Startdato 27. nov. 2023
Deltagergebyr, eks. moms. 49.950
Varighed 9 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

Kundeorienteret Lederskab (KuLe)

Download fuld uddannelsesbeskrivelse øverst på siden

Styrk kundeorienteringen gennem personligt lederskab, forretningsudvikling og stærke kunderelationer.

Laura Lund Olsen: "Hvis ikke det giver værdi for gæsten, giver det ikke kommerciel værdi for Tivoli"

Det får du

Efteruddannelsen i kundeorienteret lederskab giver dig værktøjer og ledelsesmæssige tiltag samt et sprog, der understøtter virksomhedens kundeorientering og værdiskabelse via øget kunde- og forretningsfokus.

Dertil får du inspiration og værktøjer til ledelse af service i alle ”sandhedens øjeblikke”/kunde-touchpoints. Du bliver introduceret til en række teorimodeller, metoder og konkrete ledelsesværktøjer, der udvikler medarbejderne, virksomheden og samspillet med kunderne og får et teoretisk og akademisk begrebsapparat samt styrkelse af dine analytiske kompetencer. Du får en skærpet bevidsthed om dine personlige ledelseskompetencer og udviklingen af disse samt kompetence til at implementere strategi og gennemføre forandringer – både i forhold til at udvikle dig selv og for at kunne lede forandringer i virksomheden og hos dine medarbejdere.

Ud over indsigt i værktøjer og modeller samt ledelsesmæssig udvikling bidrager uddannelsesforløbet til at udvide dit ledernetværk og udbygge samarbejde og videndeling på tværs af virksomhederne.

Du kan læse mere om de specifikke emner, som uddannelsen berører ved at downloade pdf'en øverst på denne side . I pdf'en kan du under effektmåling også læse mere om de tidligere deltageres udbytte af uddannelsen.

Læs hele teksten Vis mindre
Kundeorienteret Lederskab og forandringsledelse

Indhold i forløbet

Efteruddannelsen består af 9 dage fordelt på fire labs og en afsluttende dag. Dertil får alle deltagere foretaget en 360-graders analyse med individuel tilbagemelding. Uddannelsen bygges op omkring den kontinuerlige kobling af teori til arbejdet med deltagernes individuelle udviklingsmål samt arbejdet med deltagernes egne virksomheds-cases.

På de fire labs arbejder deltagerne i ledercirkler (netværksgrupperne), som er baseret på, at ”ledere lærer ledere at lære og lede”. I ledercirklerne skal deltagerne udveksle erfaringer om, hvad der er sket i forhold til deres indsatsområder, give hinanden gode råd og feedback samt skabe commitment om at afprøve og implementere det lærte i praksis. Ligeledes bliver der sat fokus på, at de konkrete ledelsesværktøjer, deltagerne får på de enkelte labs, bliver afprøvet i praksis bl.a. ved at afslutte hvert lab med at sætte individuelle mål for, hvordan de vil anvende værktøjer og feedback, når de kommer hjem. Til hver ledercirkel er der koblet en proceskonsulent.

Du kan læse mere om indholdet på de enkelte labs ved at downloade pdf'en øverst på denne side.

Læs hele teksten Vis mindre
Mogens Bjerre fortæller om Service Profit Chain

Styrk dit kundeorienterede lederskab

"God kundeservice starter ikke med god kundeservice, god kundeservice starter med god ledelse"
- Lektor Mogens Bjerre, CBS

På efteruddannelsen i kundeorienteret lederskab (KuLe) medvirker du til at videreudvikle din virksomhed via kundefokus og værdiskabelse - og ved kontinuerligt at arbejde med sammenhængen mellem ledelseskvalitet, medarbejderengagement, kundeloyalitet samt virksomhedens indtjening og vækst. Dertil opnår du øget indsigt i anvendelsen af en række ledelsesværktøjer og -metoder med udgangspunkt i en både praktisk og akademisk tilgang.

Du kan læse mere om de ledelsesværktøjer og metoder, som du kan stifte bekendtskab med på KuLe, ved at downloade pdf'en øverst på denne side.

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Kundeorienteret Lederskab henvender sig bl.a. til afdelingsledere, teamledere, projektledere og product owners. Er du interesseret i at læse om andre kurser, der kan styrke dit lederskab, har vi her samlet et overblik over vores lederuddannelser og kurser.

Læs hele teksten Vis mindre
Søren fra Danske Bank anbefaler KuLe

Få praktiske og pragmatiske værktøjer

Søren Duus Saigal, som er Head of Applied Analytics & Insights i Danske Bank, anbefaler KuLe-uddannelsen, hvis du vil  have opdateret din ledelsesmæssige værktøjskasse og se mere nuanceret på de daglige udfordringer.

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Executive Fonden
Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist:
20. okt. 2023
Åben for tilmelding
Tilføj til kalender 2023-10-20 00:00:00 2023-10-20 23:59:59 Europe/Copenhagen Kundeorienteret Lederskab Styrk kundeorienteringen gennem personligt lederskab, forretningsudvikling, stærke kunderelationer, design af kultur og forandringsledelse. Uddannelsen er en kombination af moduler, arbejde med egne virksomhedscases, 360-graders målinger, action learning og coaching i ledercirkler. CBS-Executive CBS-Executive

Intro og Lab 1: Mandag d. 27. – tirsdag d. 28. nov. 2023

Lab 2: Mandag d. 22. - tirsdag d. 23. januar 2024

Lab 3: Tirsdag d. 5. - onsdag d. 6. marts 2024

Lab 4: Mandag d. 22. - tirsdag d. 23. april 2024

Afslutning: Fredag d. 31. maj 2024

Kontakt mig

 • Vilkår og betingelser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Book din plads

Download materiale

Tilmelding

Kundeorienteret Lederskab

 • Personlige oplysninger

 • DD slash MM slash YYYY
 • Kontaktinfo

 • Firmaoplysninger

 • Parkering

  Når programlektioner afholdes hos CBS Executive i Porcelænshaven, tilbydes deltagerne parkering i nærliggende parkeringskælder til kr. 80 pr. dag. Parkeringsgebyret bliver faktureret sammen med kursusdeltagelsen.
 • Vilkår og betingelser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail inden for 3-5 arbejdsdage. Betaling sker vha faktura, der udsendes på e-mail eller via EAN-nummer.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
27. nov. 2023
Varighed
9 dage
Steder
CBS Executive Fonden
Deltagergebyr, eks. moms.
49.950
Portræt af Stine Staffeldt
Program Manager Jette Korsholm
Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere