Startdato 16. aug. 2021
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 25.000
Varighed 5 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

Storytelling som Ledelsesværktøj – Fra Strategi til Virkelighed

Venteliste!

Bliv bedre til at tale og engagere mennesker omkring dig, så strategien bliver til virkelighed

Den bedste historie vinder

Skriv dig på ventelisten, hvis du vil orienteres om ledige pladser.

Kan organisationens strategi bruges til andet end at ligge under den reol, der rokker? Er du den, der skal have strategien vakt til live i din del af organisationen, have de andre med ombord og omsat den til virkelighed? Vi vil forsyne dig med viden og redskaber, der hjælper dig til at kanalisere strategien effektivt ud til dine medarbejdere, engagere dem og skabe fornyelse.

De historier, vi fortæller, påvirker verden omkring os. Den bedste fortæller og den bedste historie vinder. Lær at broadcaste emotionelt, på en måde der skaber mening for dine medarbejdere og giver dem retning.

Kurset blev i 2020 evalueret til 5,0 på en skala op til 5.

Læs hele teksten Vis mindre

Indhold i forløbet

Virkeliggørelse af strategi kræver effektive historier. Med afsæt i de ledelsesmæssige udfordringer med at virkeliggøre strategien, vil du på kurset lære OM fortælling, og du vil lære AT fortælle.

Du får filosofiske og teoretiske perspektiver på strategiimplementering og fortællinger, ligesom du bliver introduceret til fortælling i ledelsesmæssig praksis. På systematisk vis får du træning i at blive bedre til at mestre fortællingens kunst.

Vi gør læringen virkelighedsnær og kobler dine egne strategiske og ledelsesmæssige intentioner ind i fortællingerne. Du får med andre ord din egen ledelse og din egen organisation med ind i rummet. Det bliver interessant og det bliver sjovt!

Undervisningen er en kombination af indlæg, praktiske øvelser, case-arbejde, dialog og feedback. Vi inddrager deltagernes egne erfaringer og strategiske udfordringer, og i løbet af kursusugen får du inspiration fra Per Helge Sørensen, historiefortæller og komiker, som bl.a. er kendt fra showet 'DJØF med løg(n)'.

Download kursusbeskrivelse som pdf øverst på siden.

Læs hele teksten Vis mindre

Det får du

Efter kurset vil du:

 • Kende til forskellige perspektiver på strategi og implementering og kan bruge dette til at placere dig konstruktivt som fortæller i strategiarbejdet
 • Opnå indsigt i hvordan fortællinger kan bidrage til konkretisering, mening og motivation, når der skal arbejdes med strategien i organisationen
 • Være begyndende kompetent til at forme og fortælle egne fortællinger med henblik på at styrke egen ledelse i strategiarbejdet
 • Have ideer til hvordan kompetencer i fortælling via udvikling af opmærksomhed og performance kan styrke ledelse bredt set

 

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Kurset henvender sig først og fremmest til ledere, som på forskellige organisatoriske niveauer har medansvar for at få organisationens strategi til at leve og sætte sig spor.

Er du interesseret i at læse om andre kurser, der kan styrke dit lederskab, har vi her samlet et overblik over vores lederuddannelser og kurser.

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Campus, Dalgas Have, 2000 Frederiksberg
Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist:
20. maj. 2021
Tilføj til kalender 2021-05-20 00:00:00 2021-05-20 23:59:59 Europe/Copenhagen Storytelling som Ledelsesværktøj – Fra Strategi til Virkelighed Få viden og redskaber, der hjælper dig til at kanalisere strategien effektivt ud til dine medarbejdere og engagerer dem. Vi vil introducere til fortælling i ledelsesmæssig praksis og sørge for, at du på systematisk vis træner og bliver bedre til at mestre fortællingens kunst. CBS-Executive CBS-Executive
Timer pr. dag: 7.5

Den 16.-20. august 2021
Mandag - torsdag kl. 9.00 - 16.30
Fredag kl. 9.00 - 15.30

Kontakt mig

 • Vilkår og betingelser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Venteliste

Download materiale

Venteliste

Storytelling som Ledelsesværktøj – Fra Strategi til Virkelighed

 • Personlige oplysninger

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Kontakt info

 • Firmaoplysninger

 • Vilkår og betingelser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding til vores venteliste vil vi kontakte dig, såfremt der opstår en ledig plads på kurset

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
16. aug. 2021
Varighed
5 dage
Steder
CBS Campus, Dalgas Have, 2000 Frederiksberg
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 25.000
Portræt af Kirsten Ryelund
Portræt af Nina Ingvartsen