Startdato 28. jan. 2019
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 15.500
Varighed 3 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

Forhandlingsteknik - vinter 2019

FORHANDSLINGSTEKNIK

Forhandling er en disciplin

De fleste betragter forhandling som noget, der læres med tiden, og som nogen bare er bedre til end andre. Dette er ikke korrekt. Forhandling er en disciplin som er teoretisk funderet, der indeholder konkrete redskaber til skabelse af gensidig værdi i en forhandlingssituation og dermed bedre resultater.

Kurset er funderet i anerkendt forhandlingsteori, men fokuserer primært på den praktiske anvendelse og integration af konkrete forhandlingsredskaber, som du kan bruge med det samme. Forhandlingen kan omhandle kontraktindgåelse, en kommerciel vigtig beslutning, lønforhandling med medarbejdere eller en konfliktløsningssituation. Forhandlingerne kan være interne i en organisation eller med en ekstern modpart.

Kurset udbydes også i forbindelse med CBS Executive Sommerskole 2019 - læs mere.

Læs hele teksten Vis mindre

Indhold i forløbet

Kurset er funderet i anerkendt forhandlingsteori, men fokuserer primært på den praktiske anvendelse og integration af konkrete forhandlingsredskaber, som du kan benytte med det samme. Forhandlingstræning skal føre til resultater.

På kurset trænes din evne til at sætte ambitiøse mål for forhandlingsresultatet samtidig med, at gode relationer til modparterne bevares. Du vil efter kurset være bedre i stand til at overføre ny viden og nye redskaber til egne forhandlinger i hverdagen.

Download detaljeret beskrivelse af kurset i pdf øverst på denne side.

Læs hele teksten Vis mindre

Det får du

På kun tre dage får du teoretisk og praktisk viden om effektive forhandlingsmetoder, - strategier og -adfærd, samt viden og redskaber til forhandlinger i hverdagen.

Du får teoretisk og praktisk viden om psykologiske barrierer, der hindrer effektive forhandlinger og skabelse af merværdi. Desuden får du mulighed for at eksperimentere med specifikke forhandlingsværktøjer på cases skrevet med reference til ledere, specialister og rådgiveres specifikke virkelighed og udfordringer.

Alle deltagere får et kursusbevis fra CBS Executive ved aktiv deltagelse alle dage.

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Kurset i forhandlingsteknik henvender sig bredt til alle der, personligt eller professionelt, ønsker at styrke deres forhandlingskompetencer. Deltagerne er ledere på alle niveauer, jurister, konsulenter, rådgivere, m.fl. fra såvel offentlige som private virksomheder.

 

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Executive, Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg
Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist:
16. dec. 2019
Tilføj til kalender 2019-12-16 00:00:00 2019-12-16 23:59:59 Europe/Copenhagen Forhandlingsteknik - vinter 2019 Kurset er funderet i anerkendt forhandlingsteori, men fokuserer primært på den praktiske anvendelse og integration af konkrete forhandlingsredskaber, som kursusdeltageren kan benytte med det samme. En forhandling kan omhandle mange ting f.ex. en kontraktindgåelse, en kommerciel vigtig beslutning, en lønforhandling med medarbejdere eller en konfliktløsningssituation. CBS-Executive CBS-Executive
Timer pr. dag: 7.5

3 dage i januar 2019
Mandag den 28. januar kl. 9.00 - 16.30
Tirsdag den 29. januar kl. 9.00 - 16.30
Onsdag den 30. januar kl. 9.00 - 16.30

Kontakt mig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Book din plads

Hent PDF

For at downloade denne pdf, skal du udfylde dit navn, din e-mail og dit telefonnummer – vi vil kontakte dig inden for et par dage, så vi kan være behjælpelige med at finde det rette forløb til dig. Du accepterer samtidig at modtage informationer og tilbud om vores kurser samt andre inspirerende nyhedsbreve fra CBS Executive.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tilmelding

Forhandlingsteknik - vinter 2019

  • Personlige oplysninger

  • Kontaktinfo

  • Firmaoplysninger

  • Parkering

    Når programlektioner afholdes hos CBS Executive i Porcelænshaven, tilbydes deltagerne parkering i nærliggende parkeringskælder til kr. 80 pr. dag. Parkeringsgebyret bliver faktureret sammen med kursusdeltagelsen.
  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail inden for 3-5 arbejdsdage. Betaling sker vha faktura, der udsendes på e-mail eller via EAN-nummer.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
28. jan. 2019
Varighed
3 dage
Steder
CBS Executive, Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 15.500
Billede af Kirsten Ryelund, CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg