Startdato 29. feb. 2024
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 25.000
Varighed 3 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

Grundlæggende Bestyrelsesuddannelse 2024-1

Inspiration til bedre bestyrelsesarbejde

 

Værdiskabende bestyrelsesarbejde

Undersøgelser viser, at virksomheder som arbejder professionelt med bestyrelse og ledelse, træffer bedre beslutninger og fremmer værdiskabelsen. Ligeledes har virksomheder med en professionel bestyrelse tendens til at være mere udviklingsorienterede og bedre til at vækste. Det er derfor vigtigt, at ejere og bestyrelse har viden om og kendskab til værdiskabende bestyrelsesarbejde.

Læs hele teksten Vis mindre

Indhold i forløbet

Grundlæggende Bestyrelsesuddannelse forener erfaringsbaseret praksis fra bestyrelseslokalerne med forskningsbaseret viden i mindre og mellemstore virksomheder. Uddannelsen har til formål at give bestyrelsesmedlemmer og ejerledere grundlæggende viden om og erfaring med væsentlige opgaver, problemstillinger og udfordringer, som et bestyrelsesmedlem potentielt kan møde virksomheder, samt at fremme de vigtigste kompetencer til at kunne indgå i en professionelt drevet bestyrelse.

Programmet er fordelt på 3 moduler af 3 dage, der udbydes og gennemføres i samarbejde med IDA (Danske Ingeniørers efteruddannelse).

Læs hele teksten Vis mindre

Det får du

Det er ambitionen at give deltagere et overblik over bestyrelsens opgaver, pligter, ansvar og problemstillinger samt indsigt i at sammensætte en god bestyrelse og bestyrelsesledelse. Programmet giver indblik i udarbejdelse af risikoanalyse og at læse årsregnskab, samt konkrete værktøjer og kompetencer til at indgå i et professionelt bestyrelsesarbejde.

Der er fokus på at forene erfaringsbaseret praksis fra bestyrelseslokalerne med forskningsbaseret viden om selskabsledelse, hvorfor programmet anvender et større antal erfaringsbaserede cases fra MMV-segmentet samt ingeniør- og teknologitunge virksomheder.

Undervisning samt diskussioner i plenum og grupper faciliteres af CBS professorer, erfarne bestyrelsesmedlemmer og rådgivere fra Kromann Reumert og EY.

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Uddannelsen henvender sig til alle, der har en ambition om at arbejde professionelt med bestyrelsesarbejde i mindre og mellemstore virksomheder.

Programmet er rettet mod bestyrelsesmedlemmer i mindre og mellemstore virksomheder, som enten har begrænset erfaring eller ønsker værktøjer og viden om mere værdiskabende bestyrelsesarbejde samt mod ejerledere, der overvejer etablering af en ekstern bestyrelse, eller som kan se en mulighed for udviklingen af det nuværende bestyrelsesarbejde.

Uddannelsen er forhåndsgodkendt af Advokatsamfundet som obligatorisk efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige (44,5 lektioner).

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Executive Porcelænshaven (Frederiksberg)
Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist:
28. feb. 2024
Tilføj til kalender 2024-02-28 00:00:00 2024-02-28 23:59:59 Europe/Copenhagen Grundlæggende Bestyrelsesuddannelse 2024-1 Grundlæggende Bestyrelsesuddannelse forener erfaringsbaseret praksis fra bestyrelseslokalerne med forskningsbaseret viden i mindre og mellemstore virksomheder. Formålet er, at give bestyrelsesmedlemmer og ejerledere grundlæggende viden og erfaring om væsentlige opgaver, problemstillinger og udfordringer, som et bestyrelsesmedlem møder i mindre og mellemstore virksomheder, samt at give de vigtigste kompetencer til at kunne indgå i en professionelt drevet bestyrelse. CBS-Executive CBS-Executive
Timer pr. dag: 8.5

Dag 1: Torsdag d. 29. februar 2024 kl. 09.00 – 17.30
17.30 – Reception, tapas og networking
Dag 2: Tirsdag d. 19. marts 2024 kl. 09.00 – 17.00
Dag 3: Onsdag d. 3. april 2024 kl. 09.00 – 18.00
18.00 – Reception, tapas og uddannelsesbevisoverrækkelse

Kontakt mig

  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Book din plads

Tilmelding

Grundlæggende Bestyrelsesuddannelse 2024-1

  • Personlige oplysninger

  • DD slash MM slash YYYY
  • Kontaktinfo

  • Firmaoplysninger

  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail. Betaling sker vha faktura, der ligeledes udsendes på e-mail.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
29. feb. 2024
Varighed
3 dage
Steder
CBS Executive Porcelænshaven (Frederiksberg)
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 25.000
Portræt af Emma Pedersen
Programdirektør Anette Clausen
Programchef - forsyning - Kirsten Hede
Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere