Startdato 17. jun. 2020
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 60.000
Varighed 5 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

Board Leadership Masterclass 2020

Casebaseret Masterclass for erfarne bestyrelsesmedlemmer

Med førende bestyrelsesformænd

En casebaseret Masterclass i bestyrelsesarbejde for erfarne bestyrelsesmedlemmer, hvor førende bestyrelsesformænd deltager.

Værdiskabelse er blevet et overordnet pejlemærke for bestyrelsernes indsats og afspejler sig i prioriteringen af bestyrelsesarbejdet. Formålet med Board Leadership Masterclass er at bidrage til en professionalisering af bestyrelsesarbejdet i Danmark.

Programmet er udviklet i samarbejde med nøglepersoner fra bestyrelsesmiljøet i toppen af dansk erhvervsliv og partnere i Kromann Reumert og EY.

Læs hele teksten Vis mindre

Indhold i forløbet

Masterclass er bygget op omkring erfaringsbaserede cases med fokus på ledelse, strategi og værdiskabelse i bestyrelsesarbejdet. Gruppediskussioner og plenumopsamling faciliteres af erfarne bestyrelsesformænd assisteret af professorer og toprådgivere. Det pædagogiske udgangspunkt er refleksion og læring baseret på erfaringer fra praksis og forskningsbaseret viden.

Undervisningen ledes af professor Steen Thomsen, Center for Coporate Governance, CBS og direktør Tom Jacobsgaard, CBS Bestyrelsesuddannelserne. Derudover deltager 2 – 3 professorer fra CBS, 12 erfarne bestyrelsesformænd fra C20 virksomheder samt 8 rådgivere fra Kromann Reumert og EY.

Læs hele teksten Vis mindre

Det får du

 Erfaringsudveksling og dialog om ”What do Boards do, what should Boards be doing” baseret på et stort antal cases. Inspiration fra faciliterende undervisningsteams bestående af erfarne bestyrelsesformænd. Styrkelse af egne kompetencer og en generel professionalisering af bestyrelsesarbejde.

Læs mere om CBS Bestyrelsesuddannelserne her.

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Denne Masterclass er målrettet bestyrelsesmedlemmer med betydelig bestyrelseserfaring, som ønsker at blive endnu bedre, men har begrænset tid. På tidligere Masterclass hold havde 81% af deltagerne mere end 5 års bestyrelseserfaring. 45% af deltagerne havde mere end 10 års bestyrelseserfaring.

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Executive, Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg
Åben i Google Maps
Group Created with Sketch.

Datoer

Tilmeldingsfrist:
03. jun. 2020
Tilføj til kalender 2020-06-03 00:00:00 2020-06-03 23:59:59 Europe/Copenhagen Board Leadership Masterclass 2020 Værdiskabelse er blevet et overordnet pejlemærke for bestyrelsernes indsats og afspejler sig i prioriteringen af bestyrelsesarbejdet. Formålet med Board Leadership Masterclass er at bidrage til en professionalisering af bestyrelsesarbejdet i Danmark. CBS-Executive CBS-Executive
Timer pr. dag: 9

Datoer for 2020-forløb:
Modul 1: 17. - 19. juni 2020
Modul 2: 20. - 21. august 2020

Kontakt mig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Interesseret

Download materiale

For at downloade denne pdf, skal du udfylde dit navn, din e-mail og dit telefonnummer – vi vil kontakte dig inden for et par dage, så vi kan være behjælpelige med at finde det rette forløb til dig. Du accepterer samtidig at modtage informationer og tilbud om vores kurser samt andre inspirerende nyhedsbreve fra CBS Executive.

Trin 1 af 2

50%

Interesseret

Board Leadership Masterclass 2020

  • Personlige oplysninger

  • Kontakt info

  • Firmaoplysninger

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Vi kontakter dig, så snart der er flere informationer.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
17. jun. 2020
Varighed
5 dage
Steder
CBS Executive, Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 60.000
Billede af Anette Clausen, CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg