Startdato 01. feb. 2022
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 21.000
Varighed 4 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

Bestyrelsesarbejde i Mindre og Mellemstore Virksomheder 2022-1

Inspiration til bedre bestyrelsesarbejde

 

Værdiskabende bestyrelsesarbejde

Undersøgelser viser, at virksomheder som arbejder professionelt med bestyrelse og ledelse, træffer bedre beslutninger og fremmer værdiskabelsen. Ligeledes har virksomheder med en professionel bestyrelse tendens til at være mere udviklingsorienterede og bedre til at vækste. Det er derfor vigtigt, at ejere og bestyrelse har viden om og kendskab til værdiskabende bestyrelsesarbejde.

Læs hele teksten Vis mindre

Indhold i forløbet

Bestyrelsesarbejde i Mindre og Mellemstore Virksomheder forener erfaringsbaseret praksis fra bestyrelseslokalerne med forskningsbaseret viden i mindre og mellemstore virksomheder. Uddannelsen har til formål at give bestyrelsesmedlemmer og ejerledere grundlæggende viden om og erfaring med væsentlige opgaver, problemstillinger og udfordringer, som et bestyrelsesmedlem potentielt kan møde i mindre og mellemstore virksomheder, samt at fremme de vigtigste kompetencer til at kunne indgå i en professionelt drevet bestyrelse.

Programmet er fordelt på 4 moduler af 4 dage, der udbydes og gennemføres i samarbejde med IDA (Danske Ingeniørers efteruddannelse).

Læs hele teksten Vis mindre

Det får du

Det er ambitionen at give deltagere et overblik over bestyrelsens opgaver, pligter, ansvar og problemstillinger samt indsigt i at sammensætte en god bestyrelse og bestyrelsesledelse. Programmet giver indblik i udarbejdelse af risikoanalyse og at læse årsregnskab, samt konkrete værktøjer og kompetencer til at indgå i et professionelt bestyrelsesarbejde.

Der er fokus på at forene erfaringsbaseret praksis fra bestyrelseslokalerne med forskningsbaseret viden om selskabsledelse, hvorfor programmet anvender et større antal erfaringsbaserede cases fra MMV-segmentet samt ingeniør- og teknologitunge virksomheder.

Undervisning samt diskussioner i plenum og grupper faciliteres af CBS professorer, erfarne bestyrelsesmedlemmer og rådgivere fra Kromann Reumert og EY.

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Uddannelsen henvender sig til alle, der har en ambition om at arbejde professionelt med bestyrelsesarbejde i mindre og mellemstore virksomheder.

Programmet er rettet mod bestyrelsesmedlemmer i mindre og mellemstore virksomheder, som enten har begrænset erfaring eller ønsker værktøjer og viden om mere værdiskabende bestyrelsesarbejde samt mod ejerledere, der overvejer etablering af en ekstern bestyrelse, eller som kan se en mulighed for udviklingen af det nuværende bestyrelsesarbejde.

Uddannelsen er forhåndsgodkendt af Advokatsamfundet som obligatorisk efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige (44,5 lektioner).

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Executive Porcelænshaven (Frederiksberg)
Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist:
31. jan. 2022
Tilføj til kalender 2022-01-31 00:00:00 2022-01-31 23:59:59 Europe/Copenhagen Bestyrelsesarbejde i Mindre og Mellemstore Virksomheder 2022-1 Bestyrelsesarbejde i Mindre og Mellemstore Virksomheder forener erfaringsbaseret praksis fra bestyrelseslokalerne med forskningsbaseret viden i mindre og mellemstore virksomheder. Formålet er, at give bestyrelsesmedlemmer og ejerledere grundlæggende viden og erfaring om væsentlige opgaver, problemstillinger og udfordringer, som et bestyrelsesmedlem møder i mindre og mellemstore virksomheder, samt at give de vigtigste kompetencer til at kunne indgå i en professionelt drevet bestyrelse. CBS-Executive CBS-Executive

Dag 1: Tirsdag d. 1. februar 2022 kl. 13.00 – 18.00
Dag 2: Tirsdag d. 8. marts 2022 kl. 09.00 – 17.30
Dag 3: Onsdag d. 30. marts 2022 kl. 09.00 – 17.30
Dag 4: Torsdag d. 21. april 2022 kl. 13.00 – 17.30

Kontakt mig

  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Book din plads

Tilmelding

Bestyrelsesarbejde i Mindre og Mellemstore Virksomheder 2022-1

  • Personlige oplysninger

  • DD slash MM slash YYYY
  • Kontaktinfo

  • Firmaoplysninger

  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail. Betaling sker vha faktura, der ligeledes udsendes på e-mail.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
01. feb. 2022
Varighed
4 dage
Steder
CBS Executive Porcelænshaven (Frederiksberg)
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 21.000
Programdirektør Kim Pedersen
Programdirektør Anette Clausen