Startdato 16. aug. 2021
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 25.000
Varighed 5 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

Strategisk Performance Management

Fleksibel og nuanceret brug af målinger og evalueringer

One Minute Masterclass: Performance Management

Styrk organisationsudviklingen

COVID-19: Du kan roligt tilmelde dig. Læs mere her.

Vi sætter fokus på potentialet i anvendelsen af KPI'er og evalueringer i organisationer, hvor krav til fleksibilitet, samarbejde og læring er centrale.

Du får overblik over de forskellige præstationsledelsessystemer og de nyeste tanker om Performance Management: Hvordan anvender du mål, målinger og evalueringer uden at mindske medarbejderengagement, motivation og kreativitet.

 

Læs hele teksten Vis mindre

Indhold i forløbet

KPI'er, målinger og præstationsevalueringer fremstår i dag som helt centrale for strategiimplementering, procesforbedringer og personaleledelse i organisationer. Samtidig skaber de ofte store problemer i forhold til at skabe engagement, innovation og vidensudvikling. Dette dilemma kræver en fleksibel og nuanceret brug af præstationsledelsessystemer og -processer som et moderne ledelsesværktøj.

På kurset tager vi udgangspunkt i de forskellige roller som præstationsmål, målinger og evalueringer har i organisationer i forhold til at skabe incitamenter, dialog og beslutningsgrundlag. Det er afsættet for bedre at kunne forstå hvilke kpi'er, målinger og evalueringer, der er behov for i den enkelte organisation.

Download kursusbeskrivelse som pdf øverst på denne side.

 

 

 

Læs hele teksten Vis mindre

Det får du

Du vil styrke dine kompetencer inden for en række områder, bl.a. vil du:

 • få overblik over de forskellige design, man kan vælge mellem, når man tilrettelægger performance management i organisationer
 • få indsigt i de mekanismer, som er afgørende for fordele og ulemper ved de forskellige principper
 • kunne håndtere balancen mellem bløde og hårde aspekter af performance management, herunder hvad er gode mål, målinger og feedback-processer
 • kunne designe performance managementsystemer og -processer, der understøtter de forretningsmæssige og organisatoriske målsætninger
 • kunne identificere og udvikle de ledelseskompetencer, der er behov for
 • få viden om adfærdsmæssige aspekter som: Er det fornuftigt at bruge sammenligninger og benchmarking i performance management, og hvordan? Er adfærdsmål centrale i performance management-systemer og i givet fald, hvordan? Er gennemsigtighed og transparens gennem målinger og evalueringer altid godt? Hvordan kan performance management understøtte innovation, kreativitet og læring, eller er det en hindring herfor?
 • få et sprog og en begrebsramme, der går på tværs af faggrupper
 • blive opdateret på de nye tanker og ideer indenfor performance management

Vi lægger vægt på deltagernes involvering og aktive læring gennem en kombination af dialogforelæsninger, analyser af deltagernes egne performance managementsystemer og -processer, case-diskussioner og gruppearbejde.

Du vil bl.a. indgå i diskussioner af en række ledelsesmæssige overvejelser, der også bør indgå i designprocessen af performance management fx vedr. motivation og resultatløn, samt koblingen mellem organisationens strategi og performance management.

 

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

HR-chefer og -konsulenter, økonomichefer, forretningskonsulenter, ledere og andre, der ønsker indsigt i mulighederne og udfordringerne med målinger og evalueringer.

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Campus, Dalgas Have, 2000 Frederiksberg
Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist:
20. maj. 2021
Tilmelding stadig mulig, så længe der er ledige pladser
Tilføj til kalender 2021-05-20 00:00:00 2021-05-20 23:59:59 Europe/Copenhagen Strategisk Performance Management Kurset sætter fokus på potentialet i anvendelsen af fleksibel og nuanceret brug af KPI'er og evalueringer uden at mindske medarbejderengagement, motivation og kreativitet. CBS-Executive CBS-Executive
Timer pr. dag: 7.5

Den 16.-20. august 2021
Mandag - torsdag kl. 9.00 - 16.30
Fredag kl. 9.00 - 15.30

Kontakt mig

 • Vilkår og betingelser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Book din plads

Download materiale

Tilmelding

Strategisk Performance Management

 • Personlige oplysninger

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Kontaktinfo

 • Firmaoplysninger

 • Vilkår og betingelser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail inden for 5 arbejdsdage. Betaling sker vha faktura, der udsendes på e-mail eller via EAN-nummer.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
16. aug. 2021
Varighed
5 dage
Steder
CBS Campus, Dalgas Have, 2000 Frederiksberg
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 25.000
Portræt af Kirsten Ryelund
Portræt af Nina Ingvartsen