Startdato 22. aug. 2022
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 25.000
Varighed 5 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

Performance Management 2.0

Fleksibel og værdiskabende brug af målinger og belønning

One Minute Masterclass: Performance Management

Styrk organisationsudviklingen

Digitalisering, nye forretningsmodeller og behovet for bæredygtighed skaber i dag helt nye fundamenter for performance management. Samtidig er evnen til at formulere, måle og belønne præstation og resultater stadig helt afgørende for virksomheders konkurrencekraft. Ledere og medarbejdere har brug for nye måder at navigere i en stadig mere foranderlig verden.

Virksomheder og organisationer skal  arbejde med målinger og belønning på nye måder og give performance management et bredere afsæt og et mere fleksibelt format. På dette kursus får du overblik over de vigtigste performance management systemer og processer i organisationer og deres udvikling.

Kurset blev i 2021 evalueret til 4,8 på en skala fra 1-5, hvor 5 svarer til meget tilfredsstillende.

Læs hele teksten Vis mindre

Indhold i forløbet

Kurset tager afsæt i den nye version af performance management, der i øjeblikket vokser frem i både private og offentlige organisationer. Denne version tænker performance på tværs af funktionsområder og sætter fokus på de adfærdsmæssige effekter af måling og belønning.

På kurset navigeres der imellem flere forskellige formål og roller for målinger, evalueringer og belønning i organisationer ift. at skabe både dialog, incitament og beslutningsgrundlag. Vi arbejder med performance information i flere forskellige formater, og orienterer os imod designkriterier, der handler om at skabe ikke alene komplethed og kontrollerbarhed, men også fairness og tillid.

Download kursusbeskrivelse som pdf øverst på denne side.

 

 

 

Læs hele teksten Vis mindre

Det får du

Du vil styrke dine kompetencer inden for en række områder, bl.a. vil du:

 • Få overblik over de forskellige design, man kan vælge mellem, når det drejer sig om måling og belønning af præstation og resultater
 • Få indsigt i de centrale adfærdsmæssige mekanismer, der er på spil i forbindelse med performance management
 • Kunne designe performance management systemer og -processer, der understøtter de forretningsmæssige mål såsom bæredygtighed og digitalisering
 • Skabe balance mellem bløde og hårde aspekter af performance management, herunder forstå hvad gode mål, målinger og feedbackprocesser er, og forstå hvilken indflydelse digitalisering kan have på disse processer
 • Kunne identificere og udvikle de ledelseskompetencer, der er behov for
 • Bruge analyser af den organisatoriske kontekst i designet af performance management systemer og processer for at sikre ’best fit’
 • Få et sprog og en begrebsramme, der går på tværs af faggrupper
 • Blive opdateret på de nyeste tanker og ideer om performance management

Vi lægger vægt på deltagernes involvering og aktive læring gennem en kombination af dialog-forelæsninger, analyser af deltagernes egne performance management systemer og -processer, case-diskussioner og gruppearbejde.

Du vil bl.a. indgå i diskussioner af en række ledelsesmæssige overvejelser, der også bør indgå i designprocessen af performance management, fx vedr. motivation og resultatløn, samt koblingen mellem organisationens strategi og performance management.

 

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

HR-chefer og -konsulenter, økonomichefer, forretningskonsulenter, ledere og andre, der ønsker indsigt i mulighederne og udfordringerne med målinger og evalueringer.

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Campus, Dalgas Have, 2000 Frederiksberg
Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist:
01. jun. 2022
Tilføj til kalender 2022-06-01 00:00:00 2022-06-01 23:59:59 Europe/Copenhagen Performance Management 2.0 Kurset sætter fokus på potentialet i anvendelsen af fleksibel og nuanceret brug af KPI'er og evalueringer uden at mindske medarbejderengagement, motivation og kreativitet. CBS-Executive CBS-Executive
Timer pr. dag: 7.5

22. – 26. august 2022
Mandag - torsdag kl. 9.00 - 16.30
Fredag kl. 9.00 - 15.30

Kontakt mig

 • Vilkår og betingelser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Book din plads

Download materiale

Tilmelding

Performance Management 2.0

 • Personlige oplysninger

 • DD slash MM slash YYYY
 • Kontaktinfo

 • Firmaoplysninger

 • Vilkår og betingelser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail inden for 5 arbejdsdage. Betaling sker vha faktura, der udsendes på e-mail eller via EAN-nummer.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
22. aug. 2022
Varighed
5 dage
Steder
CBS Campus, Dalgas Have, 2000 Frederiksberg
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 25.000
Portræt af Nina Ingvartsen