Startdato TBA
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 25.000
Varighed 3,5 dag
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

Det generøse lederskab

Kunsten at balancere det robuste og det skrøbelige

DET GENERØSE LEDERSKAB Kunsten at balancere det robuste og det skrøbelige

En Masterclass med Ole Fogh Kirkeby og Ole S. Rasmussen

Kan du med rette sige, at dit lederskab styrker organisationens fællesskab, fremmer kvalitet og modvirker stress? Hvis ja, hvad er det så, der kendetegner dit lederskab? På den ene side at det skaber grundlaget for et ægte, solidarisk fællesskab, og på den anden side, at du ser hver enkelt medarbejder. At du metodisk, strategisk og taktisk har lært at balancere det robuste og det skrøbelige.

For hvad vil det sige at være robust i en arbejdssammenhæng, og hvilke konsekvenser har det for den gruppe mennesker, som det robustes antonym, ’skrøbelighed’, betegner? Hvad hvis ’robust’ ikke kun er en styrke for personen selv og for organisationen, men en buket af egenskaber, der kan ødelægge medarbejderne, kollegerne, og brugerne, og kan ekskludere den skrøbelighed, som måske i virkeligheden er de stærke personligheders og miljøers hemmelighed?

Læs Ole Fogh Kirkeby forklare om protreptik her. Se også kurset Selvindsigt & Handlekraft, hvor Ole Fogh Kirkeby også underviser.

Læs hele teksten Vis mindre
DET GENERØSE LEDERSKAB Træf stærkt kvalificerede beslutninger

Indhold i forløbet

Over 3 dage vil du udforske din samvittighed som en vej til at forstå, hvad det gode er, og hvordan du kan bruge det gode som det styrende for din lederadfærd.

Under forløbet vil den protreptiske samtale være den praktiske indgang til udforskningen af dit værdigrundlag og den ledelsesmæssige adfærd du udviser, især set i forhold til komplekse og dilemmafyldte begivenheder, som sætter dit personlige lederskab under pres. Du afslutter med at opstille en personlig handleplan for videre udvikling.

Din nye selvindsigt og sensitivitet vil vise veje til beslutningstagningen, der omgår den sædvanlige stærkt fokuserede søgen efter svar på alt for simple spørgsmål - du vil, med andre ord, træne din serendipitet (din årvågenhed).

2-3 uger efter Masterclass-afslutningen mødes deltagerne i triader (3 timer) og deler erfaringer om egne forsøg på at applicere indsigten fra programmet på egen organisation. Triaderne coaches af Ole & Ole i fællesskab.  Vi håber, at triaderne efter afslutningen vil fortsætte som fælles sparringsgrupper.

Læs hele teksten Vis mindre

Det får du

Vi har designet et program under ledelse af Filosoffen, Professor emeritus Ole Fogh Kirkeby og Ledelseskonsulent Ole S. Rasmussen, som gennem det seneste års tid sammen har dagsordensat modsvaret til et af de aktuelt største buzzwords; ’Robusthed’. De to har ført an i den filosofiske og ledelsesmæssige udforskning af først ’skrøbeligheden’ og dernæst ’generøsiteten’.

”Vi skal lære at anerkende det skrøbelige og generøsiteten som vejen til øget produktivitet, kvalitet, men også til forebyggelse af vor tids pest, stress.”

Du får styr på de begreber, der differentierer de forskellige former af robusthed og skrøbelighed. Disse begreber er kombineret på vigtige måder i de sammensatte personligheder, som staben af ledere og medarbejdere udgør.

Vi vil klæde dig på til efterfølgende konkret at kunne agere som den generøse leder.

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Den erfarne leder (gerne leder af ledere) i offentlig, privat eller tredje sektor, som ønsker at styrke forståelsen af dels sit eget leder-jeg, dels af hvilke (kombinationer) af adfærdstræk hos ledere og medarbejdere, der hhv. udvikler og hæmmer organisationer.

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

Sixtus Signatur Hotel og Konference
Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist:
To Be Announced

Datoer 2019
3½ dage; 7. -9. januar 2019 Internat på Sixtus, Sinatur Hotel & Konference i Middelfart efterfulgt af en triade-coaching i uge 5, 2019 (Øst- eller Vestdanmark).
Datoer for 2020 offentliggøres snarest.

Prisen omfatter undervisning, forplejning, kursusmateriale, og overnatning på 3 dages-forløbet samt 1 triade-coaching.

Kontakt mig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Interesseret

Download materiale

For at downloade denne pdf, skal du udfylde dit navn, din e-mail og dit telefonnummer – vi vil kontakte dig inden for et par dage, så vi kan være behjælpelige med at finde det rette forløb til dig. Du accepterer samtidig at modtage informationer og tilbud om vores kurser samt andre inspirerende nyhedsbreve fra CBS Executive.

Trin 1 af 2

50%

Interesseret

Det generøse lederskab

  • Personlige oplysninger

  • Kontakt info

  • Firmaoplysninger

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Vi kontakter dig, så snart der er flere informationer.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
TBA
Varighed
3,5 dag
Steder
Sixtus Signatur Hotel og Konference
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 25.000
Billede af Peter Stolt, CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg
Billede af Pia Maj Hvolby, CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg