Startdato 23. aug. 2021
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 25.000
Varighed 5 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

Perspektiver på Forandringsledelse i en Krisetid

Bliv bedre i stand til at tilrettelægge komplicerede forandringsprocesser

PERSPEKTIVER PÅ FORANDRINGSLEDELSE

Ledelsesmæssigt arbejde med forandring

COVID-19: Du kan roligt tilmelde dig. Læs mere her.

Dette kursus har konkrete organisatoriske forandringsprocesser som sit gennemgående tema.

Du bliver guidet igennem grundlæggende teorier og modeller, som giver dig et bredere og mere nuanceret repertoire til at analysere, forstå og påvirke organisatoriske udviklingsprocesser.

Du vil se, hvordan innovation og fornyelse lader sig fortolke i forskellige paradigmer, hvor fx fusionsprocesser kan betragtes ud fra meget forskellige perspektiver og skabe rammer for meget forskellige strategier for forandringsledelse.

Underviserne giver dig stof til eftertanke, provokerer og giver dig overraskende vinkler, alt sammen i et trygt læringsrum, hvor du får mulighed for at se dig selv og din organisation fra nye vinkler.

Derudover får du redskaber til, hvordan du som forandringsleder kan udvide dit handlerum til at opnå de bedst mulige resultater, herunder værktøjer til at håndtere de udfordringer og konflikter, der opstår - også i en krisetid.

"Aldrig har det været så tydeligt, at ledelsesopgaven er under stærkt pres fra omverdenen", fortæller underviserne på kurset professor Jan Molin og professor Jesper Strandgaard - og fortsætter:

"Der har historisk været en tendens til at overfokusere på interne virksomhedsforhold. Forandringsledelse har i den sammenhæng ofte en bias imod interne, aktørorienterede processer. Med den nuværende krise bliver det uafvendeligt nærværende, at ledelse og organisering er nødt til at sammentænke viden om kræfter uden for organisationen med forståelsen af interne og lokale betingelser. En sådan sammentænkning er grundlaget for moderne forandringsledelse".

Kurset blev i 2020 evalueret til 4,9 på en skala op til 5.

Læs hele teksten Vis mindre

Indhold i forløbet

Kurset tager udgangspunkt i fire forskellige teoretiske perspektiver, hvor et skift i perspektiv får konsekvenser for den måde, hvorpå vi opfatter organisation, ledelse og forandring. Hvert teoretisk perspektiv bliver introduceret, anvendt på en case og i en fælles analyse finder vi frem til stærke og svage sider ved det pågældende perspektiv. På femtedagen samler vi iagttagelserne på tværs af de fire perspektiver i en samlet forestilling om væsentlige perspektiver og værktøjer til forandringsledelse.

Det er et praksisnært kursus med plenumdiskussioner og gruppearbejder, der skaber forbindelse mellem teori og virkelighed, læring fra best practice og en teoretisk/forskningsmæssig brugbar værktøjskasse.

Download kursusbeskrivelse som pdf øverst på denne side.

 

Læs hele teksten Vis mindre
One-Minute Masterclass: Ledelse

Det får du

Kurset øger dine kompetencer til at analysere organisatoriske forudsætninger for eksekvering af forandringer og foretage kritisk anvendelse af eksisterende værktøjer i planlægningen af konkrete forandringsprocesser.

Du lærer at se din egen rolle som ”forandringsleder” i organisatorisk kontekst og får et bredere grundlag for at kunne tilrettelægge komplicerede forandringsprocesser i din egen organisation.

De to særdeles kompetente og rutinerede undervisere, professorerne Jan Molin og Jesper Strandgaard, vil i løbet af ugen blive suppleret med 1-2 erfarne eksterne oplægsholdere, der deler ud af deres personlige erfaringer.

På dette kursus vil du i høj grad blive involveret i et meget engagerende, forpligtende og læringsmættet kursusforløb.

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Kurset er relevant for dig, hvis du arbejder i det offentlige eller private som leder, konsulent eller medarbejder og ønsker at få et bredere og mere nuanceret repertoire til at analysere, forstå og påvirke organisatoriske udviklingsprocesser.

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Campus, Dalgas Have, 2000 Frederiksberg
Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist:
20. maj. 2021
Tilmelding stadig mulig, så længe der er ledige pladser
Tilføj til kalender 2021-05-20 00:00:00 2021-05-20 23:59:59 Europe/Copenhagen Perspektiver på Forandringsledelse i en Krisetid Lær at tilrettelægge komplicerede forandringsprocesser og forstå din egen rolle som forandringsleder. Øg dine kompetencer til at foretage kritisk anvendelse af værktøjer i planlægningen af konkrete forandringsprocesser. CBS-Executive CBS-Executive
Timer pr. dag: 7.5

Den 23.-27. august 2021
Mandag - torsdag kl. 9.00 - 16.30
Fredag kl. 9.00 - 15.30

Kontakt mig

  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Book din plads

Download materiale

Tilmelding

Perspektiver på Forandringsledelse i en Krisetid

  • Personlige oplysninger

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Kontaktinfo

  • Firmaoplysninger

  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail inden for 5 arbejdsdage. Betaling sker vha faktura, der udsendes på e-mail eller via EAN-nummer.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
23. aug. 2021
Varighed
5 dage
Steder
CBS Campus, Dalgas Have, 2000 Frederiksberg
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 25.000
Portræt af Kirsten Ryelund
Portræt af Nina Ingvartsen