Startdato 15. jan. 2024
Deltagergebyr, eks. moms. DKK 24.000
Varighed 4 dage
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

Bæredygtighed og ESG i Praksis

Inspiration og konkrete værktøjer til at udvikle din organisation inden for temaerne strategi, organisering, rapportering og kommunikation med fokus på ESG og bæredygtighed

Få inspiration og konkrete værktøjer til at udvikle din organisation

Hvordan kan bæredygtighed og ESG indtænkes og integreres i virksomhedens strategi? Og hvordan kan arbejdet med bæredygtighed og ESG bedst organiseres og kommunikeres?

Dette kursus sætter skarpt og handlingsorienteret fokus på, hvordan virksomheder og andre organisationer kan tage konkrete skridt og udvikle sig i en mere bæredygtig retning.

Læs hele teksten Vis mindre

Indhold i forløbet

I en tid præget af klimaforandringer, kriser, konikter, nye rapporteringskrav og fornyet fokus på retvisende og transparent kommunikation bliver det vigtigere og vigtigere for virksomheder og organisationer at kunne håndtere bæredygtighedens komplekse udfordringer.

Dette kursus sætter over fire dage skarpt fokus på fire kerneområder inden for bæredygtighed i en virksomhedskontekst: 1) strategi; 2) organisering; 3) rapportering; 4) kommunikation.

Kurset er henvendt til deltagere med basisviden om bæredygtighed. Det kan f.eks. være deltagere som har taget grundkurset Bæredygtighed, Strategi og Forretningsudvikling hos CBS Executive Fonden. Det forudsættes ikke, at deltagerne kommer med dette eller andre kurser i bagagen, men da der ikke er tale om et introduktionskursus forventes en vis teoretisk og praktisk grundforståelse at være på plads inden vi går i gang.

Download kursusbeskrivelse som pdf øverst på denne side. 

Læs hele teksten Vis mindre

Det får du

Efter endt kursus har du fået:

 • En opdateret forståelse af den seneste udvikling – teori og praksis – inden for bæredygtighed og ESG, herunder lovkrav
 • Inspiration og konkrete værktøjer der kan bidrage til at understøtte din virksomheds strategiske, organisatoriske og kommunikative tilgang til bæredygtighed og ESG
 • Indsigt i danske og internationale cases og eksempler som hjælper med at konkretisere bæredygtighedsforståelsen
 • Muligheder for at diskutere og teste idéer til arbejdet med bæredygtighed og ESG i egen organisation
 • Analyseværktøjer til at analysere din virksomheds agilitetspotentialer
 • Ledelsesværktøjer til at understøtte transformationen fra transaktionel driftsledelse til agil innovations- og forretningsudviklingsledelse
Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Kurset er relevant for ledere, bestyrelsesmedlemmer, konsulenter og specialister, i både oentligt og privat regi, med behov for at arbejde handlingsorienteret med løsninger i spændingsfeltet mellem bæredygtighed, ESG og forretningsudvikling i egen organisation.

Da der ikke er tale om et introduktionskursus, forventes deltagerne at møde op med en vis teoretisk og praktisk grundforståelse af bæredygtighed og ESG.

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Executive Fonden
Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist:
15. nov. 2023
Tilføj til kalender 2023-11-15 00:00:00 2023-11-15 23:59:59 Europe/Copenhagen Bæredygtighed og ESG i Praksis Hvordan kan bæredygtighed og ESG indtænkes og integreres i virksomhedens strategi? Og hvordan kan arbejdet med bæredygtighed og ESG bedst organiseres og kommunikeres? Dette kursus sætter skarpt og handlingsorienteret fokus på, hvordan virksomheder og andre organisationer kan tage konkrete skridt og udvikle sig i en mere bæredygtig retning. CBS-Executive CBS-Executive
Timer pr. dag: 7.5

15.-16. og 24.-25. januar 2024
Alle 4 dage kl. 9.00 - 16.30

Kontakt mig

 • Vilkår og betingelser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Book din plads

Download materiale

Tilmelding

Bæredygtighed og ESG i Praksis

 • Personlige oplysninger

 • DD slash MM slash YYYY
 • Kontaktinfo

 • Firmaoplysninger

 • Parkering

  Når programlektioner afholdes hos CBS Executive i Porcelænshaven, tilbydes deltagerne parkering i nærliggende parkeringskælder til kr. 80 pr. dag. Parkeringsgebyret bliver faktureret sammen med kursusdeltagelsen.
 • Vilkår og betingelser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Efter tilmelding modtager du bekræftelse og yderligere information på e-mail inden for 3-5 arbejdsdage. Betaling sker vha faktura, der udsendes på e-mail eller via EAN-nummer.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
15. jan. 2024
Varighed
4 dage
Steder
CBS Executive Fonden
Deltagergebyr, eks. moms.
DKK 24.000
Portræt af Nina Ingvartsen
Portræt af Tobias Thaning
Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere