Startdato 01. apr. 2020
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 35.000
Varighed 5 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

Bestyrelsesarbejde i finansielle virksomheder - Bank & Realkredit - Forår 2020

Godkendt af Finanstilsynet

 

Bestyrelsesarbejde i finansielle virksomheder

Bestyrelsesarbejde i finansielle virksomheder introducerer nye såvel som erfarne bestyrelsesmedlemmer til opdateret viden og indføring i kompetencer, som er nødvendige for fremadrettet at varetage bestyrelseshverv i pengeinstitutter og realkreditinstitutter.

 

Læs hele teksten Vis mindre

Indhold i forløbet

Kurset består af 5 undervisningsdage (2 dage, 2 dage og 1 dag) fordelt over nogle måneder i efteråret 2019. Kurset er godkendt af Finanstilsynet og opfylder undervisningsindhold, kompetenceområder og læringsmål i henhold til “Bekendtgørelse om grundkursus for medlemmer af bestyrelsen i pengeinstitutter, realkreditinstitutter og forsikringsselskaber” og underviser deltagerne inden for 12 specifikke kompetenceområder som bestyrelsesmedlemmer i penge- og realkreditinstitutter skal have kendskab til.

Deltagerne modtager efterfølgende bevis på gennemført uddannelse.

Læs mere om kurset her

Læs hele teksten Vis mindre

Udbytte

Det er kursets ambition at bidrage til udvikling af kompetenceniveauet i bestyrelser i penge- og realkreditinstitutter samt generelt at sætte fokus på bestyrelsens væsentligste opgaver: værdiskabelse, strategi, forretningsmodel, direktionen, risikostyring, krisehåndtering samt bestyrelsens samspil med ledelsen, ejere, myndigheder og stakeholders i øvrigt.

Læs hele teksten Vis mindre

Undervisere

Undervisningen varetages af undervisere med et højt kompetence- og erfaringsniveau. Professorer fra Københavns Universitet (KU) og Copenhagen Business School (CBS) i tæt samarbejde med rådgivere fra Kromann Reumert og EY samt erfarne bestyrelses- og direktionsmedlemmer med baggrund og erfaring fra den finansielle sektor. Der er altid en professor, en bestyrelsesformand henholdsvis direktør samt en eller flere senior rådgivere til stede samtidigt i undervisningslokalet.

På hvert kursus medvirker et undervisningsteam på flere end 30 personer, som giver præsentationer, medvirker i case-diskussioner og som sikrer perspektivering til bestyrelsens ansvar, opgaver, relationer og dilemmaer.

Læs hele teksten Vis mindre
Billede af de fem herrer på kursus på CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg

Deltagerprofil

Programmet er målrettet nye såvel som erfarne bestyrelsesmedlemmer med bestyrelseserfaring, direktører og rådgivere til bestyrelser i penge- og realkreditinstitutter, som ønsker at udvikle deres kompetencer og indsigt. Kurset er også relevant for ledende medarbejdere med samspil til bestyrelsen, eksempelvis hvis du er revisionschef, chefjurist, chief risk officer, sekretariatschef eller lignende.

Steder

CBS Executive Porcelænshaven (Frederiksberg)
Åben i Google Maps
Group Created with Sketch.

Datoer

Tilmeldingsfrist:
18. mar. 2020
Tilføj til kalender 2020-03-18 00:00:00 2020-03-18 23:59:59 Europe/Copenhagen Bestyrelsesarbejde i finansielle virksomheder - Bank & Realkredit - Forår 2020 Bestyrelsesarbejde i finansielle virksomheder introducerer nye såvel som erfarne bestyrelsesmedlemmer til opdateret viden og indføring i kompetencer, som er nødvendige for fremadrettet at varetage bestyrelseshverv i pengeinstitutter og realkreditinstitutter. CBS-Executive CBS-Executive
Timer pr. dag: 8

Forårsprogram
Dag 1: Onsdag, 1. april 2020
Dag 2: Torsdag, 2. april 2020
Dag 3: Tirsdag, 5. maj 2020
Dag 4: Onsdag, 6. maj 2020
Dag 5: Tirsdag, 9. juni 2020

Kontakt mig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Book din plads

Download materiale

For at downloade denne pdf, skal du udfylde dit navn, din e-mail og dit telefonnummer – vi vil kontakte dig inden for et par dage, så vi kan være behjælpelige med at finde det rette forløb til dig. Du accepterer samtidig at modtage informationer og tilbud om vores kurser samt andre inspirerende nyhedsbreve fra CBS Executive.

Trin 1 af 2

50%

Tilmelding

Bestyrelsesarbejde i finansielle virksomheder - Bank & Realkredit - Forår 2020

  • Personlige oplysninger

  • Kontaktinfo

  • Firmaoplysninger

  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail. Betaling sker vha faktura, der ligeledes udsendes på e-mail.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
01. apr. 2020
Varighed
5 dage
Steder
CBS Executive Porcelænshaven (Frederiksberg)
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 35.000
Billede af Anette Clausen, CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg
Billede af Suzanne Hyldahl, CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg