Startdato 13. aug. 2018
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 23.300
Varighed 5 dage
Undervisningssprog Dansk

Tænk design som tilgang til innovation

Lær om designernes arbejdsmetoder

Bliv inspireret af designernes mindset til at udvide fantasiens grænser og træne designmetoder til at frembringe nye produkter, serviceydelser og forretningsmodeller, der i sidste ende skaber værdi for kunderne.
Design er mere end produktdesign. Design er en tilgang til innovation, som private og offentlige organisationer med fordel kan anvende til at skabe nye løsninger. Det er et mindset, som skal gennemsyre organisationens måde at tænke og arbejde på. 

Indhold

Få indblik i ny forskning om, hvordan ledere bedste muligt fremmer den designdrevne, eksperimenterende organisation, og bliv trænet af eksperter i at anvende designmetoder og -processer til udvikling af nye produkter og services.

Lær, hvordan designmetoder anvendes til at forstå kundernes og borgernes virkelighed, skabe nye og mere konkurrencedygtige produkter og services samt udvikle nye forretningsmodeller, der skaber vækst.

Hvad får du

Du bliver inspireret til at anvende designmetoder gennem cases i mødet med eksperter, der benytter designprocesser som afsæt for innovation og får forskningsbaseret viden om, hvilken ledelsespraksis, som understøtter en designdreven proces, og hvilke succesfaktorer der er afgørende for at engagerere sig succesfuldt i med designprocesser.

”Vi har fået et teknisk revolutionerende koncept, som er gennemtænkt. Og det er jo det, design gør. Det binder det tekniske og det forretningsmæssige sammen på en måde, som vi aldrig har tænkt på før,” Mads Frederiksen, forretningsudvikler. SKOV A/S

”Det er afgørende, at ledere, der ønsker at få maksimal værdi ud af samarbejder med designere, engagerer sig med dem på måder, der understøtter en frugtbar design- og innovationsproces,” Christian Bason, CEO, Dansk Design Center 

Undervisere

Christian Bason: CEO, Dansk Design Center. Christian har skrevet en lang række artikler og blogs, herunder ved Harvard Business Review, Stanford Social Innovation Review og Mandag Morgen. Han er forfatter til syv bøger om design, innovation og ledelse Christian er også administrerende direktør for Design Society, en erhvervsdrivende fond der er moderselskab for Dansk Design Center, INDEX: Design to improve life, Danish Fashion Institute samt Copenhagen Fashion Week.
Runa Sabroe: Runa Sabroe er programleder i Dansk Design Center. Hun leder og udvikler projekter og programmer på DDCs strategiske platform inden for ’Design Byer’ Runa arbejder i feltet mellem design-research, offentlig og privat innovation og strategisk forandringsledelse. Hun har arbejdet 7 år i den tværoffentlige innovationsenhed MindLab og har solid erfaring med at benytte design som afsæt for nytænkning og serviceudvikling. Fra sit arbejde som kommunikationsrådgiver i det internationalt positionerede arkitektfirma schmidt hammer lassen har Runa indgående kendskab til at arbejde med strategisk organisationsudvikling indenfor design og arkitektur. Runa er cand. mag i Medievidenskab og forfatter til en række artikler om servicedesign og design som innovationsredskab.

Datoer

18. maj. 2018
Tilmeldingsfrist
Tilføj til kalender 2018-05-18 00:00:00 2018-05-18 23:59:59 Europe/Copenhagen Nyhed: Tænk design som tilgang til innovation Bliv inspireret af designernes mindset til at udvide fantasiens grænser og træne designmetoder til at frembringe nye produkter, serviceydelser og forretningsmodeller, der i sidste ende skaber værdi for kunderne. Design er mere end produktdesign. Design er en tilgang til innovation, som private og offentlige organisationer med fordel kan anvende til at skabe nye løsninger. Det er et mindset, som skal gennemsyre organisationens måde at tænke og arbejde på.  CBS-Executive CBS-Executive
7.5
Timer pr. dag

5 dage i uge 33 fra 13.-17. august 2018.

Mandag kl. 9.00 - 16.30
Tirsdag kl. 9.00 - 16.30
Onsdag kl. 9.00 - 16.30
Torsdag kl. 9.00 - 16.30
Fredag kl. 9.00 - 16.00

Steder

CBS Dalgas Have 15, Frederiksberg

Åben i Google Maps

Kontakt

Kontakt mig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hent PDF

For at downloade denne pdf, skal du udfylde dit navn, din e-mail og dit telefonnummer – vi vil kontakte dig inden for et par dage, så vi kan være behjælpelige med at finde det rette forløb til dig. Du accepterer samtidig at modtage informationer og tilbud om vores kurser samt andre inspirerende nyhedsbreve fra CBS Executive.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tilmelding

Nyhed: Tænk design som tilgang til innovation

  • Personlige oplysninger

  • Kontaktinfo

  • Firmaoplysninger

  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail. Betaling sker vha girokort, der ligeledes udsendes på e-mail.

Kursusfakta

Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 23.300
Startdato
13. aug. 2018
Varighed
5 dage
Steder
CBS Dalgas Have 15, Frederiksberg
Undervisningssprog
Dansk

Kontakt

Kirsten Ryelund

Programdirektør

Zhenya Avdeeva

Programkoordinator