Startdato 23. aug. 2021
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 25.000
Varighed 5 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

Succesfuld Strategiimplementering

Perspektiver og værktøjer til en realistisk implementeringsplan

SUCCESFULD STRATEGIIMPLEMENTERING

Fagligt input til en vellykket proces

COVID-19: Du kan roligt tilmelde dig. Læs mere her.

Mange virksomheder fokuserer ensidigt på formuleringen af den strategiske plan og orienterer sig kun lidt om selve implementeringsprocessen. Det skyldes antagelsen om, at strategiforankringen nærmest sker af sig selv i ledelsesprocesserne, hvis blot strategien er kommunikeret i organisationen.

Denne antagelse er imidlertid en barriere for, at strategiprocesser lykkes. Vil man have succes, skal der tænkes bredere, og en forståelse for de økonomiske, tekniske, psykologiske, politiske, institutionelle og kulturelle forhold i organisationen er afgørende.

Kurset giver dig fagligt input til at finde din egen vej i det store udbud af værktøjer og teorier inden for området, så du kan præsentere konkrete forslag til en robust og realistisk strategiimplementering i egen organisation.

Kurset blev i 2020 evalueret til 4,7 på en skala op til 5.

Er du interesseret i dette kursus, kunne følgende kurser også være relevante for dig: Agilitet, Innovation og Forretningsudvikling og Strategi og Forretningsudvikling som Drivkraft for Fornyelse

 

Læs hele teksten Vis mindre
One-Minute Masterclass: Strategiimplementering

Indhold i forløbet

Formålet med kurset er at give dig værktøjer til at analysere, designe og gennemføre succesfuld strategiimplementering i din organisation.

Vi introducerer dig til tre perspektiver på implementeringsprocessen og diskuterer de begrænsninger og muligheder, som det enkelte perspektiv indebærer, når implementeringsprocesser tilrettelægges og eksekveres.

Vi ser på, hvordan de tre perspektiver kan eksistere samtidigt på forskellige niveauer i organisationer, og hvordan de til tider modarbejder hinanden. Dette er et paradoks og en præmis, som stiller store krav til ledere og projektledere med ansvar for at få strategien til at leve i organisationen.

De tre strategiperspektiver bliver bragt i samspil gennem case-analyser, og i løbet af kursusugen får vi besøg af eksterne praktikere fra hhv. en privat og en offentlig organisation, der begge har stor erfaring med strategiimplementering. Desuden vil I blive præsenteret for et konkret implementeringssimulator/spil, som efterfølgende afprøves og diskuteres.

Download kursusbeskrivelsen i pdf øverst på siden.

Læs hele teksten Vis mindre
Derfor tager Ulrik fra Danske Licens Spil på Sommerskole

Det får du

Efter at have deltaget på kurset vil du:

 • Kende til relevante komponenter i en strategiimplementeringsplan og -proces
 • Kende til konkrete værktøjer til at analysere, designe og gennemføre succesfuld strategiimplementering
 • Kunne præsentere konkrete forslag til en robust og realistisk strategiimplementering i din egen organisation

Du vil have arbejdet med case-opgaver og via diskussioner og idéudveksling i små grupper, vil du have haft mulighed for at overføre og anvende dine indsigter i relation til dit eget strategiarbejde.

 

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til ledere og specialister med interesse for strategi og implementeringsprocesser, som ønsker at blive bedre til at tilrettelægge og gennemføre ændringsprocesser.

Du kan fx være leder, konsulent, partner, rådgiver, direktør eller specialist og være ansat i den offentlige eller private sektor.

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Campus, Dalgas Have (Frederiksberg)
Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist:
20. maj. 2021
Tilføj til kalender 2021-05-20 00:00:00 2021-05-20 23:59:59 Europe/Copenhagen Succesfuld Strategiimplementering Få perspektiver og værktøjer til at kunne præsentere en robust og realistisk strategi-implementeringsplan, der tager højde for kompleksiteten af forandringsprocessen og sikrer, at den når helt ud til den enkelte medarbejder. CBS-Executive CBS-Executive
Timer pr. dag: 7.5

Den 23. - 27. august 2021
Mandag - torsdag kl. 9.00 - 16.30
Fredag kl. 9.00 - 15.30

Kontakt mig

 • Vilkår og betingelser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Book din plads

Download materiale

Tilmelding

Succesfuld Strategiimplementering

 • Personlige oplysninger

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Kontaktinfo

 • Firmaoplysninger

 • Vilkår og betingelser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail inden for 5 arbejdsdage. Betaling sker vha faktura, der udsendes på e-mail eller via EAN-nummer.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
23. aug. 2021
Varighed
5 dage
Steder
CBS Campus, Dalgas Have (Frederiksberg)
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 25.000
Portræt af Kirsten Ryelund
Portræt af Nina Ingvartsen