Startdato 14. aug. 2017
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 23.300
Varighed 5 dage
Undervisningssprog Dansk

Effektiv Strategisk Ledelse Gennem Positiv Psykologi

Få præstationer og arbejdsglæde til at gå hånd i hånd

Medarbejdere med psykologisk kapital

Dette kursus er udsolgt. Skriv dig på venteliste øverst på denne side. For alternativt kursusvalg kontakt Louise Rygaard Jonas eller Kim Pedersen.

Positiv psykologi handler om at få præstationer og arbejdsglæde til at gå hånd i hånd. På dette kursus lærer du, hvordan man kan bruge psykologiske kapaciteter som optimisme, selvopfattet kompetence og mental robusthed som løftestang for udviklingspotentialet i virksomheden.

Du får indsigt i de nyeste teorier og lærer metoder til at arbejde med positiv psykologi i dit team og din organisation. Effektiv strategisk ledelse gennem positiv psykologi er et radikalt alternativ til de traditionelle strategiske udviklingstiltag i virksomheder, som sker på baggrund af definerede problemer, svagheder eller trusler. 

 

Indhold i forløbet

Hvis du ønsker fem dages intensivt kursus, hvor du arbejder målrettet med at analysere din egen strategiske ledelse og at opjustere psykologisk kapital i dit eget ansvarsområde, så har vi nogle spændende faglige udfordringer til dig.

Kurset har fire overordnede temaer: Positiv psykologi, som ikke handler om lindring af lidelse, men hvordan vi kan blive stærkere og stærkere. Udvikling af psykologisk kapital med anvendelse af den nyeste forskning i positiv psykologi, motivation og styrkebaseret organisationsudvikling. Effektiv strategisk ledelse på baggrund af tolkende og symbolske strategiperspektiver samt omsætning til praksis.

Download detaljeret beskrivelse af kurset i pdf øverst på denne side.

Det får du

Du får konkret indblik i teorierne bag positiv psykologi. Du trænes i at tænke strategisk udvikling ud fra en ressourcetilgang med fokus på psykologisk kapital og værdibaseret ledelse 3.0.

Du introduceres for nye psykologiske teknikker, der trækker på styrker, rollemodeller og succeshistorier i tillidsfulde kollektive læreprocesser.

Du hjemtager nye og nyttige tilgange til strategi, samt metoder, som både mærk- og målbart øger medarbejdertilfredshed og -engagement samt performance og loyalitet.

Du indvies i praktisk overkommelige alternativer til performance management med henblik på støttende, opmuntrende og anerkendende feedback.

Undervisere

Claus Nygaard: Professor og ph.d. Institute for Learning in Higher Education og cph:learning. Claus Nygaard har siden 1995 udviklet og afholdt lederuddannelse for danske og udenlandske virksomheder. Han har modtaget FUHUs undervisningspris som bedste underviser på CBS. Har modtaget flere internationale priser for forskning og formidling. Har publiceret i førende journals indenfor Public Sector Management, International Management and Organisation, Evaluering og Assessment, samt Higher Education. Speciale i procesmetoder: praksis-baseret læring, action-reflection-learning-forløb, identitet og læring, high impact learning, personlig udvikling gennem reflekteret sammenknytning af akademi og empiri. Claus blev i 2009 professor i Management Education på CBS.
Lars Ginnerup: Chefkonsulent, cph:learning. Cand.psych. Lars Ginnerup har en baggrund som forsker og facilitator. Igennem 20 år specialiserede han sig som stiftende partner i fx groupVision og [inno:vasion] i at facilitere strategiseminarer under anvendelse af de mest avancerede elektroniske mødesystemer og gruppe beslutningsstøttesystemer. Siden foråret 2005 har Lars været pionér og anerkendt ekspert i Positiv Psykologi og beskæftiger sig nu med ”den motiverende strategi” vha. metoder og teknikker fra Positiv Psykologi, NY motivationsteori og 10 års seriøs forskning i styret held.

Deltagerprofil

Dette kursus er for dig, der er leder, iværksætter, personaleansvarlig, konsulent eller coach og som ønsker at anvende positiv psykologi i forbindelse med strategisk udvikling i organisationsudvikling, forandringsledelse, fusioner, m.m.

Datoer

07. aug. 2017
Tilmeldingsfrist
Tilføj til kalender 2017-08-07 00:00:00 2017-08-07 23:59:59 Europe/Copenhagen Effektiv Strategisk Ledelse Gennem Positiv Psykologi - venteliste Effektiv Strategisk Ledelse gennem Positiv Psykologi handler om at få præstationer og arbejdsglæde til at gå hånd i hånd. På dette kursus lærer du, hvordan man kan bruge psykologiske kapaciteter som løftestang for udviklingspotentialet i virksomheden. CBS-Executive CBS-Executive
8
Timer pr. dag

Uge 33 2017
Mandag d. 14. august kl. 9.00 - 17.00
Tirsdag d. 15. august kl. 9.00 - 17.00
Onsdag d. 16. august kl. 9.00 - 17.00
Torsdag d. 17. august kl. 9.00 - 17.00
Fredag d. 18. august kl. 9.00 - 16.00

Steder

CBS Campus Dalgas Have, 2000 Frederiksberg

Åben i Google Maps

Kontakt

Kontakt mig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Venteliste

Effektiv Strategisk Ledelse Gennem Positiv Psykologi - venteliste

  • Personlige oplysninger

  • Kontakt info

  • Firmaoplysninger

  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding til vores venteliste vil vi kontakte dig, såfremt der opstår en ledig plads på kurset

Kursus fakta

Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 23.300
Startdato
14. aug. 2017
Varighed
5 dage
Steder
CBS Campus Dalgas Have, 2000 Frederiksberg
Undervisningssprog
Dansk

Kontakt

Kim Pedersen

Programdirektør

Louise Rygaard Jonas

Programdirektør

Lisa Carbuhn Jensen

Programkoordinator