Startdato 18. sep. 2019
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 17.995
Varighed 4 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

Bestyrelsesarbejde i Mindre og Mellemstore Virksomheder 2019-2

Inspiration til bedre bestyrelsesarbejde

 

Værdiskabende bestyrelsesarbejde

Virksomheder der arbejder professionelt med bestyrelse og ledelse, træffer bedre beslutninger og fremmer værdiskabelsen. Bestyrelserne arbejder mere udviklingsorienteret og er bedre til at vækste. Det hjælper, at ejere og bestyrelse har viden om og kendskab til værdiskabende bestyrelsesarbejde.

Læs hele teksten Vis mindre

Indhold i forløbet

Bestyrelsesarbejde i Mindre og Mellemstore Virksomheder forener erfaringsbaseret praksis fra bestyrelseslokalerne med forskningsbaseret viden i mindre og mellemstore virksomheder. Formålet er, at give bestyrelsesmedlemmer og ejerledere grundlæggende viden og erfaring om væsentlige opgaver, problemstillinger og udfordringer, som et bestyrelsesmedlem møder i mindre og mellemstore virksomheder, samt at give de vigtigste kompetencer til at kunne indgå i en professionelt drevet bestyrelse.

Kurset består af 4 moduler, der udbydes og gennemføres i samarbejde med IDA (Danske Ingeniørers efteruddannelse).

 

Læs hele teksten Vis mindre

Det får du

Kurset giver overblik over bestyrelsens opgaver, pligter, ansvar og problemstillinger samt indsigt i at sammensætte en god bestyrelse og bestyrelsesledelse. Kurset giver indblik i udarbejdelse af risikoanalyse og at læse årsregnskab, samt konkrete værktøjer og kompetencer til at indgå i et professionelt bestyrelsesarbejde. 

Der er fokus på at forene erfaringsbaseret praksis fra bestyrelseslokalerne med forskningsbaseret viden om selskabsledelse, hvor kurset anvender et større antal erfaringsbaserede cases fra MMV-segmentet og ingeniør- og teknologitunge virksomheder.

Undervisning samt diskussioner i plenum og grupper faciliteteres af CBS professorer, erfarne bestyrelsesmedlemmer og rådgivere fra Kromann Reumert og EY.

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til alle, der har ambition om at arbejde professionelt med bestyrelsesarbejde i mindre og mellemstore virksomheder.

Kurset er rettet mod bestyrelsesmedlemmer i mindre og mellemstore virksomheder, der enten har begrænset erfaring eller efterspørger værktøjer og viden om mere værdiskabende bestyrelsesarbejde samt mod ejerledere, der overvejer etablering af en ekstern bestyrelse, eller som kan se en mulighed for udviklingen af det nuværende bestyrelsesarbejde. 

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Executive Porcelænshaven (Frederiksberg)
Åben i Google Maps
Group Created with Sketch.

Datoer

Tilmeldingsfrist:
04. sep. 2019
Tilføj til kalender 2019-09-04 00:00:00 2019-09-04 23:59:59 Europe/Copenhagen Bestyrelsesarbejde i Mindre og Mellemstore Virksomheder 2019-2 Bestyrelsesarbejde i Mindre og Mellemstore Virksomheder forener erfaringsbaseret praksis fra bestyrelseslokalerne med forskningsbaseret viden i mindre og mellemstore virksomheder. Formålet er, at give bestyrelsesmedlemmer og ejerledere grundlæggende viden og erfaring om væsentlige opgaver, problemstillinger og udfordringer, som et bestyrelsesmedlem møder i mindre og mellemstore virksomheder, samt at give de vigtigste kompetencer til at kunne indgå i en professionelt drevet bestyrelse. CBS-Executive CBS-Executive

Modul 1: Onsdag den 18. september 2019, fra kl. 13.00 – 18.00
Modul 2: Tirsdag den 8. oktober 2019, kl. 9.00 – 17.15
Modul 3: Fredag den 1. november 2019, kl. 9.00 – 17.30
Modul 4: Torsdag den 5. december 2019, kl. 13.00 – 17.45

Kontakt mig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Book din plads

Download materiale

For at downloade denne pdf, skal du udfylde dit navn, din e-mail og dit telefonnummer – vi vil kontakte dig inden for et par dage, så vi kan være behjælpelige med at finde det rette forløb til dig. Du accepterer samtidig at modtage informationer og tilbud om vores kurser samt andre inspirerende nyhedsbreve fra CBS Executive.

Trin 1 af 2

50%

Tilmelding

Bestyrelsesarbejde i Mindre og Mellemstore Virksomheder 2019-2

  • Personlige oplysninger

  • Kontaktinfo

  • Firmaoplysninger

  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail. Betaling sker vha faktura, der ligeledes udsendes på e-mail.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
18. sep. 2019
Varighed
4 dage
Steder
CBS Executive Porcelænshaven (Frederiksberg)
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 17.995
Billede af Anette Clausen, CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg