Startdato 03. mar. 2022
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 2500
Varighed 1 dag
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

HR-konferencen 2022

3. marts 2022

Konference udført i samarbejde med

Forskning for HR-professionelle

Som HR-professionel er det ofte en udfordring at orientere sig i den vigtigste forskning, der kan og bør påvirke HR’s praksis. Formålet med HR Konferencen CRANET har altid været at formidle ny og relevant HR-forskning til HR-professionelle. Fra 2022 forstærker vi denne agenda yderligere.

HR Konferencen CRANET vil fremadrettet have som ambition at skabe et overblik over de mest relevante forskningsprojekter for HR-professionelle. Som deltager får du først og fremmest et indblik i den nyeste forskning indenfor HR, organisation og ledelses. Derudover, vil du grundet konferencen fokus på brobygning, tage en aktiv del i at styrke relationen imellem forskning og praksis indenfor HR-feltet.

Læs hele teksten Vis mindre

CRANET 2022

På CRANET 2022 tager vi udgangspunkt i de mest aktuelle emner for HR. Omdrejningspunktet for alle indlæg er et solidt forskningsmæssigt fundament. Hvad ved vi? Hvad bør vi vide? Hvordan får vi ny relevant viden?

Overlæggeren for temaerne i 2022 bliver blandt andet:

 • Hvad siger forskningen om post-covid 19 arbejdsmiljøer?
 • Hvad siger forskningen om virtuelle arbejdsmiljøer?
 • Hvad siger forskningen om fremtidens ledelses- og organisationsformer?

På CRANET konferencen bliver du opdateret. Konferencen er et vigtigt mødepunkt for forskere og praktikere hvor fælles indsigt og refleksioner kan være med til at rykke vores fælles HR-disciplin.

Læs hele teksten Vis mindre

Nyt initiativ i 2022 - Årets HR-forskerpris

For at cementere CRANETs øget fokus på HR-forskningen, og ikke mindst værdien af forskning af høj kvalitet i Danmark, uddeler vi fra 2022 HR-forskerprisen.

Alle forskere ved alle danske forskningsinstitutioner kan indstilles til prisen. Prisen overrækkes 3. marts 2022 på HR Konferencen CRANET.

(Mere information herom følger)

Læs hele teksten Vis mindre

Oplæg på programmet

Imens vi arbejder på det endelige program, løfter vi her sløret for de oplæg der kommer til at indgå:

Virtuel ledelse og samarbejde under corona – hvad tager vi med?
v/ Steen E. Navrbjerg, lektor, Københavns Universitet
Corona-krisen har ændret vores arbejdsliv markant og stiller nye krav til ledelse og samarbejde. Mange ledere har måtte indstille sig på nye og andre måder at lede på virtuelt, og for en del har det været en læringsproces. Krisen har medvirket en række udfordringer, men har også slået døre ind, som måske aldrig var blevet åbnet, hvis ikke krisen havde lært os nye måder at lede og samarbejde på.
Men hvad har vi lært af krisen – og hvad skal vi tage med videre? Det vil lektor Steen E. Navrbjerg fortælle mere om.

Deltagerprofil

Ved HR-konferencerne præsenteres relevante og aktuelle tematikker. Konferencen er et unikt mødested for ledere og HR-professionelle, der ønsker at holde sig opdateret på nye landvindinger inden for forskning og praksis. Det er konferencens mål at skabe indsigt i samtidens udfordringer og dilemmaer og samtidig tilbyde et overblik over de nye muligheder, der følger med. Det handler om at lytte, diskutere og reflektere med ligesindede.

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Campus Porcelænshaven
Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist:
28. feb. 2022
Tilføj til kalender 2022-02-28 00:00:00 2022-02-28 23:59:59 Europe/Copenhagen HR-konferencen 2022 CBS-Executive CBS-Executive

Den 3. marts 2022, kl. 9.00 - 16.30.

Kontakt mig

 • Vilkår og betingelser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Book din plads

Tilmelding

HR-konferencen 2022

 • Personlige oplysninger

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Kontaktinfo

 • Firmaoplysninger

 • Betaling

  Vi tager imod følgende betalingsmetoder: Dankort, VISA & Mastercard. Bemærk, at prisen tillægges moms i betalingsvinduet for kreditkortbetalingen. For faktura vælg 'Betal senere'.
 • Pris: 2.500,00 kr.
 • Vilkår og betingelser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail inden for 3-5 arbejdsdage. Hvis du har valgt 'Betal senere', sker betaling vha faktura, der udsendes på e-mail eller via EAN-nummer.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
03. mar. 2022
Varighed
1 dag
Steder
CBS Campus Porcelænshaven
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 2500
Betalingslogoer
Portræt af Stine Staffeldt
Portræt af Nina Ingvartsen