Startdato 04. sep. 2018
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 2.500
Varighed 1 dag
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

Cranet-konferencen 2018

HR's digitale potentiale

 

Hvad er HR's rolle i den digitale udvikling?

Vi kan snart alle sammen historierne om Kodaks storhed og fald, Ubers og Airbnbs disruptive forretningsmodeller samt IBM Watson og Amazons opkøb af supermarkedskæde. Spændende og scary på én gang med nye forretningsmodeller, teknologiske tigerspring og dermed et arbejdsmarked og millioner af arbejdsliv i opbrud. Men hvad skal vi gøre ved det? Hvor efterlader det HR og hvad er HR's rolle i denne sammenhæng?

Cranet-konferenen 2018 går videre end de ikoniske historier og sætter fokus på, hvordan udviklingen rammer danske virksomheder og offentlige institutioner i almindelighed, og på hvad HR kan gøre her. Hvor kan HR spille en konstruktiv og udviklende rolle, dels i forhold til at oversætte de store megatrends til konkrete udfordringer, dels i forhold til at forstå de samfundsmæssige implikationer i en arbejdsmarkedskontekst (fx påvirkningen af den danske model) og endelig i egen organisation med henblik på at gentænke den kendte HR-cyklus.

Læs hele teksten Vis mindre

Det får du

Traditionen tro byder konferencen både på inspirerende keynote oplæg, og en række workshops, som sikrer en mere uddybende dialog på udvalgte emner´.

Vi kan allerede nu løfte sløret for nogle af dette års oplægsholdere:

 • Jan Damsgaard, professor på CBS, som er en af landets mest indsigtsfulde på megatrends inden det digitale område, og hvilke konsekvenser, de kan have. Jan er medlem af regeringens Disruptionråd.
 • Per Christensen, forbundsformand for Faglig Fælles Forbund (3F), hvis knap 300.000 medlemmer i høj grad berøres af nye digitale løsninger.
 • Christian Lauritzen, ISS Head of Group Learning & Development. ISS har i særlig grad været optaget af at forstå og definere fremtidens arbejdsplads.
 • Tanya Bondarouk, Prof. Dr., University of Twente on business expectations from digital HRM and how to implement it.

Cranet-konferencens workshops vil facilitere konkrete diskussioner i forlængelse af keynote talernes perspektiver. Fx om hvordan HR organiserer sig i en digital tidsalder, og hvordan HR kan understøtte virksomhedernes transformation. Vi offentliggør workshopemnerne efterhånden som de bliver klar.

Er du interesseret i at læse mere om hvad Cranet-konferencen tidligere har budt på, kan du finde præsentationer og andet materiale i vores vidensbase.

Læs hele teksten Vis mindre

Program-beskrivelse

Indlæg formiddag:
Digitale megatrends og udfordringerne for HRM v/ Jan Damsgaard, Professor og institutleder, CBS
Jan Damsgaard, professor på CBS, er en af landets mest indsigtsfulde på megatrends inden det digitale område, og på hvilke konsekvenser, de kan have. Jan er bl.a. medlem af regeringens Disruptionråd.
Jan vil sætte fokus på de aktuelle megatrends og relatere til hvad disse betyder i en dansk kontekst for virksomheder og organisationer, som ikke er født digitale. Hvad betyder det for vores forestilling om at producere, skabe værdi og at arbejde både som udbyder og efterspørger?- Hvor skal HR være særligt oppe på mærkerne?

 Orchestring the e-HRM symphony v/ Tanya Bandarouk, Prof. Dr, University of Twente
How can we develop a sustainable harmony between HRM and technology that is future proof and resistant to the pressures for short term performance?. Stemming from several empirical studies, Tanya will discuss findings about contextualization of e-HRM implementation, and consequences related to robotization of HRM, enabling performance of task workers, and New Ways of Working. Se Tanya præsentere sig her.

Digitaliseringens betydning for arbejdsmarkedet v/ Per Christensen, Forbundsformand, 3F
3F og den digitale platform Hilfr.dk har i foråret landet en historisk aftale om en helt ny slags overenskomst. Det er nemlig første gang, at en platformsbaseret virksomhed indgår en overenskomstaftale.
Hør mere om hvilke konsekvenser og perspektiver Per Christensen, der også er aktiv i Disruptionrådet, ser ift. udviklingen på det digitale arbejdsmarked, fremtidens job og samarbejde på overenskomstområdet.

Workshops:
Fra simple HR-data til reel værdiskabelse v/ Dana Minbaeva, Professor, CBS. Leder af Human Capital Analytics Group
De digitale muligheder sætter i stadig større omfang HR i stand til at understøtte organisationen i at træffe beslutninger, der reelt er baseret på evidens om hvordan man bedst investerer i og udvikler de humane ressourcer. Men det forudsætter, at HR er i stand til at indfange de relevante data, evner at analysere på dem samt sætte dem i en strategisk ramme, så den opnåede viden kan bidrage til egentlig værdiskabelse og forretningsudvikling.  Workshoppen vil diskutere, hvilke krav man bør stille til sine egne HR-data, hvilke analyseværktøjer, der er til rådighed og hvordan håndteringen af big data bør være et reelt ledelsesværktøj. (Danas indledning vil være på engelsk, men diskussionen vil foregå på dansk).

Online faciliteret lederudvikling v/ Kenneth Overgaard Ege, Ledelsesspecialist, Novo Nordisk A/S
Hør om transformationen af et 3x3 dages personligt lederkursus på kursuscenter til et rent online faciliteret læringsforløb, 2 timer online hver anden uge. Hvordan gør man ledelsesudviklingen både personlig og dybt engagerende - online?

Digitalisering af HR-ydelser. Fra best practice til next practice v/ Lilse Svanholm, Afdelingschef, Forsvarets Personalestyrelse
Forsvarets Personalestyrelse (FPS) leverer HR-ydelser til forsvarsministeriets koncern af 24.000 ansatte og deres mål er at være statens bedste og mest effektive HR-organisation. Det betyder, at FPS’ praksis hele tiden skal justeres og udvikles, og som en ambitiøs organisation ser de gerne, at de er med til at udvikle både ’best practice’ og ’next practice’. Den brændende platform er et mere digitalt HR, hvor det er nødvendigt at være på forkant med attraktive løsninger, der kan løfte nye opgaver eller kan håndtere nye effektiviseringer. FPS vil gerne præsentere og diskutere nogle af deres konkrete digitale initiativer på workshoppen.

Flere workshop-forløb følger.

Indlæg eftermiddag:
Overvind ’the knowing-doing gap’. Faciliteret af Lars Hoffmann, NOCA

Det, vi hører eller lærer, bliver ikke altid omsat til handling og resultater. Få konkret inspiration til at hjælpe dine kunder eller kolleger omsætte ny viden til handling. Det kræver en social og digital tilgang, som vi selv afprøver på konferencen!

Fremtidens arbejdsplads v/ Christian Lauritzen, Head of Group Learning & Development, ISS
ISS arbejder meget fokuseret med fremtidens arbejdsplads og trends ift. medarbejderes arbejdsmønstre og arbejdsmiljø, der understøtter engagement, samarbejde og udnyttelse af de digitale muligheder. Christian Lauritzen vil stille skarpt på workplace experience med fokus på den digitale udvikling samt hvilke digitale tiltag HR selv arbejder med.

 

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Ved Cranet-konferencerne præsenteres relevante og aktuelle tematikker, og de udgør samtidig et unikt mødested for ledere og HR professionelle, der ønsker at holde sig opdateret på nye landvindinger inden for forskning og praksis. Konferencen har som mål at skabe overblik over nye muligheder og indsigt i de dilemmaer og nye udfordringer som HR-feltet står overfor.

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Executive, Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg
Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist:
31. aug. 2018
Tilføj til kalender 2018-08-31 00:00:00 2018-08-31 23:59:59 Europe/Copenhagen CRANET 2018 Hvor kan HR spille en konstruktiv og udviklende rolle i forhold til at oversætte de store megatrends til konkrete udfordringer, til at forstå de samfundsmæssige implikationer i en arbejdsmarkedskontekst (fx påvirkningen af den danske model) og endelig i egen organisation med henblik på at gentænke den kendte HR-cyklus. CBS-Executive CBS-Executive

Kl. 9.00 - 16.30

Konferencepris pr. person: kr. 2.500,- ekskl. moms.

Deltagerprisen inkluderer forplejning på dagen.

Kontakt mig

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Book din plads

Hent PDF

For at downloade denne pdf, skal du udfylde dit navn, din e-mail og dit telefonnummer – vi vil kontakte dig inden for et par dage, så vi kan være behjælpelige med at finde det rette forløb til dig. Du accepterer samtidig at modtage informationer og tilbud om vores kurser samt andre inspirerende nyhedsbreve fra CBS Executive.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tilmelding

CRANET 2018

 • Personlige oplysninger

 • Kontaktinfo

 • Firmaoplysninger

 • Betaling

  Vi tager imod følgende betalingsmetoder: Dankort, VISA & Mastercard. Bemærk, at prisen tillægges moms i betalingsvinduet for kreditkortbetalingen.
 • Pris: 2.500,00 kr.
 • Parkering

  Når programlektioner afholdes hos CBS Executive i Porcelænshaven, tilbydes deltagerne parkering i nærliggende parkeringskælder til kr. 80 pr. dag. Parkeringsgebyret bliver faktureret sammen med kursusdeltagelsen.
 • Vilkår og betingelser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail. Hvis du har valgt 'Betal senere', sker betaling vha faktura, der ligeledes udsendes på e-mail.
Payment logos

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
04. sep. 2018
Varighed
1 dag
Steder
CBS Executive, Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 2.500