Startdato 27. jan. 2020
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 20.000
Varighed 2 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

Bestyrelsesarbejde i Erhvervsfonde 2020

Casebaseret masterclass for bestyrelsesmedlemmer

 

Masterclass med førende bestyrelsesformænd

Deltag på denne casebaseret masterclass for bestyrelsesmedlemmer med deltagelse af førende bestyrelsesformænd.

Erhvervsdrivende fonde spiller en fremtrædende rolle i dansk erhvervsliv som ejere af store danske virksomheder som Carlsberg, A. P. Møller-Mærsk eller Novo Nordisk, men også en lang række mindre virksomheder ejes af erhvervsfonde. Derfor er det afgørende, at bestyrelsesarbejdet i fonde udføres så godt som overhovedet muligt.

Læs hele teksten Vis mindre

Indhold i forløbet

Dette to dages uddannelsestilbud til bestyrelserne i erhvervsfondene sætter fokus på den faktiske udmøntning af den nye lov og en række af erhvervsfondsbestyrelsernes vigtigste opgaver:

Balancen mellem uddelinger og erhvervsvirksomhed, aktivt ejerskab, fusioner og virksomhedsovertagelser, vedtægtsændringer, stifterfamiliens rolle, bestyrelsesevaluering, de nye anbefalinger m.v.

Undervisningen ledes af professor Steen Thomsen, Center for Coporate Governance, CBS og direktør Tom Jacobsgaard, CBS Bestyrelsesuddannelserne.

Herudover undervises af erfarne bestyrelsesformænd og rådgivere fra Kromann Reumert og EY samt bestyrelsesformænd fra centrale Erhvervsfonde.

.

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Programmet er målrettet bestyrelsesmedlemmer med bestyrelseserfaring, direktioner eller direktører og rådgivere til bestyrelser i erhvervsfonde og som ønsker at udvikle sine kompetencer og indsigt.

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Executive Porcelænshaven (Frederiksberg)
Åben i Google Maps
Group Created with Sketch.

Datoer

Tilmeldingsfrist:
16. dec. 2019
Tilføj til kalender 2019-12-16 00:00:00 2019-12-16 23:59:59 Europe/Copenhagen Bestyrelsesarbejde i Erhvervsfonde 2020 Erhvervsdrivende fonde spiller en fremtrædende rolle i dansk erhvervsliv som ejere af store danske virksomheder som Carlsberg, A. P. Møller-Mærsk eller Novo Nordisk, men også en lang række mindre virksomheder ejes af erhvervsfonde. Derfor er det afgørende, at bestyrelsesarbejdet i fonde udføres så godt som overhovedet muligt. CBS-Executive CBS-Executive
Timer pr. dag: 8

Den 27. og 28. januar 2020

Kontakt mig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Book din plads

Download materiale

For at downloade denne pdf, skal du udfylde dit navn, din e-mail og dit telefonnummer – vi vil kontakte dig inden for et par dage, så vi kan være behjælpelige med at finde det rette forløb til dig. Du accepterer samtidig at modtage informationer og tilbud om vores kurser samt andre inspirerende nyhedsbreve fra CBS Executive.

Trin 1 af 2

50%

Tilmelding

Bestyrelsesarbejde i Erhvervsfonde 2020

  • Personlige oplysninger

  • Kontaktinfo

  • Firmaoplysninger

  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail. Betaling sker vha faktura, der ligeledes udsendes på e-mail.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
27. jan. 2020
Varighed
2 dage
Steder
CBS Executive Porcelænshaven (Frederiksberg)
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 20.000
Billede af Anette Clausen, CBS Executive, Porcelænshaven 22, Frederiksberg