Startdato 23. sep. 2021
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 35.000
Varighed 5 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

Bestyrelsesuddannelsen – Pension & Forsikring – Efterår 2021

Godkendt af Finanstilsynet

 

Formål

Bestyrelsesarbejde i finansielle virksomheder giver nye såvel som erfarne bestyrelsesmedlemmer opdateret viden og indføring i kompetencer, som er nødvendige for fremadrettet at varetage bestyrelseshverv i pensions- og forsikringsselskaber.

Læs hele teksten Vis mindre

Indhold i forløbet

Programmet består af 5 undervisningsdage (2 dage, 2 dage og 1 dag) fordelt over nogle måneder i efteråret 2021. Uddannelsen er godkendt af Finanstilsynet og opfylder undervisningsindhold, kompetenceområder og læringsmål i henhold til “Bekendtgørelse om grundkursus for medlemmer af bestyrelsen i pengeinstitutter, realkreditinstitutter og forsikringsselskaber”. Deltagerne undervises inden for 14 specifikke kompetenceområder, som bestyrelsesmedlemmer i pensions- og forsikringsselskaber skal have kendskab til.

Deltagere modtager efterfølgende bevis på gennemført uddannelse.

Læs mere om kurset her.

Læs hele teksten Vis mindre

Udbytte

Det er ambitionen at bidrage til udvikling af kompetenceniveauet i bestyrelser i pensions- og forsikringsselskaber samt generelt at sætte fokus på bestyrelsens væsentligste opgaver: værdiskabelse, risikostyring, governance og best practice bestyrelsesarbejde.

Læs hele teksten Vis mindre

Undervisere

Undervisningen faciliteres af undervisere med et højt kompetence- og erfaringsniveau. Professorer fra Københavns Universitet (KU) og Copenhagen Business School (CBS) i tæt samarbejde med rådgivere fra Kromann Reumert og EY samt erfarne bestyrelses- og direktionsmedlemmer med baggrund og erfaring fra den finansielle sektor. I undervisningslokalet er der samtidigt altid en professor, en bestyrelsesformand henholdsvis direktør samt en eller flere senior rådgivere.

På hver uddannelse består undervisningsteamet af flere end 30 personer, der giver præsentationer, medvirker i case-diskussioner, og som sikrer perspektivering til bestyrelsens ansvar, opgaver, relationer og dilemmaer.

Læs hele teksten Vis mindre
Kursus på CBS Executive, Frederiksberg

Deltagerprofil

Programmet er målrettet nye såvel som erfarne bestyrelsesmedlemmer, direktører og rådgivere til bestyrelser i pensions- og forsikringsselskaber, som ønsker at udvikle deres kompetencer og indsigt. Uddannelsen er også relevant for ledende medarbejdere i samspil med bestyrelsen, eksempelvis hvis du er revisionschef, chefjurist, chief risk officer, investeringschef, sekretariatschef, advokat eller lignende.

Uddannelsen er forhåndsgodkendt af Advokatsamfundet som obligatorisk efteruddannelse for advokater og advokatfuldmægtige (53 lektioner).

Steder

CBS Executive Fonden
Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist:
22. sep. 2021
Tilføj til kalender 2021-09-22 00:00:00 2021-09-22 23:59:59 Europe/Copenhagen Bestyrelsesuddannelsen – Pension & Forsikring – Efterår 2021-2 Bestyrelsesarbejde i finansielle virksomheder introducerer nye såvel som erfarne bestyrelsesmedlemmer til opdateret viden og indføring i kompetencer, som er nødvendige for fremadrettet at varetage bestyrelseshverv i pensions- og forsikringsselskaber. CBS-Executive CBS-Executive
Timer pr. dag: 8

Dag 1: Torsdag den 23. september 2021

Dag 2: Fredag den 1. oktober 2021

Dag 3: Onssdag den 3. november 2021

Dag 4: Torsdag den 4. november 2021

Dag 5: Onsdag den 1. december 2021

Kontakt mig

  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Book din plads

Tilmelding

Bestyrelsesuddannelsen – Pension & Forsikring – Efterår 2021-2

  • Personlige oplysninger

  • Date Format: DD slash MM slash YYYY
  • Kontaktinfo

  • Firmaoplysninger

  • Vilkår og betingelser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail. Betaling sker vha faktura, der ligeledes udsendes på e-mail.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
23. sep. 2021
Varighed
5 dage
Steder
CBS Executive Fonden
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 35.000
Portræt af Karina Plaza