Startdato TBA
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 84.500
Varighed 12 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

High Performance Leadership Uddannelsen

- evnen til at finde vejen

Logo HPI og CBS Executive

High Performance Leadership

En unik uddannelse skabt af High Performance Institute i samarbejde med CBS Executive

Ja til at udfolde menneskers potentiale gennem stærkt lederskab, mindset og retning. Nej til simple måleskemaer, regnearksledelse, meningsløse resultatmålinger og KPI’er.

High Performance Leadership er den første lederuddannelse, der definerer et helt nyt lederskab, et opgør med resultatmål, simple måleskemaer, meningsløse KPI´ere og regnearksledelse. I kraft af sine dybe rødder i teori og praksis, og brugen af erfaringer og afgørende viden fra sportens, kunstens, videnskabens og erhvervslivets verdener, vil du opleve en unik lederuddannelse, som kan måle sig med de bedste lederskoler og universiteter i hele verden. High Performance Leadership er blevet til i et samarbejde mellem High Performance Institute og CBS Executive Fonden.

Deltagerne på High Performance Leadership 2020 har givet uddannelsen en samlet evaluering på 4,94 ud af 5. Du kan læse nogle af deres udtalelser nedenfor.

Læs hele teksten Vis mindre

Indhold i forløbet

Det er ikke chefer, der er brug for – det er ledere

Overskriften er High Performance Leadership – for det handler først og fremmest om at motivere, inspirere og hjælpe organisationen og medarbejderne til at præstere bedre. Dette kræver ledere, som kan skabe det rette mindset i organisationen.

Det kræver ledere, som evner at se hvert enkelt menneskes særlige potentiale. Og det kræver ledere, som kan skabe rammerne for, at alle medarbejdere kan udfolde deres særlige talenter og dermed gøre deres ypperste for at indfri organisationens mål.

Det fordrer robusthed, integritet og lederskab at skabe organisationer, der er hurtige på fødderne

High Performance Leadership-uddannelsen er et opgør med tidens tro på, at mennesker kan drives til succes gennem et utal af kolde resultatmål og simple belønningssystemer.

High Performance Leadership handler først og fremmest om at inspirere, vise tillid og skabe forståelse blandt medarbejderne for den fælles vision, samt skabe en performancekultur baseret på et klart formål, et stærkt teamarbejde, træning og feedback. Derefter kan ledere og medarbejdere i fællesskab enes om de mål, som den samlede indsats skal føre til, og om den enkeltes unikke rolle i de fælles bestræbelser.

Fra byrde til appetit

Fremtidens leder skal med andre ord fungere som en katalysator, der filtrerer og oversætter retning og mål til meningsfulde udfordringer, der pirrer den enkeltes personlige ambitioner og skærper lysten til at præstere. Praktiske erfaringer med High Performance Leadership viser, at alle vinder ved at anvende dette nye mindset. Ægte High Performance Leadership reducerer risikoen for stress blandt medarbejderne og styrker arbejdsglæde, selvværd og personlig mestring og effektivitet.

Alt sammen faktorer, der kan aflæses på bundlinjen.

Download kursusbeskrivelse i pdf øverst på denne side. Bemærk, at pdf'en vedrører 2023-holdet.

Læs hele teksten Vis mindre
High Performance Leadership - relationer mellem ledere og medarbejdere

Det får du

Som deltager på High Performance Leadership får du inspiration fra nogle af Danmarks mest toneangivende ledere fra både erhvervslivet, kunstens og sportens verden. Dertil får du indblik i den nyeste forskning og viden fra nogle af de mest anerkendte professorer fra CBS.

Du bliver præsenteret for et ledelsesmindset, der matcher nutiden og de næste årtier, fremfor et gammelt ledelsesparadigme fra ”industriperioden”. Du vil udvikle dine lederkompetencer mod at udfolde og realisere hele potentialet hos dine medarbejdere i din organisation. Du vil blive præsenteret for en ledelsestænkning, der fokuserer på, hvordan ledelsessystemet fremmer værdiskabelse og fjerner forhindringer og bureaukrati for at sikre det rette mindset, formål og rammer, der sætter medarbejderne op til succes. Derudover vil du få et stærkt og relevant netværk af ledere.

Er du interesseret i at læse om andre kurser, der kan styrke dit lederskab, har vi her samlet et overblik over vores lederuddannelser og kurser.

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

High Performance Leadership henvender sig primært til ledere og ledergrupper på seniormanagement-niveau fra det private erhvervsliv, civilsamfundet og fra den offentlige sektor. Uddannelsen er designet således, at flere fra samme ledergruppe med fordel kan deltage for således at opnå bedst mulig gensidig læring og forankring i gruppen.

Steder

CBS Executive Fonden
Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist:
To Be Announced

Datoer for 2024 offentliggøres snarest.

Bemærk nedestående datoer for indeværende hold i 2023.

Intro, d. 10. feb. 2023, CBS Executive Fonden

Samling 1, Det transformerende lederskab, d. 27.-29. marts 2023, CBS Executive Fonden

Samling 2, Det personlige lederskab, d. 24.-26. maj 2023, Internat med overnatning et sted på Sjælland (2 overnatninger inkluderet i prisen)

Workout session, d. 21. juni 2023, CBS Executive Fonden

Samling 3, Det præsterende lederskab, d. 13.-15. sep. 2023, CBS Executive Fonden

Afslutning, d. 23. nov. 2023, CBS Executive Fonden

Kontakt mig

  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Interesseret

Download materiale

Interesseret

High Performance Leadership Uddannelsen

  • Personlige oplysninger

  • DD slash MM slash YYYY
  • Kontakt info

  • Firmaoplysninger

  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Vi kontakter dig, så snart der er flere informationer.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
TBA
Varighed
12 dage
Steder
CBS Executive Fonden
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 84.500
Portræt af Stine Staffeldt
Program Manager Jette Korsholm
Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development
Nyt fra CBS Executive Fonden

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere