonskifte. Drømmen er det samlede resultat af et grundigt forarbejde. Drømmen skal sætte en retning for virksomheden, men ikke planlægge vejen dertil i detaljer. Drømmen skal være ambitiøs nok til at drive de nødvendige forandringer, og drømmen skal være så inspirerende, at den motiverer og engagerer hele organisationen og giver lederen følgeskab.

Detaljerne – består af rolle, evne og samspil
Den anden halvdel af ledelsesmodellen dreams & details udgøres af detaljerne, det virksomheden kan, og det er vel og mærke ikke alle detaljer, men lige netop de to til fire afgørende detaljer, som sikrer den bedste præstation i forhold til drømmen. Det er arbejde med de roller, som er nødvendige for virksomheden i den nye sæson, det er medarbejdernes evner, det er samspillet mellem dem og de enkelte afdelinger, det er forståelsen af, hvad den enkelte skal kunne og gøre for at øge præstationen – op mod virksomhedens drøm og ambition. Derfor skal drømmen være klar og tydelig, så enhver forstår den og kan slippes fri og udfolde sit fulde potentiale.

Broen – består af et mindset og rammer
Bindeleddet mellem drømmen og detaljerne kalder vi Broen, som kort fortalt er mindset’et og rammerne, som skaber det bedste grundlag for at arbejde med drømmen og detaljerne. Broen er den måde, vi vil gøre ting på. Broen skal sikre, at der er fast forbindelse mellem drøm og detaljer, så drømmen ikke bare bliver fine ord fra ledelsens side præsenteret på en PowerPoint, mens virksomhedens rammer og tankegang mod-arbejder, at den nogensinde kan lade sig gøre at opfylde. Det er her virksomhedens organisation og personaleledelse for alvor kommer i spil, og behovet for radikale ændringer er udfordret i fremtiden. Virksomhedens mindset er den måde, virksomheden vil være virksomhed på. Det er her, kulturen skabes og viser sin fulde styrke i samspil med de optimale rammer.

Læs hele teksten Vis mindre

Det får du

Som deltager på High Performance Leadership får du inspiration fra nogle af Danmarks mest toneangivende ledere fra både erhvervslivet, kunstens og sportens verden. Dertil får du indblik i den nyeste forskning og viden fra nogle af de mest anerkendte professorer fra CBS.

Du bliver præsenteret for et ledelsesmindset, der matcher nutiden og de næste årtier, fremfor et gammelt ledelsesparadigme fra ”industriperioden”. Du vil udvikle dine lederkompetencer mod at udfolde og realisere hele potentialet hos dine medarbejdere i din organisation. Du vil bliver præsenteret for en ledelsestænkning, der fokuserer på, hvordan ledelsessystemet fremmer værdiskabelse og fjerner forhindringer og bureaukrati for at sikre det rette mindset, formål og rammer, der sætter medarbejderne op til succes. Derudover vil du få et stærkt og relevant netværk af ledere.

Er du interesseret i at læse om andre kurser, der kan styrke dit lederskab, har vi her samlet et overblik over vores lederuddannelser og kurser.

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

High Performance Leadership henvender sig primært til ledere og ledergrupper på seniormanagement-niveau fra det private erhvervsliv og fra den offentlige sektor. Uddannelsen er designet således, at flere fra samme ledergruppe med fordel kan deltage for således at opnå bedst mulig gensidig læring og forankring i gruppen.

Steder

Datoer

Tilmeldingsfrist:
To Be Announced

Datoer for High Performance Leadership 2020 offentliggøres snarest.

Du har allerede nu mulighed for at forhåndsreservere en plads på holdet med start primo 2020, ved at udfylde formularen under "Forhåndsreserver" øverst på denne side.
Det er uforpligtende at forhåndsreservere en plads, og du vil modtage informationer om datoer for uddannelsen, så snart de offentliggøres. Efter offentliggørelse af datoerne vil vi bede dig bekræfte din tilmelding.

Kontakt mig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Forhåndsreserver

Download materiale

For at downloade denne pdf, skal du udfylde dit navn, din e-mail og dit telefonnummer – vi vil kontakte dig inden for et par dage, så vi kan være behjælpelige med at finde det rette forløb til dig. Du accepterer samtidig at modtage informationer og tilbud om vores kurser samt andre inspirerende nyhedsbreve fra CBS Executive.

Trin 1 af 2

50%

Forhåndsreserver

High Performance Leadership Uddannelsen

  • Personlige oplysninger

  • Kontakt info

  • Firmaoplysninger

  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter forhåndsreserveringen vil vi kontakte dig, såfremt der er en ledig plads på kurset

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
TBA
Varighed
12 dage
Steder
CBS Executive (Frederiksberg)
Deltagergebyr, eks. moms.
TBA
Portræt af Allan Levann, High Performance Institute
Billede af Stine Staffeldt, CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg
Billede af Sif Brown Nielsen, CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg