Startdato 05. maj. 2022
Deltagergebyr, eks. moms. 59.950
Varighed 8 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

High Performance Team Leadership Uddannelsen

Download brochuren for forløbet under "Download PDF".

 

Logo HPI og CBS Executive

High Performance TEAM Leadership - Vi skaber træningsbanen

Hvis medarbejdere skal blive bedre og udfolde deres fulde potentiale, må de træne mere.
High Performance Institute og CBS Executive Fonden præsenterer en lederuddannelse for virksomhedens mest afgørende ledere.

CBS Executive Fonden og High Performance Institute præsenterer en uddannelse, som primært henvender sig til mellemledere i både det private erhvervsliv og den offentlige sektor. Overskriften er High Performance TEAM Leadership – for det handler først og fremmest om at motivere, inspirere og hjælpe dit team til at præstere bedre. Dette kræver ledere, som kan skabe det rette mindset i teamet. Det kræver ledere, som evner at se hvert enkelt menneskes særlige potentiale. Og det kræver ledere, som kan skabe rammerne for, at alle i teamet kan udfolde deres særlige talenter og dermed gøre deres ypperste for at indfri teamets og organisationens mål. Læg dertil kravene til hastighed i forretnings- og produktinnovation.

Du kan læse yderlige ved at downloade brochuren øverst på denne side.

Deltagerne på High Performance TEAM Leadership 2020 har givet uddannelsen en samlet evaluering på 4,91 ud af 5. Du kan læse nogle af deres udtalelser nedenfor.

Læs hele teksten Vis mindre

Det er ikke chefer, der er brug for, det er ledere

Det fordrer et nyt lederskab at skabe organisationer, der er hurtige på fødderne
High Performance TEAM Leadership-uddannelsen er et opgør med tidens tro på, at mennesker kan drives til succes gennem et utal af kolde resultatmål og simple belønningssystemer. High Performance Filosofien handler først og fremmest om at inspirere, vise tillid og skabe forståelse blandt medarbejderne for den fælles vision samt skabe en performancekultur baseret på et klart formål, et stærkt teamarbejde, læringskultur, kontinuerlig træning og feedback. Derefter kan teamet i fællesskab enes om de mål, som den samlede indsats skal føre til, og om den enkeltes unikke rolle i de fælles bestræbelser.

Fra byrde til appetit
Fremtidens leder skal med andre ord fungere som en facilitator og katalysator, der filtrerer og oversætter retning og mål til meningsfulde udfordringer, der pirrer den enkeltes personlige ambitioner og skærper lysten til at præstere. Praktiske erfaringer med High Performance Leadership viser, at alle vinder ved at anvende dette nye mindset. Ægte High Performance Leadership reducerer risikoen for stress blandt medarbejderne og styrker arbejdsglæde, selvværd, personlig mestring og effektivitet. Alt sammen faktorer, der kan aflæses på bundlinjen.

Læs hele teksten Vis mindre

Indhold

High Performance Team Leadership-uddannelsen består af 8 dage fordelt på introduktion, tre moduler af to dages varighed og afslutning. Forløbet strækker sig over ca. 8 måneder, og tager deltagerne igennem temaerne: Det præsterende lederskab, det personlige lederskab og det faciliterende lederskab. Modulerne opbygges som en vekselvirkning mellem inspiration og undervisning på den ene side og læring og træning på den anden.

Som deltager bliver du bl.a. introduceret til:

 • Forskellen på resultatledelse og præstationsledelse
 • Hvordan ledere kan skabe mening, commitment og handlekraft i forhold til de fornyelser, der i sidste ende skaber de ønskede præstationer
 • Ledelsesmodellen Dreams & Details, og hvordan modellen kan benyttes på team-niveau
 • Kulturbegrebet og værdier i afdelingen
 • Personlig ledelsesstil, og hvilken rolle din personlighed spiller, herunder følgeskab og meningsskabelse
 • Etablering og udvikling af højt præsterende teams, samt relationsudvikling
 • Skabelse af træningsrum, lærings- og feedbackkultur i afdelinger
 • Innovation og læring herunder træning i, hvordan der kan gennemføres innovationsprocesser i egen enhed
 • Hvordan du som leder kan facilitere udviklende og dynamiske processer
Læs hele teksten Vis mindre

Det får du

Som deltager på High Performance TEAM Leadership får du et forløb specielt tilrettelagt for dig som teamleder. Forløbet lægger vægt på en vekselvirkning mellem inspiration fra nogle af Danmarks mest toneangivende ledere fra både erhvervslivet, kunstens og sportens verden, indblik i teori og forskning fra nogle af de mest anerkendte professorer fra CBS og ikke mindst træning i de lærte metoder og hjælp til at omsætte det lærte i din egen virksomhed. Derudover vil du få et stærkt og relevant netværk af ledere. Du bliver præsenteret for et ledelsesmindset, der matcher nutiden og de næste årtier, fremfor et gammelt ledelsesparadigme fra den industrielle periode.

Du vil blive præsenteret for en ledelsestænkning, der fokuserer på, hvordan ledelsessystemet fremmer værdiskabelse og fjerner forhindringer og bureaukrati for at sikre det rette mindset, formål og rammer, der sætter medarbejderne fri og op til succes - kort sagt, du vil udvikle dine kompetencer inden for leadership fremfor management.

Er du interesseret i at læse om andre kurser, der kan styrke dit lederskab, har vi her samlet et overblik over vores lederuddannelser og kurser.

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

High Performance TEAM Leadership henvender sig primært til mellemledere og teamledere. Uddannelsen er designet således, at flere fra samme virksomhed med fordel kan deltage for således at opnå bedst mulig gensidig læring og forankring.

Steder

CBS Executive Fonden
Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist:
10. mar. 2022
Tilføj til kalender 2022-03-10 00:00:00 2022-03-10 23:59:59 Europe/Copenhagen High Performance Team Leadership Uddannelsen Ja, til at udfolde det enkle menneskes potentiale for at skabe præstationer på topniveau gennem et stærkt personligt og inspirerende lederskab med fokus på en klar retning, en motiverende og engagerende ambition og de helt afgørende detaljer. CBS-Executive CBS-Executive

Intro: d. 5. maj 2022, CBS Executive Fonden

Træningsbane 1: d. 13.-14. juni 2022 - Det Personlige Lederskab, internat med overnatning på Sjælland (nærmere information følger)

Træningsbane 2: d. 29.-30. august 2022 - Det Præsterende Lederskab, CBS Executive Fonden

Træningsbane 3: d. 10.-11. oktober 2022 - Det Faciliterende Lederskab, CBS Executive Fonden

Afslutning: d. 24. november 2022, CBS Executive Fonden

Overnatning på internat i forbindelse med træningsbane 1 er inkluderet i prisen. Deltagerne afholder selv transportudgifter og overnatningsudgifter hvor andet ikke er angivet.

Kontakt mig

 • Vilkår og betingelser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Book din plads

Download materiale

Tilmelding

High Performance Team Leadership Uddannelsen

 • Personlige oplysninger

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Kontaktinfo

 • Firmaoplysninger

 • Parkering

  Når programlektioner afholdes hos CBS Executive i Porcelænshaven, tilbydes deltagerne parkering i nærliggende parkeringskælder til kr. 80 pr. dag. Parkeringsgebyret bliver faktureret sammen med kursusdeltagelsen.
 • Vilkår og betingelser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail inden for 3-5 arbejdsdage. Betaling sker vha faktura, der udsendes på e-mail eller via EAN-nummer.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
05. maj. 2022
Varighed
8 dage
Steder
CBS Executive Fonden
Deltagergebyr, eks. moms.
59.950
Portræt af Stine Staffeldt
Portræt af Allan Levann, High Performance Institute
Billede på vej