Startdato 24. jan. 2020
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 80.000
Varighed 16 dage
Undervisningssprog Dansk
Udsolgt
Kursus & uddannelser

CBS Executive Bestyrelsesuddannelsen 2020-1

Opkvalificer bestyrelsesarbejdet

Holdet er fuldtegnet, skriv dig evt. på ventelisten

Bestyrelsens opgaver vokser

Bestyrelsens opgaver i ledelsen af såvel børsnoterede som privatejede og offentlige selskaber er vokset markant. Det er derfor afgørende, at bestyrelsesarbejdet opkvalificeres.

Uddannelsen giver et 360 graders perspektiv på bestyrelsens opgaver, problemstillinger og relationer gennem 16 dage fordelt over 5 – 6 måneder. Uddannelsen henvender sig til alle, der har en ambition om at arbejde professionelt med bestyrelsesarbejde i såvel børsnoterede som privat og offentligt ejede selskaber og organisationer.

Læs hele teksten Vis mindre

Indhold i forløbet

Corporate Governance er som fagområde inde i en rivende udvikling og omfatter i dag emner som bestyrelsens rolle og opgaver i værdiskabelsen, strategi og kultur, ledelse af bestyrelsen og bestyrelsesarbejdet, sammensætning og evaluering af bestyrelsen, samspil med og evaluering af direktionen, ledelsesaflønning, risikostyring, finans, M&A m.v.

De bærende elementer i kvaliteten af bestyrelsesuddannelsen er samspillet mellem forskning og praksis, erfaringsbaserede cases og deltagernes arbejde med ”virkelige” problemstillinger og dilemmaer fra bestyrelseslokalerne - i dialog med kompetente undervisningsteams af professorer og bestyrelsesformænd. Undervisningen ledes af direktør Tom Jacobsgaard, CBS Bestyrelsesuddannelserne og professor Steen Thomsen, Center for Corporate Governance, CBS.

Derudover deltager 10 professorer fra CBS, 25 erfarne bestyrelsesformænd og -medlemmer samt 23 rådgivere fra EY og Kromann Reumert.

Download detaljeret beskrivelse af uddannelsen i PDF øverst på denne side.

Læs hele teksten Vis mindre

Det får du

Programmet er udviklet og gennemføres af professorer fra CBS, rådgivere og partnere fra Kromann Reumert og EY samt erfarne bestyrelsesmedlemmer fra dansk erhvervsliv. Deltagerne får den nyeste viden og kompetencer i det værdiskabende bestyrelsesarbejde.

Uddannelsen giver overblik over bestyrelsens opgaver og problemstillinger samt træning i konkrete metoder og værktøj til anvendelse i det professionelle bestyrelsesarbejde. Bestyrelsesuddannelsen træner samspillet i bestyrelsen og mellem bestyrelsen og direktionen.

Uddannelsen består af 10 – 12 moduler af i alt 16 dage. Deltagerne afslutter med at gå til eksamen, som består af en skriftlig opgave og en mundtlig eksamen, der afvikles som et bestyrelsesmøde.

Læs mere om CBS Bestyrelsesuddannelserne her.

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Uddannelsen henvender sig alle, der har ambition om at arbejde professionelt med bestyrelsesarbejde, i såvel børsnoterede som privat og offentligt ejede selskaber og organisationer.

Profilen for de 555 deltagere, der hidtil har gennemført Bestyrelsesuddannelsen, er:

32 % har mere end 5 års bestyrelseserfaring, 45 % har mellem 1 – 5 års bestyrelseserfaring, og 23 % er uden bestyrelseserfaring.

70 % arbejder i direktion og ledelse, 20 % i rådgiver- og stabsfunktioner, og 10 % er fuldtidsbeskæftiget i bestyrelser eller er ejerledere.

Gennemsnitsalderen er mellem 50 – 55 år.

Steder

CBS Executive Porcelænshaven (Frederiksberg)
Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist:
24. jan. 2020
Tilføj til kalender 2020-01-24 00:00:00 2020-01-24 23:59:59 Europe/Copenhagen CBS Executive Bestyrelsesuddannelsen 2020-1 Uddannelsen giver et 360 graders perspektiv på bestyrelsens opgaver, problemstillinger og relationer igennem 16 dage fordelt over 5 – 6 måneder. Uddannelsen henvender sig til alle, der har ambition om at arbejde professionelt med bestyrelsesarbejde i såvel børsnoterede som privat og offentligt ejede selskaber og organisationer. CBS-Executive CBS-Executive
Timer pr. dag: 8

Modul 1: 24. - 25. januar 2020

Modul 2: 3. - 4. februar 2020

Modul 3: 25. - 26. februar 2020

Modul 4: 4. - 5. maj 2020

Modul 5: 18. - 19. maj 2020

Modul 6: 5. - 6. juni 2020

Modul 7: 22. - 23. juni 2020

Modul 8: 14. - 15. august 2020

Kontakt mig

  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Udsolgt

Download materiale

Tilmelding

CBS Executive Bestyrelsesuddannelsen 2020-1

  • Personlige oplysninger

  • DD slash MM slash YYYY
  • Kontaktinfo

  • Firmaoplysninger

  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail. Betaling sker vha faktura, der ligeledes udsendes på e-mail.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
24. jan. 2020
Varighed
16 dage
Steder
CBS Executive Porcelænshaven (Frederiksberg)
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 80.000
Programdirektør Anette Clausen
Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere