Startdato 01. sep. 2021
Deltagergebyr, eks. moms. 22500 DKK
Varighed 5 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

Executive Public Affairs Uddannelse

Styrk din forståelse af den politiske og samfundsmæssige situation og højn dine kompetencer i interessevaretagelse

Styrk din forståelse af den politiske og samfundsmæssige situation

Styrk din forståelse af den politiske og samfundsmæssige situation, som danner rammerne for din professionelle hverdag og højn dine kompetencer i forhold til rådgivning og interessevaretagelse.

Rud Pedersen Public Affairs Company og CBS Executive er gået sammen om en ny uddannelse, der kan styrke dig i dit daglige arbejde med Public Affairs. På uddannelsen får du både indsigt i de seneste tendenser inden for disciplinen Public Affairs samt en masse praktisk erfaring fra hverdagen med interessevaretagelse fra et af Danmarks førende PA-bureauer.

Bemærk, at indholdet i pdf-brochuren vedrører 2020-kurset. 2021-brochure uploades snarest. 

 

Læs hele teksten Vis mindre

Indhold i forløbet

Uddannelsen forløber i 2021 over 5 moduler:

MODUL 1: ANALYTISK KOMPETENCENIVEAU

Formålet med dette modul er at udfordre deltagerne på deres analytiske kompe­tencer. Før en PA-indsats påbegyndes, er det vigtigt, at den enkelte har dannet sig en overordnet forståelse af den politiske situation og mestrer interessevaretagelse anskuet i et stakeholderperspektiv.

 • Hvilke relevante samfundstenderser er der, fx. digitalt, kommende politiske dagsordner hos forbrugere mv.?
 • Hvad sker der på Public Affairs-området de kommende år? Hvad skal man særligt være opmærksom på, fx. ændringer ift. embeds-apparatet mv.?
 • Interessevaretagelse anskuet i et stakehold­erperspektiv: Hvilke personer er relevante beslutningstagere, og hvilke modeller for stakeholderanalyser kan anvendes?
 • Udgangspunkt for en PA-opgave: Hvordan går man til en opgave analytisk? Erfaringer fra den ”virkelige” verden.

MODUL 2: NETVÆRKSMØDE MED POLITKER

 • En fremtrædende politiker eller embeds­mand holder et oplæg om interessevareta­gelse herunder omhandlende, hvad poli­tikeren eller embedsmanden efterspørger i mødet med eksterne interesser. Sessionen vil være dialogbaseret.

MODUL 3: PA-STRATEGIER OG EKSEKVERING

Formålet med dette modul er at give deltagerne nogle konkrete redskaber i forhold til rådgivning og strategisk interessevaretagelse.

 • Præsentation af PA-redskaber: En anven­delsesorienteret gennemgang af forskellige arbejdsgange og PA-metoder.
 • Modulet vil indeholde live-cases fra en virk­somhed og organisation, som har arbejdet strategisk med PA.
 • Modulet vil indeholde træningselementer for deltagerne herunder, hvordan man in­teragerer med en politiker og/eller embeds­mand samt branchens spilleregler.

MODUL 4: HVORDAN PR KAN UNDERSTØTTE PA-INDSATSEN

Formålet med modulet er at give deltagerne konkrete redskaber til at håndtere samspillet mellem PR og PA. Disse to ting kan ofte spille sammen, når der skal lægges en strategi og eksekveres.

 • Introduktion til samspillet mellem PR og PA – synergier og faldgruber.
 • Mediernes dagsorden og medie-lobbyisme.
 • Cases fra virkeligheden: Præsentation fra en virksomhed og/eller organisation, hvor integrationen mellem PR og PA skabte et endnu stærkere resultat.
 • Modulet vil indeholde træningselementer hvor deltagere skal forberede en udvalgt case forud for et tv-interview, der gennemføres og filmes med efterfølgende direkte feedback. De øvrige deltagere giver løbende input og refleksioner.
 • Redskaber til krisehåndtering i PA-sammenhæng: Gennemgang og præsentation af forskellige metoder, retoriske værktøjer mv.

Modul 5: Synliggørelse af værdien af Public Affairs

På uddannelsens sidste modul dykker vi ned i metoder og eksempler på, hvordan effekten af PA-indsatsen synliggøres bedst internt såvel som eksternt. I selskab med specialister indenfor området gennemgås en række cases, ligesom vi debatterer behovet for at synliggøre PA-indsatser samt vender spørgsmålet om, hvorvidt politikerne er mere eller mindre tilbøjelige til at efterleve ønsker fra interessenter, når de gøres bekendt med, at der ligger en veludviklet og velovervejet strategi bag indsatsen.

 

 

 

 

 

Læs hele teksten Vis mindre

Det får du

På Executive Public Affairs Uddannelsen undervises deltagerne af erfarne public affairs-undervisere fra CBS, som i samspil med ledende public affairs-eksperter fra Rud Pedersen vil bidrage med relevant erfaring, viden og indsigt.

Alt sammen for at sikre deltagerne et kompetenceløft, hvor man, gennem arbejdet med forskningsbaseret viden og relevante praksisnære cases, vender tilbage til egen organisation med brugbare redskaber til at håndtere en given udfordring og til at udveksle public affairs-relaterede udfordringer.

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Den nye uddannelse henvender sig til personer med mindst 3-5 års erfaring på arbejdsmarkedet, der arbejder i enten den private, offentlige eller 3. sektoren og har brug for at opkvalificere sine kompetencer inden for strategisk interessevaretagelse. Er du interesseret i at læse om andre kurser, der kan styrke dit lederskab, har vi her samlet et overblik over vores lederuddannelser og kurser.

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Executive Fonden
Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist:
04. aug. 2021
Tilføj til kalender 2021-08-04 00:00:00 2021-08-04 23:59:59 Europe/Copenhagen Executive Public Affairs Uddannelse Styrk din forståelse af den politiske og samfundsmæssige situation, som danner rammerne for din professionelle hverdag og højn dine kompetencer i forhold til rådgivning og interessevaretagelse. Rud Pedersen Public Affairs Company og CBS Executive er gået sammen om en ny uddannelse, der kan styrke dig i dit daglige arbejde med Public Affairs. CBS-Executive CBS-Executive
Timer pr. dag: 5

Datoer for 2021:

Modul 1: 1. september 2021 kl. 13-17

Modul 2: 16. september 2021 kl. 17-20

Modul 3: 5. oktober 2021 kl. 9-17

Modul 4: 29. oktober 2021 kl. 13-17

Modul 5: 15. november 2021 kl. 13-17

Kontakt mig

 • Vilkår og betingelser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Book din plads

Download materiale

Tilmelding

Executive Public Affairs Uddannelse

 • Personlige oplysninger

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Kontaktinfo

 • Firmaoplysninger

 • Parkering

  Når programlektioner afholdes hos CBS Executive i Porcelænshaven, tilbydes deltagerne parkering i nærliggende parkeringskælder til kr. 80 pr. dag. Parkeringsgebyret bliver faktureret sammen med kursusdeltagelsen.
 • Vilkår og betingelser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail inden for 3-5 arbejdsdage. Betaling sker vha faktura, der udsendes på e-mail eller via EAN-nummer.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
01. sep. 2021
Varighed
5 dage
Steder
CBS Executive Fonden
Deltagergebyr, eks. moms.
22500 DKK
Programdirektør Kim Pedersen
Portræt af Kristine Hyllested