Startdato 24. jan. 2020
Deltagergebyr, eks. moms. 75.000
Varighed 16 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

CBS Executive Bestyrelsesuddannelsen 2020-1

Opkvalificer bestyrelsesarbejdet 

Bestyrelsens opgaver vokser

Bestyrelsens opgaver i ledelsen af såvel børsnoterede som privatejede og offentlige selskaber er vokset markant. Det er derfor afgørende, at bestyrelsesarbejdet opkvalificeres.

Uddannelsen giver et 360 graders perspektiv på bestyrelsens opgaver, problemstillinger og relationer igennem 16 dage fordelt over 5 – 6 måneder.  Uddannelsen henvender sig til alle, der har ambition om at arbejde professionelt med bestyrelsesarbejde i såvel børsnoterede som privat og offentligt ejede selskaber og organisationer.

Se også CBS Executives bestyrelsesuddannelsen med opstart i efteråret 2019

Læs hele teksten Vis mindre

Indhold i forløbet

Corporate Governance er som fagområde inde i en rivende udvikling og omfatter i dag emner som bestyrelsens rolle og opgaver i værdiskabelsen, strategi og kultur, ledelse af bestyrelsen og bestyrelsesarbejdet, sammensætning og evaluering af bestyrelsen, samspil med og evaluering af direktionen, ledelsesaflønning, risikostyring, finans, M&A m.v.

De bærende elementer i kvaliteten af bestyrelsesuddannelsen er samspillet mellem forskning og praksis, erfaringsbaserede cases og deltagernes arbejde med ”virkelige” problemstillinger og dilemmaer fra bestyrelseslokalerne - i dialog med kompetente undervisningsteams af professorer og bestyrelsesformænd. Undervisningen ledes af direktør Tom Jacobsgaard, CBS Bestyrelsesuddannelserne og professor Steen Thomsen, Center for Coporate Governance, CBS.

Derudover deltager 12 professorer fra CBS, 25 erfarne bestyrelsesformænd og -medlemmer samt 15 rådgivere fra EY og Kromann Reumert.

Download detaljeret beskrivelse af uddannelsen i PDF øverst på denne side.

Læs hele teksten Vis mindre

Det får du

Programmet er udviklet og gennemføres af professorer fra CBS, rådgivere og partnere fra Kromann Reumert og EY samt erfarne bestyrelsesmedlemmer fra dansk erhvervsliv. Deltagerne får den nyeste viden og kompetencer i det værdiskabende bestyrelsesarbejde.

Uddannelsen giver overblik over bestyrelsens opgaver og problemstillinger samt træning i konkrete metoder og værktøj til anvendelse i det professionelle bestyrelsesarbejde. Bestyrelsesuddannelsen træner i samspillet i bestyrelsen og mellem bestyrelsen og direktionen.

Uddannelsen består af 10 – 12 moduler af i alt 16 dage. Deltagerne afslutter med at gå til eksamen, der består af en skriftlig opgave og en mundtlig eksamen, der afvikles som et bestyrelsesmøde.

Læs mere om CBS Bestyrelsesuddannelserne her.

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Uddannelsen er målrettet bestyrelsesmedlemmer samt direktionsmedlemmer, direktører, rådgivere til bestyrelser der ønsker at udvikle deres bestyrelseskompetencer. Profilen af tidligere deltagere: 32 % har mere end 5 års bestyrelseserfaring, 45 % har mellem 1 – 5 års bestyrelseserfaring og 23 % har ikke bestyrelseserfaring. 

Steder

CBS Executive Porcelænshaven (Frederiksberg)
Åben i Google Maps
Group Created with Sketch.

Datoer

Tilmeldingsfrist:
13. dec. 2019
Tilføj til kalender 2019-12-13 00:00:00 2019-12-13 23:59:59 Europe/Copenhagen CBS Executive Bestyrelsesuddannelsen 2020-1 Uddannelsen giver et 360 graders perspektiv på bestyrelsens opgaver, problemstillinger og relationer igennem 16 dage fordelt over 5 – 6 måneder. Uddannelsen henvender sig til alle, der har ambition om at arbejde professionelt med bestyrelsesarbejde i såvel børsnoterede som privat og offentligt ejede selskaber og organisationer. CBS-Executive CBS-Executive
Timer pr. dag: 8

Modul 1: 24. – 25. januar 2020
Modul 2: 3. – 4. februar 2020
Modul 3: 25. – 26. februar 2020
Modul 4: 19. – 20. marts 2020
Modul 5: 30. – 31. marts 2020
Modul 6: 23. – 24. april 2020
Modul 7: 4. – 5. maj 2020
Modul 8: 5. – 6. juni 2020

Kontakt mig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Book din plads

Download materiale

For at downloade denne pdf, skal du udfylde dit navn, din e-mail og dit telefonnummer – vi vil kontakte dig inden for et par dage, så vi kan være behjælpelige med at finde det rette forløb til dig. Du accepterer samtidig at modtage informationer og tilbud om vores kurser samt andre inspirerende nyhedsbreve fra CBS Executive.

Trin 1 af 2

50%

Tilmelding

CBS Executive Bestyrelsesuddannelsen 2020-1

  • Personlige oplysninger

  • Kontaktinfo

  • Firmaoplysninger

  • Parkering

    Når programlektioner afholdes hos CBS Executive i Porcelænshaven, tilbydes deltagerne parkering i nærliggende parkeringskælder til kr. 80 pr. dag. Parkeringsgebyret bliver faktureret sammen med kursusdeltagelsen.
  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail inden for 3-5 arbejdsdage. Betaling sker vha faktura, der udsendes på e-mail eller via EAN-nummer.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
24. jan. 2020
Varighed
16 dage
Steder
CBS Executive Porcelænshaven (Frederiksberg)
Deltagergebyr, eks. moms.
75.000
Billede af Anette Clausen, CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg