Startdato 04. sep. 2018
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 2.500
Varighed 1 dag
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

Cranet-konferencen 2018

HR's digitale potentiale

 

Hvad er HR's rolle i den digitale udvikling?

Vi kan snart alle sammen historierne om Kodaks storhed og fald, Ubers og Airbnbs disruptive forretningsmodeller samt IBM Watson og Amazons opkøb af supermarkedskæde. Spændende og scary på én gang med nye forretningsmodeller, teknologiske tigerspring og dermed et arbejdsmarked og millioner af arbejdsliv i opbrud. Men hvad skal vi gøre ved det? Hvor efterlader det HR og hvad er HR's rolle i denne sammenhæng?

Cranet-konferenen 2018 går videre end de ikoniske historier og sætter fokus på, hvordan udviklingen rammer danske virksomheder og offentlige institutioner i almindelighed, og på hvad HR kan gøre her. Hvor kan HR spille en konstruktiv og udviklende rolle, dels i forhold til at oversætte de store megatrends til konkrete udfordringer, dels i forhold til at forstå de samfundsmæssige implikationer i en arbejdsmarkedskontekst (fx påvirkningen af den danske model) og endelig i egen organisation med henblik på at gentænke den kendte HR-cyklus.

Læs hele teksten Vis mindre

Det får du

Traditionen tror byder konferencen både på inspirerende keynote oplæg, og en række workshops, som sikrer en mere uddybende dialog på udvalgte emner´.

Vi kan allerede nu løfte sløret for nogle af dette års oplægsholdere:

 • Jan Damsgaard, professor på CBS, som er en af landets mest indsigtsfulde på megatrends inden det digitale område, og hvilke konsekvenser, de kan have. Jan er medlem af regeringens Disruptionråd.
 • Per Christensen, forbundsformand for Faglig Fælles Forbund (3F), hvis knap 300.000 medlemmer i høj grad berøres af nye digitale løsninger.
 • Christian Lauritzen, ISS Head of Group Learning & Development. ISS har i særlig grad været optaget af at forstå og definere fremtidens arbejdsplads.

Cranet-konferencens workshops vil falde inden for 3 spor, der ligger i forlængelse af keynote talernes perspektiver.

 1. HR indefra. Hvordan organiserer HR sig i en digital tidsalder?
 2. Virksomhedernes strategier. Hvordan kan digitaliseringen frisætte ressourcer?
 3. Udviklingen på, arbejdsmarkedet. Nye organiseringsformer og konsekvenser for rekruttering.

Er du interesseret i at læse mere om hvad Cranet-konferencen tidligere har budt på, kan du finde præsentationer og andet materiale i vores vidensbase.

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Ved Cranet-konferencerne præsenteres relevante og aktuelle tematikker, og de udgør samtidig et unikt mødested for ledere og HR professionelle, der ønsker at holde sig opdateret på nye landvindinger inden for forskning og praksis. Konferencen har som mål at skabe overblik over nye muligheder og indsigt i de dilemmaer og nye udfordringer som HR-feltet står overfor.

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Executive, Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg
Åben i Google Maps
Group

Datoer

31. aug. 2018
Tilmeldingsfrist
Tilføj til kalender 2018-08-31 00:00:00 2018-08-31 23:59:59 Europe/Copenhagen CRANET 2018 Hvor kan HR spille en konstruktiv og udviklende rolle i forhold til at oversætte de store megatrends til konkrete udfordringer, til at forstå de samfundsmæssige implikationer i en arbejdsmarkedskontekst (fx påvirkningen af den danske model) og endelig i egen organisation med henblik på at gentænke den kendte HR-cyklus. CBS-Executive CBS-Executive

Kl. 9.00 - 16.30

Konferencepris pr. person: kr. 2.500,- ekskl. moms.

Deltagerprisen inkluderer forplejning på dagen.

Kontakt mig

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Book din plads

Tilmelding

CRANET 2018

 • Personlige oplysninger

 • Kontaktinfo

 • Firmaoplysninger

 • Betaling

  Vi tager imod følgende betalingsmetoder: Dankort, VISA & Mastercard. Bemærk, at prisen tillægges moms i betalingsvinduet for kreditkortbetalingen.
 • Pris: 2.500,00 kr.
 • Parkering

  Når programlektioner afholdes hos CBS Executive i Porcelænshaven, tilbydes deltagerne parkering i nærliggende parkeringskælder til kr. 80 pr. dag. Parkeringsgebyret bliver faktureret sammen med kursusdeltagelsen.
 • Vilkår og betingelser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail. Hvis du har valgt 'Betal senere', sker betaling vha faktura, der ligeledes udsendes på e-mail.
Payment logos

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
04. sep. 2018
Varighed
1 dag
Steder
CBS Executive, Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 2.500