Startdato 03. sep. 2020
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 21.500
Varighed 5 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

Executive Public Affairs Uddannelse

Styrk din forståelse af den politiske og samfundsmæssige situation og højn dine kompetencer i interessevaretagelse

Styrk din forståelse af den politiske og samfundsmæssige situation

Styrk din forståelse af den politiske og samfundsmæssige situation, som danner rammerne for din professionelle hverdag og højn dine kompetencer i forhold til rådgivning og interessevaretagelse.

Rud Pedersen Public Affairs Company og CBS Executive er gået sammen om en ny uddannelse, der kan styrke dig i dit daglige arbejde med Public Affairs. På uddannelsen får du både indsigt i de seneste tendenser inden for disciplinen Public Affairs samt en masse praktisk erfaring fra hverdagen med interessevaretagelse fra et af Danmarks førende PA-bureauer.

Læs hele teksten Vis mindre

Indhold i forløbet

Uddannelsen forløber i 2020 over 5 moduler

Modul 1: 3. september
Modul 2: 17. september
Modul 3: 30. september
Modul 4: 19. oktober
Modul 5: 30. oktober

Læs hele teksten Vis mindre

Det får du

På Executive Public Affairs Uddannelsen undervises deltagerne af erfarne public affairs-undervisere fra CBS, som i samspil med ledende public affairs-eksperter fra Rud Pedersen vil bidrage med relevant erfaring, viden og indsigt.

Alt sammen for at sikre deltagerne et kompetenceløft, hvor man, gennem arbejdet med forskningsbaseret viden og relevante praksisnære cases, vender tilbage til egen organisation med brugbare redskaber til at håndtere en given udfordring og til at udveksle public affairs-relaterede udfordringer.

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Den nye uddannelse henvender sig til personer med mindst 3-5 års erfaring på arbejdsmarkedet, der arbejder i enten den private, offentlige eller 3. sektoren og har brug for at opkvalificere sine kompetencer inden for strategisk interessevaretagelse. Er du interesseret i at læse om andre kurser, der kan styrke dit lederskab, har vi her samlet et overblik over vores lederuddannelser og kurser.

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Executive Fonden
Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist:
09. jul. 2020
Tilføj til kalender 2020-07-09 00:00:00 2020-07-09 23:59:59 Europe/Copenhagen Executive Public Affairs Uddannelse Styrk din forståelse af den politiske og samfundsmæssige situation, som danner rammerne for din professionelle hverdag og højn dine kompetencer i forhold til rådgivning og interessevaretagelse. Rud Pedersen Public Affairs Company og CBS Executive er gået sammen om en ny uddannelse, der kan styrke dig i dit daglige arbejde med Public Affairs. CBS-Executive CBS-Executive
Timer pr. dag: 5

Modul 1: 3. september
Modul 2: 17. september
Modul 3: 30. september
Modul 4: 19. oktober
Modul 5: 30. oktober

Kontakt mig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Book din plads

Download materiale

Tilmelding

Executive Public Affairs Uddannelse

  • Personlige oplysninger

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Kontaktinfo

  • Firmaoplysninger

  • Parkering

    Når programlektioner afholdes hos CBS Executive i Porcelænshaven, tilbydes deltagerne parkering i nærliggende parkeringskælder til kr. 80 pr. dag. Parkeringsgebyret bliver faktureret sammen med kursusdeltagelsen.
  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail inden for 3-5 arbejdsdage. Betaling sker vha faktura, der udsendes på e-mail eller via EAN-nummer.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
03. sep. 2020
Varighed
5 dage
Steder
CBS Executive Fonden
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 21.500
Programdirektør Kim Pedersen
Program Manager Pia Maj Hvolby