Startdato 02. feb. 2022
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 15.900
Varighed 3 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

Forhandlingsteknik - februar 2022

Forhandlingsteori, praktisk træning og retoriske redskaber

Skab gensidig værdi i forhandlingssituationen

De fleste betragter forhandling som noget, der læres med tiden, og som nogen bare er bedre til end andre. Dette er ikke korrekt. Forhandling er en disciplin som er teoretisk funderet, og som indeholder konkrete redskaber til skabelse af gensidig værdi i en forhandlingssituation og dermed bedre resultater.

Kurset er funderet i anerkendt forhandlingsteori, men fokuserer primært på den praktiske anvendelse og integration af konkrete forhandlingsredskaber, som du kan bruge med det samme. Forhandlingen kan omhandle kontraktindgåelse, en kommerciel vigtig beslutning, lønforhandling med medarbejdere eller en konfliktløsningssituation. Forhandlingerne kan være interne i en organisation eller med en ekstern modpart.

Derudover sætter vi fokus på kommunikationen, strategier, adfærd og psykologi i forhandlingen.

Sommerkurset blev i 2020 evalueret til 4,7 på en skala op til 5.

Læs hele teksten Vis mindre

Indhold i forløbet

Kurset tager udgangspunkt i fire basale principper for værdiskabende forhandling, som sætter dig i stand til at kunne forhandle bedre aftaler og kontrakter - forstået på den måde, at du ikke længere skal vælge mellem gode økonomiske resultater eller gode relationer. Men netop har redskaber til at opnå begge dele.

Som led i kurset sætter vi også fokus på retorik. Retorik handler om, hvad du siger og måden, man siger det på. Du får centrale retoriske redskaber, der øger såvel din bevidsthed om egen kommunikation og signaler, samt hjælper dig til at benytte en hensigtsmæssig kommunikationsform til gavn for såvel processen som det endelige resultat.

Vi vil demonstrere og træne de seneste års teoretiske og praktiske udvikling inden for områderne: Værdiskabende forhandling, bias og psykologi i forhandling samt strategi i forhandling - for på den måde at tilbyde en ny forståelse af, hvad forhandling er, når danske institutioner og virksomheder skal indgå aftaler.

Kursets fokus ligger primært på den praktiske anvendelse og integration af konkrete forhandlingsredskaber, som du kan benytte med det samme.

Download kursusbeskrivelse i pdf øverst på siden.

Læs hele teksten Vis mindre

Det får du

Efter kurset har du:

 • Teoretisk og praktisk viden om effektive forhandlingsmetoder, kommunikation, strategier og adfærd
 • Ny viden og redskaber til egne forhandlinger i hverdagen
 • Teoretisk og praktisk viden om psykologiske barrierer, der hindrer effektive forhandlinger og skabelse af (mer)-værdi
 • Eksperimenteret med specifikke forhandlingsværktøjer på cases skrevet med reference til ledere, specialister og rådgiveres specifikke virkelighed og udfordringer
Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Kurset henvender sig bredt til alle der, personligt eller professionelt, ønsker at styrke deres forhandlingskompetencer.

Deltagerne er ledere på alle niveauer, jurister, konsulenter, rådgivere, m.fl. fra såvel offentlige som private virksomheder.

 

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Executive Fonden
Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist:
04. jan. 2022
Tilføj til kalender 2022-01-04 00:00:00 2022-01-04 23:59:59 Europe/Copenhagen Forhandlingsteknik - februar 2022 Kurset er funderet i anerkendt forhandlingsteori, men fokuserer primært på den praktiske anvendelse og integration af konkrete forhandlingsredskaber, som kursusdeltageren kan benytte med det samme. En forhandling kan omhandle mange ting f.ex. en kontraktindgåelse, en kommerciel vigtig beslutning, en lønforhandling med medarbejdere eller en konfliktløsningssituation. CBS-Executive CBS-Executive
Timer pr. dag: 7.5

Den 2. - 4. februar 2022
Onsdag - fredag kl. 09:00-16:30

Kontakt mig

 • Vilkår og betingelser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Book din plads

Download materiale

Tilmelding

Forhandlingsteknik - februar 2022

 • Personlige oplysninger

 • DD slash MM slash YYYY
 • Kontaktinfo

 • Firmaoplysninger

 • Parkering

  Når programlektioner afholdes hos CBS Executive i Porcelænshaven, tilbydes deltagerne parkering i nærliggende parkeringskælder til kr. 80 pr. dag. Parkeringsgebyret bliver faktureret sammen med kursusdeltagelsen.
 • Vilkår og betingelser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail inden for 3-5 arbejdsdage. Betaling sker vha faktura, der udsendes på e-mail eller via EAN-nummer.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
02. feb. 2022
Varighed
3 dage
Steder
CBS Executive Fonden
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 15.900
Portræt af Nina Ingvartsen