Startdato 14. aug. 2023
Deltagergebyr, eks. moms. 27.000
Varighed 5 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

Storytelling som Ledelsesværktøj – Fra Strategi til Virkelighed

Bliv bedre til at tale og engagere mennesker omkring dig, så strategien bliver til virkelighed

Den bedste historie vinder

Kan organisationens flotte strategipræsentation bruges til andet end at ligge under den reol, der rokker? Er du den, der skal have strategien vakt til live i din del af organisationen, have de andre med ombord og omsat den til virkelighed?

Vi vil forsyne dig med viden og redskaber, der hjælper dig til at kanalisere strategien effektivt ud til dine medarbejdere, engagere dem og skabe fornyelse.

De historier, vi fortæller, påvirker verden omkring os. Den bedste fortæller og den bedste historie vinder. Lær at broadcaste emotionelt på en måde, der skaber mening for dine medarbejdere og giver dem retning.

Kurset blev i august 2022 evalueret til 4,6 på en skala fra 1-5, hvor 5 svarer til meget tilfredsstillende.

Læs hele teksten Vis mindre

Indhold i forløbet

Virkeliggørelse af strategi kræver effektive historier. Med afsæt i ledelsesmæssige strategiske udfordringer vil du på dette kursus lære OM fortælling, og du vil lære AT fortælle.

Du får teoretiske perspektiver på strategiimplementering og fortællinger, ligesom du bliver introduceret til fortælling i ledelsesmæssig praksis. På systematisk vis får du træning i at blive bedre til at mestre fortællingens kunst.

Vi gør læringen virkelighedsnær og kobler dine egne strategiske og ledelsesmæssige intentioner ind i fortællingerne. Du får med andre ord din egen ledelse og din egen organisation med ind i rummet. Det bliver interessant og det bliver sjovt!

Undervisningen er en kombination af teoretiske og introducerende indlæg, praktiske øvelser, gruppearbejde, plenumrefleksioner og egne refleksioner. Vi inddrager deltagernes egne erfaringer og strategiske udfordringer, og i løbet af kursusugen får du inspiration fra Per Helge Sørensen, historiefortæller og komiker, som bl.a. er kendt fra showet 'DJØF med løg(n)'.

Download kursusbeskrivelse som pdf øverst på siden. 

Læs hele teksten Vis mindre

Det får du

Efter kurset vil du:

 • Kende til forskellige perspektiver på strategi og implementering og kunne bruge dette til at placere dig konstruktivt som fortæller i strategiarbejde
 • Opnå indsigt i, hvordan fortællinger kan bidrage til konkretisering, mening og motivation, når der skal arbejdes med strategien i organisationen
 • Være begyndende kompetent til at forme og fortælle egne fortællinger med henblik på at styrke egen ledelse i strategiarbejde
 • Have idéer til, hvordan kompetencer i fortælling via udvikling af opmærksomhed og performance kan styrke ledelse bredt set
Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Kurset henvender sig først og fremmest til ledere, som på forskellige organisatoriske niveauer har medansvar for at få organisationens strategi til at leve og sætte sig spor, samt at kvalificere samspil med medier og andre formidlere af offentlige anliggender.

Er du interesseret i at læse om andre kurser, der kan styrke dit lederskab, har vi her samlet et overblik over vores lederuddannelser og kurser.

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Campus, Dalgas Have, 2000 Frederiksberg
Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist:
01. jun. 2023
Tilføj til kalender 2023-06-01 00:00:00 2023-06-01 23:59:59 Europe/Copenhagen Storytelling som Ledelsesværktøj – Fra Strategi til Virkelighed Få viden og redskaber, der hjælper dig til at kanalisere strategien effektivt ud til dine medarbejdere og engagerer dem. Vi vil introducere til fortælling i ledelsesmæssig praksis og sørge for, at du på systematisk vis træner og bliver bedre til at mestre fortællingens kunst. CBS-Executive CBS-Executive
Timer pr. dag: 7.5

14. – 18. august 2023
Mandag - fredag kl. 9.00 - ca. 16.30

Kontakt mig

 • Vilkår og betingelser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Book din plads

Download materiale

Tilmelding

Storytelling som Ledelsesværktøj – Fra Strategi til Virkelighed

 • Personlige oplysninger

 • DD slash MM slash YYYY
 • Kontaktinfo

 • Firmaoplysninger

 • Vilkår og betingelser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail inden for 5 arbejdsdage. Betaling sker vha faktura, der udsendes på e-mail eller via EAN-nummer.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
14. aug. 2023
Varighed
5 dage
Steder
CBS Campus, Dalgas Have, 2000 Frederiksberg
Deltagergebyr, eks. moms.
27.000
Portræt af Nina Ingvartsen
Portræt af Tobias Thaning
Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development
Nyt fra CBS Executive Fonden

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere