Startdato 21. okt. 2019
Deltagergebyr, eks. moms. 50.000
Varighed 6 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

Designtænk forretningsudvikling

Designtænk forretningsudvikling - Christian Bason

Lær af designernes arbejdsmetoder

Designtænk forretningsudvikling er et ambitiøst kursustilbud, som er udviklet i samarbejde med Dansk Design Center, til virksomheder i den private sektor. Kurset har til formål at understøtte virksomheder med hurtigt at skabe retning for aktuelle, strategiske projekter, ved at tænke stort, starte småt og skalere løsninger gennem hurtig markedsvalidering, organisatorisk forankring og eksekvering.

På kurset trænes du i mindset, metoder og værktøjer inden for designtænkning, og på modulerne arbejdes med en fælles case til illustration af metoder og værktøjer. Her arbejder deltagerne på tværs af brancher. Som virksomhed deltager du med et aktuelt forretningsstrategisk projekt, som formuleres og afgrænses forud for programstart i dialog med undervisningsteamet. Fordybelse i eget strategiske projekt foregår i et fortroligt rum udenfor undervisningslokalet og med sparring fra en strategisk vejleder, der understøtter projektets fremdrift mellem modulerne.

Prisen for 3 deltagere er på DKK 150.000. Deltagelse forudsætter minimum 3 personer per virksomhed. Prisen reguleres ved flere tilmeldte deltagere. Læs mere om prisen nederst på siden.

Øverst på denne side kan du downloade kursusbeskrivelsen i pdf.

Læs hele teksten Vis mindre
Runa Sabroe om Designtænk Forretningsudvikling

Indhold

Kurset består af 1 dags forberedelse samt 3 moduler bestående af 2+2+1 dage, der afholdes over 2 måneder. Der lagt op til, at 6 virksomheder deltager på kurset.

Mellem modulerne arbejder deltagerne på deres virksomheds strategiske projekt i forlængelse af sidste moduls indhold. Kurset lægger vægt på at sikre intern forankring og retning, og derfor involveres projektejeren til start og slut på kurset.

Kurset foregår på dansk, men enkelte sessioner afholdes på engelsk.

Læs hele teksten Vis mindre

Hvad får du

Undervisningen varetages af førende forskere og eksperter indenfor design, forretningsudvikling og innovation, som giver dig træning i hurtigt at sætte retning for kommercielle løsninger på strategiske problemstillinger. Du vil opleve, at din innovationsevne øges gennem træning i organisering og ledelse af design- og innovationsmetoder.

Kurset giver dig mulighed for fordybelse i løsning af forretningsmæssige problemstillinger faciliteret af vejledere, der til dagligt er senior-konsulenter i danske og internationale designbureauer. Du opnår læring gennem dialog med deltagende virksomheder fra andre brancher.

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til dig, som i din virksomhed står overfor en strategisk problemstilling, der skal igangsættes som et konkret strategisk projekt indenfor en kort tidshorisont. Du deltager med en projekt- eller ledergruppe med minimum 3 deltagere. Læs mere om prisen nederst på denne side.

Læs hele teksten Vis mindre

Datoer

Tilmeldingsfrist:
02. sep. 2019
Tilføj til kalender 2019-09-02 00:00:00 2019-09-02 23:59:59 Europe/Copenhagen Designtænk forretningsudvikling Designtænk forretningsudvikling er et ambitiøst kursustilbud til virksomheder i den private sektor. Kurset har til formål at understøtte virksomheder med hurtigt at skabe retning for aktuelle, strategiske projekter, ved at tænke stort, starte småt og skalere løsninger gennem hurtig markedsvalidering, organisatorisk forankring og eksekvering. CBS-Executive CBS-Executive
Timer pr. dag: 7.5

Kurset består af:
Forberedelse (1 dag) inkl. møde med kursusleder om det virksomhedsspecifikke projekt
3 moduler (2+2+1) dage, der afholdes over 2 måneder:

MODUL 1
21.-22. oktober, 2019
Dansk Design Center, BLOX

MODUL 2
25.-26. november, 2019
CBS Executive, Frederiksberg

MODUL 3
11. december, 2019
Dansk Design Center, BLOX

Hver virksomhed kan tilmelde minimum 3 og op til 5 deltagere:

Prisen for 3 deltagere er DKK 150.000
Prisen for 4 deltagere er DKK 185.000
Prisen for 5 deltagere er DKK 220.000

Kontakt mig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Book din plads

Download materiale

For at downloade denne pdf, skal du udfylde dit navn, din e-mail og dit telefonnummer – vi vil kontakte dig inden for et par dage, så vi kan være behjælpelige med at finde det rette forløb til dig. Du accepterer samtidig at modtage informationer og tilbud om vores kurser samt andre inspirerende nyhedsbreve fra CBS Executive.

Trin 1 af 2

50%

Tilmelding

Designtænk forretningsudvikling

  • Personlige oplysninger

  • Kontaktinfo

  • Firmaoplysninger

  • Parkering

    Når programlektioner afholdes hos CBS Executive i Porcelænshaven, tilbydes deltagerne parkering i nærliggende parkeringskælder til kr. 80 pr. dag. Parkeringsgebyret bliver faktureret sammen med kursusdeltagelsen.
  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail inden for 3-5 arbejdsdage. Betaling sker vha faktura, der udsendes på e-mail eller via EAN-nummer.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
21. okt. 2019
Varighed
6 dage
Steder
CBS Executive / Dansk Design Center, BLOX
Deltagergebyr, eks. moms.
50.000
Billede af Louise Rygaard Jonas, CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg
Billede af Kim Pedersen, CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg