Startdato 12. nov. 2020
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 10.900
Varighed 2 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

Forandringsledelse - Gentænk Vaner og Rutiner

Tilmelding åben så længe der er ledige pladser

Få nye veje til at arbejde med forandringsledelse

Sæt forandringsprojekter på agendaen

Lær at bruge eksisterende vaner og rutiner som redskaber i forandringsprojekter til at fremme din organisations værdiskabelse til gavn for kunder og borgere.

Vi reducerer ofte problemer med mislykkede forandringer til et spørgsmål om manglende viden eller svingende motivation blandt ledere og medarbejderne.

Store dele af den adfærd, vi vil forandre, er dog ikke styret af bevidste intentioner eller brændende passioner, men af de ubevidste individuelle vaner og fælles rutiner, vi har opbygget over tid.

Hvis du er interesseret at opgradere din faglighed på korte, intensive kurser, kan du også se nærme på kurserne Konfliktløsning i PraksisDe Ustyrlige Kunder i en Digital Tidsalder samt Strategisk Regnskabsforståelse

 

 

 

Læs hele teksten Vis mindre

Indhold i forløbet

På kurset lærer du, hvordan du kan arbejde med de eksisterende vaner og rutiner for at fremme forandringer. Forandring handler ikke altid om at gøre noget nyt, men om at gøre de ting, vi allerede gør, på en anden og mere værdifuld måde. Fremfor at forstå vaner og rutiner som barrierer for forandring, vil du på kurset få indsigt i, hvordan du kan bruge dem som redskaber til forandringer.

Vi bliver det, vi gør. Du kender det sikkert fra slogans, som ”Du bliver, hvad du spiser” eller ”Det man hører, er man selv”. Vores individuelle vaner styrer vores daglige adfærd og dermed måden, vi møder forandringer på – ikke bare som privatpersoner, men også som medarbejdere og ledere. Gennem konkrete cases og eksempler vil kurset give dig ideer til, hvordan du kan forankre fremtidige forandringer ved at bearbejde eksisterende vaner.

Download detaljeret kursusbeskrivelse i pdf øverst på siden.

Læs hele teksten Vis mindre

Det får du

Efter deltagelse på kurset har du:

 • Teoretisk viden til at kunne analysere forandringer om individuelle vaner og kollektive rutiner
 • Inspiration og metoder til, hvordan du kan arbejde med vaner og rutiner som redskaber i forandringsprojekter
 • Træning i at vurdere, hvilke vaner og rutiner som skaber værdi for dit forandringsprojekt
 • Øget forståelse for din ledelsesrolle i forhold til at ændre individuelle vaner og organisatoriske rutiner
Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til alle, der arbejder med forandringer fra de helt små ændringer i hverdagen til det helt store strategiskift. Særlig er kurset relevant for de forandringsledere, som søger ny inspiration og nye værktøjer til at arbejde strategisk med individuelle vaner og organisatoriske rutiner.

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Executive Fonden
Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist:
09. okt. 2020
Stadig åben for tilmelding
Tilføj til kalender 2020-10-09 00:00:00 2020-10-09 23:59:59 Europe/Copenhagen Forandringsledelse - Gentænk Vaner og Rutiner På kurset lærer du, hvordan du kan arbejde med de eksisterende vaner og rutiner for at fremme forandringer. Forandring handler ikke altid om at gøre noget nyt, men om at gøre de ting, vi allerede gør, på en anden og mere værdifuld måde. Fremfor at forstå vaner og rutiner som barrierer for forandring, vil du på kurset få indsigt i, hvordan du kan bruge dem som redskaber til forandringer. CBS-Executive CBS-Executive
Timer pr. dag: 7

Den 12. - 13. november 2020
Kl. 9:00 - 16:00

Kontakt mig

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Book din plads

Download materiale

Tilmelding

Forandringsledelse - Gentænk Vaner og Rutiner

 • Personlige oplysninger

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Kontaktinfo

 • Firmaoplysninger

 • Parkering

  Når programlektioner afholdes hos CBS Executive i Porcelænshaven, tilbydes deltagerne parkering i nærliggende parkeringskælder til kr. 80 pr. dag. Parkeringsgebyret bliver faktureret sammen med kursusdeltagelsen.
 • Vilkår og betingelser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail inden for 3-5 arbejdsdage. Betaling sker vha faktura, der udsendes på e-mail eller via EAN-nummer.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
12. nov. 2020
Varighed
2 dage
Steder
CBS Executive Fonden
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 10.900
Billede på vej
Billede på vej