Startdato TBA
Deltagergebyr, eks. moms. DDK 141.500
Varighed 33 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

Service Excellence Chefakademiet (SECA)

En executive diplomuddannelse med fokus på dit personlige lederskab, forretningsudvikling og kundedreven innovation

Service Excellence Chefakademiet

Service og Lederskab som differentiator

Ønsker du og din virksomhed at styrke service excellence gennem integreret ledelses- og forretningsmæssig udvikling, innovation og kundeorientering? Med dette lederudviklingsforløb sættes der fokus på at udvikle ledelsestilgange, som har til formål at styrke servicekulturen og skabe konkrete varige resultater gennem Action Learning (AL) og co-creation med både egen organisation og kunder.

Download detaljeret beskrivelse af uddannelsen i pdf øverst på denne side. Bemærk, at indhold i pdf vedrører 2021-2022-holdet.

Læs hele teksten Vis mindre
Lars Østergaard om SECA-uddannelsen

Indhold i forløbet

Uddannelsen løber over 12 måneder med 27 uddannelsesdage og 6 AL-møder, som foregår ude i jeres virksomheder. På de første 3 moduler har vi fokus på din ledelsesmæssige udvikling, service- og forandringsledelse.

Du får lavet to 360 graders målinger, en fra uddannelsesstart og en sidst i forløbet, hvor der er fokus på den udvikling og de forandringer, der er sket for dig undervejs i uddannelsen. Vi inddeler jer i Action Learning grupper med 5-6 personer i hver. Med denne gruppe mødes du 6 dage ude i jeres respektive virksomheder sammen med en proceskonsulent. Du kan læse mere om den erfaringsbaserede udviklingsmetode Action Learning ved at downloade pdf'en øverst på denne side.

På de sidste tre moduler er der fokus på den forretningsmæssige udvikling med følgende temaer: servicestrategier, strategisk kundeudvikling, kunderejsen, forretningsudvikling, serviceinnovation og værdiskabelse. Uddannelsen afsluttes med en eksamen med udgangspunkt i det konkrete forretningsmæssige projekt fra din egen organisation.

Uddannelsen er kendetegnet ved et højt fagligt niveau og forskningsbaseret undervisning med førende professorer fra Copenhagen Business School, Stanford, University of Southern California og Berkeley University samt inspirationsindlæg m.m. fra innovationseksperter, danske topledere m.fl. Et modul afholdes i Italien og et i Californien.

Læs hele teksten Vis mindre
Deltagerne på SECA udtaler sig om effekten af uddannelsen

Det får du

Du vil opleve en synlig personlig og ledelsesmæssig udvikling, der skabes gennem læring fra modulerne og Action Learning, som foregår ude i hinandens virksomheder. AL-møderne giver mulighed for at benchmarke din egen ledelsesmæssige udvikling, hvor dine medarbejdere, kollegaer og chefer involveres i de udviklende processer vedr. 360 g analysen.

AL-gruppen er med til at give feedback og sparring samt se med ”friske øjne” udefra på dine ledelsesmæssige mål og udfordringer. Du får dermed rig mulighed for at etablere og opbygge nye relationer og et stærkt netværk med deltagere fra andre organisationer.

Læs hele teksten Vis mindre
Berkeley-professor: Det betaler sig at arbejde med kulturen

Du vil få konkrete kompetencer i, hvorledes kundedreven innovation og forretningsudvikling kan skabe værdi igennem et tæt samspil med kunderne, der omsættes i konkrete tiltag bl.a via kundeworkshops på et af modulerne

Du vil opnå en dybdegående læring og dokumenteret effekt gennem intensivt Action Learning-baseret projektarbejde med virksomhedens udfordringer, der sikrer tæt forankring og samspil med egen organisation og kunder samt værktøjer til, hvordan du kan arbejde bevidst med kulturen, så den understøtter virksomhedens strategi.

Du kan læse mere om tidligere deltageres udbytte af uddannelsen i SECA effektmålingen (tidligere SBCA).

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Service Excellence Chefakademiet er for dig, som ønsker en personlig og faglig udvikling med værdiskabelse indenfor forretningsudvikling og service excellence. Du har mindst 5-10 års erhvervserfaring, heraf mindst 3-5 år i en chefstilling (leder af ledere eller leder af specialister). Er du interesseret i at læse om andre kurser, der kan styrke dit lederskab, har vi her samlet et overblik over vores lederuddannelser og kurser.

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Executive Fonden
Åben i Google Maps
Group
Castel Vittorio, Italien
Åben i Google Maps
Group
Berkeley University, California, USA
Åben i Google Maps
Group
Stanford University, California, USA
Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist:
To Be Announced

Datoer for 2021/22

Modul 1: 23. - 25. aug. 2021
Modul 2: 26. sept. - 1. okt. 2021, Italien
AL-dag: 11. okt. 2021
AL-dag: 26. okt. 2021
AL-dag: 2. nov. 2021
AL-dag: 16. nov. 2021
Modul 3: 22. - 24. nov. 2021
AL-dag: 30. nov. 2021
PITstop: 10. jan. 2022
Modul 4: 26. - 28. jan. 2022
Temadag: 8. feb. 2022
Modul 5: 3. - 4. marts 2022
Midtvejsevaluering: 7. april 2022
Modul 6 USA: Afr. DK 26. april - ank. DK 3. maj 2022
Eksamen: 9. juni 2022
AL-dag: 22. sept. 2022

Kontakt mig

  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Interesseret

Download materiale

Interesseret

Service Excellence Chefakademiet (SECA)

  • Personlige oplysninger

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Kontakt info

  • Firmaoplysninger

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Vi kontakter dig, så snart der er flere informationer.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
TBA
Varighed
33 dage
Steder
CBS Executive Fonden / Castel Vittorio, Italien / Berkeley University, California, USA / Stanford University, California, USA
Deltagergebyr, eks. moms.
DDK 141.500
Portræt af Stine Staffeldt
Program Manager Jette Korsholm