Startdato 14. jan. 2020
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 15.900
Varighed 3 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

Forhandlingsteknik - Vinter 2020

FORHANDSLINGSTEKNIK

Forhandling er en disciplin

De fleste betragter forhandling som noget, der læres med tiden, og som nogen bare er bedre til end andre. Dette er ikke korrekt. Forhandling er en disciplin som er teoretisk funderet, der indeholder konkrete redskaber til skabelse af gensidig værdi i en forhandlingssituation og dermed bedre resultater.

Kurset er funderet i anerkendt forhandlingsteori, men fokuserer primært på den praktiske anvendelse og integration af konkrete forhandlingsredskaber, som du kan bruge med det samme. Forhandlingen kan omhandle kontraktindgåelse, en kommerciel vigtig beslutning, lønforhandling med medarbejdere eller en konfliktløsningssituation. Forhandlingerne kan være interne i en organisation eller med en ekstern modpart.

Sommerkurset blev i 2019 evalueret til 4,71 på en skala, hvor 5 er bedst og svarer til meget tilfredsstillende.

Læs hele teksten Vis mindre

Indhold i forløbet

Forhandlingstræning skal føre til resultater.

På kurset trænes deltagernes evne til at sætte ambitiøse mål for forhandlingsresultatet samtidig med, at gode relationer til modparterne bevares. Deltagerne vil efter kurset være bedre i stand til at overføre ny viden og nye redskaber til egne forhandlinger i hverdagen.

Download detaljeret beskrivelse af kurset i pdf øverst på denne side.

Læs hele teksten Vis mindre

Det får du

Deltagere vil tilegne sig teoretisk og praktisk viden om effektive forhandlingsmetoder og adfærd, herunder tilegnelse af teoretisk og praktisk viden om forhandlingsstrategier, teoretisk og praktisk viden om psykologiske barrierer, der hindrer effektive forhandlinger og skabelse af merværdi. Deltagere vil kunne eksperimentere med specifikke forhandlingsværktøjer på cases skrevet med reference til ledere, specialister og rådgiveres specifikke virkelighed og udfordringer.

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Kurset i forhandlingsteknik henvender sig bredt til alle der, personligt eller professionelt, ønsker at styrke deres forhandlingskompetencer. Deltagerne er ledere på alle niveauer, jurister, konsulenter, rådgivere, m.fl. fra såvel offentlige som private virksomheder.

 

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Executive, Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg
Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist:
09. dec. 2019
Tilføj til kalender 2019-12-09 00:00:00 2019-12-09 23:59:59 Europe/Copenhagen Forhandlingsteknik - Vinter 2020 Kurset er funderet i anerkendt forhandlingsteori, men fokuserer primært på den praktiske anvendelse og integration af konkrete forhandlingsredskaber, som kursusdeltageren kan benytte med det samme. En forhandling kan omhandle mange ting f.ex. en kontraktindgåelse, en kommerciel vigtig beslutning, en lønforhandling med medarbejdere eller en konfliktløsningssituation. CBS-Executive CBS-Executive
Timer pr. dag: 7.5

Den 14.-16. januar 2020
Tirsdag - torsdag kl. 09:00-16:30

Kontakt mig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Book din plads

Download materiale

Tilmelding

Forhandlingsteknik - Vinter 2020

  • Personlige oplysninger

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Kontaktinfo

  • Firmaoplysninger

  • Parkering

    Når programlektioner afholdes hos CBS Executive i Porcelænshaven, tilbydes deltagerne parkering i nærliggende parkeringskælder til kr. 80 pr. dag. Parkeringsgebyret bliver faktureret sammen med kursusdeltagelsen.
  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail inden for 3-5 arbejdsdage. Betaling sker vha faktura, der udsendes på e-mail eller via EAN-nummer.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
14. jan. 2020
Varighed
3 dage
Steder
CBS Executive, Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 15.900
Billede af Kirsten Ryelund, CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg
Billede af Zhenya Avdeeva, CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg