Startdato 23. jun. 2021
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 60.000
Varighed 5 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

Board Leadership Masterclass 2021

Casebaseret Masterclass for erfarne bestyrelsesmedlemmer

Med førende bestyrelsesformænd

En casebaseret Masterclass i bestyrelsesarbejde for erfarne bestyrelsesmedlemmer, hvor førende bestyrelsesformænd deltager.

Værdiskabelse er blevet et overordnet pejlemærke for bestyrelsernes indsats og afspejler sig i prioriteringen af bestyrelsesarbejdet. Formålet med Board Leadership Masterclass er at bidrage til en professionalisering af bestyrelsesarbejdet i Danmark.

Programmet er udviklet i samarbejde med nøglepersoner fra bestyrelsesmiljøet i toppen af dansk erhvervsliv samt partnere i Kromann Reumert og EY.

Læs hele teksten Vis mindre

Indhold i forløbet

Masterclass er bygget op omkring erfaringsbaserede cases med fokus på ledelse, strategi og værdiskabelse i bestyrelsesarbejdet. Gruppediskussioner og plenumopsamling faciliteres af erfarne bestyrelsesformænd assisteret af professorer og toprådgivere. Det pædagogiske udgangspunkt er refleksion og læring baseret på erfaringer fra praksis og forskningsbaseret viden.

Undervisningen ledes af professor Steen Thomsen, Center for Coporate Governance, CBS og direktør Tom Jacobsgaard, CBS Bestyrelsesuddannelserne. Derudover deltager 2 – 3 professorer fra CBS, 12 erfarne bestyrelsesformænd fra C20-virksomheder samt 8 rådgivere fra Kromann Reumert og EY.

Download detaljeret beskrivelse af masterclass'en i pdf øverst på denne side. Bemærk, at datoer og indhold vedrører 2020-versionen.

Læs hele teksten Vis mindre

Det får du

Erfaringsudveksling og dialog om ”What do Boards do, what should Boards be doing” baseret på et stort antal cases. Inspiration fra faciliterende undervisningsteams bestående af erfarne bestyrelsesformænd. Styrkelse af egne kompetencer og en generel professionalisering af bestyrelsesarbejde.

Læs mere om CBS Bestyrelsesuddannelserne her.

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Board Leadership Masterclass er målrettet bestyrelsesmedlemmer med betydelig bestyrelseserfaring, som ønsker at blive endnu bedre, men har begrænset tid. På tidligere Masterclass-hold havde 81% af deltagerne mere end 5 års bestyrelseserfaring. 45% af deltagerne havde mere end 10 års bestyrelseserfaring.

Uddannelsen er forhåndsgodkendt af Advokatsamfundet som obligatorisk efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige med 65 lektioner.

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Executive Fonden
Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist:
23. jun. 2021
Tilføj til kalender 2021-06-23 00:00:00 2021-06-23 23:59:59 Europe/Copenhagen Board Leadership Masterclass 2021 Værdiskabelse er blevet et overordnet pejlemærke for bestyrelsernes indsats og afspejler sig i prioriteringen af bestyrelsesarbejdet. Formålet med Board Leadership Masterclass er at bidrage til en professionalisering af bestyrelsesarbejdet i Danmark. CBS-Executive CBS-Executive
Timer pr. dag: 9

Modul 1
Dag 1: Onsdag den 23. juni 2021
Dag 2: Torsdag den 24. juni 2021
Dag 3: Fredag den 25. juni 2021

Modul 2
Dag 4: Torsdag den 26. august 2021
Dag 5: Fredag den 27. august 2021

Kontakt mig

  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Book din plads

Download materiale

Tilmelding

Board Leadership Masterclass 2021

  • Personlige oplysninger

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Kontaktinfo

  • Firmaoplysninger

  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail. Betaling sker vha faktura, der ligeledes udsendes på e-mail.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
23. jun. 2021
Varighed
5 dage
Steder
CBS Executive Fonden
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 60.000
Programdirektør Kim Pedersen
Programdirektør Anette Clausen