Startdato TBA
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 23.900
Varighed 5 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

Design som tilgang til Innovation

TÆNK DESIGN SOM TILGANG TIL INNOVATION

Lær om designernes arbejdsmetoder

Bliv inspireret af designernes mindset til at udvide fantasiens grænser og træn designmetoder til at frembringe nye produkter, serviceydelser og forretningsmodeller, der i sidste ende skaber værdi for kunderne/brugerne/borgerne.

Design er mere end produktdesign. Det er en tilgang til innovation, som private og offentlige organisationer med fordel kan anvende til at skabe nye løsninger. Det er et tankesæt, som skal gennemsyre organisationens måde at tænke og arbejde på.

På kurset får du indblik i, hvordan du fremmer den designdrevne, eksperimenterende organisation og bliver trænet i at anvende designmetoder og -processer til udvikling af nye produkter og ideer.

”Vi har fået et teknisk revolutionerende koncept, som er gennemtænkt. Og det er jo det, design gør. Det binder det tekniske og det forretningsmæssige sammen på en måde, som vi aldrig har tænkt på før,” Mads Frederiksen, forretningsudvikler, SKOV A/S

Det er afgørende, at ledere, der ønsker at få maksimal værdi ud af samarbejder med designere, engagerer sig med dem på måder, der understøtter en frugtbar design- og innovationsproces,” Christian Bason, CEO, Dansk Design Center

Kurset blev i 2019 evalueret til 4,57 på en skala, hvor 5 er bedst og svarer til meget tilfredsstillende.

Bemærk, at pdf til download vedrører 2019-kurset. Tilmeld dig vores interesseliste øverst på siden, og du vil modtage en mail, så snart der er nyt om datoer og indhold for 2020.

Læs hele teksten Vis mindre

Indhold

Vi vil se på, hvordan designmetoder anvendes til at forstå kundernes, brugernes og borgernes virkelighed, skabe nye og mere konkurrencedygtige produkter og services samt udvikle nye forretningsmodeller, der skaber vækst.

Vi fokuserer på designmetoder som innovationskraft og forretningsudvikling og giver dig en proces og træning i brugen af designmetoder.

Kurset er baseret på international forskning samt på cases fra både danske og internationale virksomheder og organisationer. Undervisningsformen er meget varierende med plenumoplæg og dialog, case-præsentationer samt praktiske øvelser både i grupper og på egen case. Desuden kommer du i dialog med eksperter udefra, som selv har prøvet kræfter med at udvikle egen forretning vha designmetoder.

 

Læs hele teksten Vis mindre

Hvad får du

De erfarne undervisere giver dig forskningsbaseret viden om hvilken ledelsespraksis, som understøtter en designdreven proces. Du bliver inspireret til at anvende designmetoder gennem cases i mødet med eksperter, der benytter designprocesser som afsæt for innovation. Samtidig får du indsigt i hvilke succesfaktorer, der er afgørende for at engagerere sig succesfuldt i designprocesser.

Forud for kurset bliver du briefet på at forberede din egen case og på kurset får du træning i brugen af designmetoder fra design-research, udvikling af nye løsninger til konkretisering af fremtiden. Her får du også mulighed for at reflektere og sparre med eksperter og dine medkursister, og du forlader kurset med metoder, så du selv kan forestå og igangsætte en design-drevet forretning i din egen organisation.

 

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Du er fx projektleder, udviklingskonsulent, leder eller specialist. Du søger et nyt mindset og en værktøjskasse til at ændre den måde, hvorpå I udvikler forretningsstrategier, produkter og services. Du er ansat enten i det offentlige eller i det private og arbejder med strategiudvikling, innovationsprocesser, produkt- og serviceudvikling.

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Dalgas Have 15, Frederiksberg
Åben i Google Maps
Group Created with Sketch.

Datoer

Tilmeldingsfrist:
To Be Announced
Timer pr. dag: 7.5

5 dage i uge 33 eller 34 2020

Mandag - torsdag kl. 9.00 - 16.30
Fredag kl. 9.00 - 15.00 efterfulgt af reception

Kontakt mig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Interesseret

Download materiale

Interesseret

Design som tilgang til Innovation

  • Personlige oplysninger

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Kontakt info

  • Firmaoplysninger

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Vi kontakter dig, så snart der er flere informationer.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
TBA
Varighed
5 dage
Steder
CBS Dalgas Have 15, Frederiksberg
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 23.900
Billede af Kirsten Ryelund, CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg
Billede af Lisa Carbuhn Jensen, CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg
Billede af Zhenya Avdeeva, CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg