Startdato 10. aug. 2020
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 23.900
Varighed 5 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

Agilitet, Innovation og Forretningsudvikling

Tilmeldingsfristen er overskredet, men du kan stadig tilmelde dig, så længe der er ledige pladser
One Minute Masterclass - Forretningsudvikling

Agilitet som muligt svar

CBS Executive Sommerskole 2020: Opdatering om håndtering af Corona-virus.

Hvis du vil øge innovationskraften og forretningsudvikle kerneydelsen i relation til kunder og markeder, kan du med fordel anvende teorien om agilitet. Som leder kan du komme et skridt foran konkurrenterne gennem agilitet.

Men det kræver, at du aktivt tænker agilitet ind i din egen ledelse, i din organisering af arbejdet, i produktionen af produkterne/servicen, samt i selve strategien. Det kræver, at du forstår det agile mindset og tør disrupte de velkendte organiseringsmetoder. At du er villig til systematisk at udvikle en agil kultur.

Er du interesseret i dette kursus, kunne dette kursus også være relevant for dig: Strategi og Forretningsudvikling som Drivkraft for Fornyelse

Kurset blev i 2019 evalueret til 4,87 på en skala, hvor 5 er bedst og svarer til meget tilfredsstillende.

Læs hele teksten Vis mindre

Indhold i forløbet

På kurset præsenterer vi dig for det aktuelle teoretiske koncept agilitet og kobler det målrettet til ledelse af innovation og forretningsudvikling. Agilitetsteorien giver dig en forståelse for vigtigheden og nyttigheden af fleksibilitet, dynamik og risikovillighed i din virksomheds innovation og forretnings-udvikling.

Undervisningsformen er en kombination af indlæg, diskussioner, gruppedrøftelser, praktiske øvelser og case-arbejde. Case-arbejdet er både baseret på virksomhedscases og deltagernes egne cases.

Download beskrivelse af kurset i pdf øverst på denne side.

Læs hele teksten Vis mindre

Det får du

På kurset lærer du de grundlæggende teorier om agilitet, agil innovation og agil forretningsudvikling, at sætte agilitetsteorien i relation til din egen virksomhed og at anvende metoder og værktøjer til at skabe mere agilitet og innovations-kraft

Gennem din deltagelse udvikler du dine ledelseskompetencer på tre områder: 1) du lærer agil ledelse (forståelse for forskellene mellem traditionel ledelse og agil ledelse), 2) du lærer agil innovation (forståelse for forskellene mellem traditionelle innovationsprocesser og agile innovationsprocesser) og 3) du lærer agil forretningsudvikling (forståelsen for forskellene mellem forretningsplaner og agil udvikling i forhold til markedstrends)

Du får også nye værktøjer i værktøjskassen: 1) analyseværktøjer til at analysere din virksomheds agilitetspotentialer samt 2) ledelsesværktøjer til at understøtte transformationen fra transaktionel driftsledelse til agil innovations- og forretningsudviklingsledelse.

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til ledere, specialister og konsulenter, som arbejder med innovation og forretningsudvikling i praksis, og som ønsker viden om, hvordan agilitetsteorien kan hjælpe med at flytte fokus fra drift til udvikling.

Er du interesseret i at læse om andre kurser, der kan styrke dit lederskab, har vi her samlet et overblik over vores lederuddannelser og kurser.

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Campus Dalgas Have, 2000 Frederiksberg
Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist:
20. maj. 2020
Stadig åben for tilmelding
Tilføj til kalender 2020-05-20 00:00:00 2020-05-20 23:59:59 Europe/Copenhagen Agilitet, Innovation og Forretningsudvikling På kurset præsenterer vi dig for begrebet agilitet og kobler det målrettet til ledelse af innovation og forretningsudvikling. Agilitetsteorien giver dig en forståelse for vigtigheden og nyttigheden af fleksibilitet, dynamik og risikovillighed i din virksomheds innovation og forretningsudvikling. CBS-Executive CBS-Executive
Timer pr. dag: 7.5

5 dage i uge 33 fra 10. - 14. august 2020
Mandag - torsdag kl. 9.00 - 16.30
Fredag kl. 9.00 - 15.30 efterfulgt af en reception

Kontakt mig

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Book din plads

Download materiale

Tilmelding

Agilitet, Innovation og Forretningsudvikling

  • Personlige oplysninger

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Kontaktinfo

  • Firmaoplysninger

  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail inden for 5 arbejdsdage. Betaling sker vha faktura, der udsendes på e-mail eller via EAN-nummer.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
10. aug. 2020
Varighed
5 dage
Steder
CBS Campus Dalgas Have, 2000 Frederiksberg
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 23.900
Programkoordinator Zhenya Avdeeva