Startdato 02. maj. 2022
Deltagergebyr, eks. moms. 29750
Varighed 4 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

Selvindsigt & Handlekraft

Et ledelseseksperimentarium med Ole Fogh Kirkeby & Reinhard Stelter

Selvindsigt og Handlekraft april 2021

Find dit personlige ståsted

Corona-krisen har kunnet lære os, hvor stor en rolle det andet menneske spiller i vores liv: Identitet bliver til gennem den andens beredvillighed, autenticitet, integritet, tillid og taknemmelighed. Bæredygtigt lederskab bygger derfor på dialog, ordentlighed og en værdiforankring som fundament for at kunne håndtere ”wicked problems”, der kendetegner de udfordringer, som vores samfund og dets organisationer skal håndtere.

CBS Executive Fonden tilbyder et udviklingsforløb for den leder, der vil, kan, og vover at tage konsekvenserne af denne nye virkelighed, og som derfor stræber efter dybere indsigt i sit eget komplekse handlingsunivers.
Find dit personlige ståsted under ledelse af to meget erfarne professorer og ledelseseksperter.

Kursets unikke formål er, at den enkelte leder i sit møde med de andre deltagere vil komme til at finde sit personlige ståsted, som skaber grundlag og forudsætning for en handlekraft, der styres af klare, værdimæssige grundpositioner. Kurset tager dig som leder på en dannelsesrejse på vejen mod en ny form for velvilje og uforbeholdenhed.

Ole Fogh Kirkebys og Reinhard Stelters mangeårige samarbejde bygger på en kombination af situationsorienteret og problemreflekterende coaching med identitetsforankrende protreptik, som er en ganske unik cocktail ved udviklingen af værdibegrundet, strategisk handlekraft hos den enkelte og i hele organisationen.

Læs Ole Fogh Kirkeby forklare om protreptik her. Læs artikel om Reinhard Stelter og coaching her.

Du kan downloade detaljeret kursusbeskrivelse øverst på denne side.

Læs hele teksten Vis mindre
Selvindsigt og handlekraft

Hvordan udformes vores ledelseseksperimentarium?

Dette ledelseseksperimentarium er et intenst forløb over 4 kursus-dage med højst 18 deltagere og bygger på en integration af oplæg, partner- og gruppearbejder, plenumdiskussioner samt en individuel samtale fokuseret på værdi- og handlingsorientering med hver af kursuslederne. Dermed sikres en balance mellem den enkeltes personlige udviklingsmål og udviklingsfællesskabets samspil og gensidig berigelse.

Læs hele teksten Vis mindre

Dit personlige og faglige udbytte

Du vil udvikle en dialogisk, refleksiv og retorisk kapacitet, der forøger din refleksionskraft, dit overblik og handlerum, især i svært forudsigelige kontekster.

Du vil kunne forøge din finfølelse for betydningen af det, dine medarbejdere siger, vil og formår.

Du vil udvikle din serendipitet (=det at finde det nye og væsentlige uden et begrænsende søgefelt) og responsibilitet over for organisationens mulighedsrum i forening med styrkelsen af din beslutningskraft og evne til at gennemføre strategiske beslutninger.

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Ledelseseksperimentariet henvender sig til den erfarne leder.

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

Tøystrup Gods, Ringe
Åben i Google Maps
Group
CBS Executive Fonden
Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist:
03. apr. 2022
Tilføj til kalender 2022-04-03 00:00:00 2022-04-03 23:59:59 Europe/Copenhagen Selvindsigt & Handlekraft Det unikke formål med kurset er, at den enkelte leder i samspil med de andre deltagere vil komme til at finde sit personlige ståsted, som skaber grundlag og forudsætning for en handlekraft, der styres af klare, værdimæssige grundpositioner, og som vil vise sig at være bæredygtig for ens ledergerning. CBS-Executive CBS-Executive

2021 datoer:
Modul 1: 2.-3. maj 2022 – Tøystrup Gods
Modul 2: 9.-10. juni 2022 – CBS Executive Fonden

Herudover afholdes 1:1 individuelle samtaler mellem modulerne

Husk; hvis du er ansat i en statsinstitution, kan du søge støtte via den statslige kompetencefond.

Kontakt mig

 • Vilkår og betingelser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Book din plads

Download materiale

Tilmelding

Selvindsigt & Handlekraft

 • Personlige oplysninger

 • DD slash MM slash YYYY
 • Kontaktinfo

 • Firmaoplysninger

 • Betaling

  Vi tager imod følgende betalingsmetoder: Dankort, VISA & Mastercard. Bemærk, at prisen tillægges moms i betalingsvinduet for kreditkortbetalingen. For faktura vælg 'Betal senere'.
 • Pris:
 • Parkering

  Når programlektioner afholdes hos CBS Executive i Porcelænshaven, tilbydes deltagerne parkering i nærliggende parkeringskælder til kr. 80 pr. dag. Parkeringsgebyret bliver faktureret sammen med kursusdeltagelsen.
 • Vilkår og betingelser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail inden for 3-5 arbejdsdage. Hvis du har valgt 'Betal senere', sker betaling vha faktura, der udsendes på e-mail eller via EAN-nummer.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
02. maj. 2022
Varighed
4 dage
Steder
Tøystrup Gods, Ringe / CBS Executive Fonden
Deltagergebyr, eks. moms.
29750
Betalingslogoer
Program Manager Pia Maj Hvolby