Startdato 30. sep. 2021
Deltagergebyr, eks. moms. Gratis
Varighed 2 timer
Undervisningssprog Dansk
Kursus & uddannelser

CBS Executive Agilitetsnetværk

For tidligere og kommende deltagere på sommerkurset Agilitet, Innovation og Forretningsudvikling og andre med interesse for emnet

Kom og vær med!

Agilitetsnetværket er oprettet på initiativ af tidligere deltagere fra CBS Executives Sommerskolekursus Agilitet, Innovation og Forretningsudvikling sammen med kursuslederen på kurset Claus Nygaard:

Vi ønsker at drive et åbent netværk, der udforsker begrebet agilitet i relation til ledelse, innovation og forretningsudvikling.  Dette for at inspirere, skabe diskussion og læring, samt give grobund for nye relationer. Tanken er derfor, at vi i netværket skal tæt på deltagernes agile praksis og dele metoder og resultater.

Umiddelbart tænker vi 3-4 møder om året, så vi kan holde forbindelsen og fortsat kan inspirere hinanden. CBS Executive Fonden lægger hus til, men nogle gange tager vi måske på virksomhedsbesøg hos en deltager for at se nærmere på den agile praksis.

Næste møde: den 30. september 2021 kl. 15:00-17:00.

Det er gratis at deltage i netværket, og ønsker du at deltage i næste møde, så tilmeld dig øverst på denne side. Programmet meldes ud senere.

Læs hele teksten Vis mindre

Programmet den 30. september 2021

Andet møde i netværket bliver afholdt den 30. september 2021 kl. 15-17 hos CBS Executive Fonden:

Temaet for netværksmødet er forretningsudvikling via samskabelse.

På dette netværksmøde sætter vi forretningsudvikling på programmet og prøver at arbejde konkret med den cirkulære samskabelsesmetode, som er udviklet af Claus Nygaard.

Du prøver i praksis, hvad der sker, når du skifter den lineære metode i vandfaldsmodellen ud med den cirkulære samskabelsesmetode. Du oplever, hvordan du kan skabe helt nye indsigter i forretningsudvikling ved at anvende den cirkulære samskabelsesmetode.

Du går hjem med et langt større indblik i den cirkulære samskabelsesmetode, fordi du selv har prøvet den. Du får elektroniske udgaver af modellen og proceskort med hjem, så du allerede med det samme kan facilitere forretningsudvikling via samskabelse.

 • Kort oplæg om den cirkulære samskabelsesmetodev/Claus Nygaard underviser på CBS Executive Sommerskole i Agilitet, Innovation og Forretningsudvikling
 • Arbejde med forretningsudvikling gennem cirkulær samskabelse (i grupper). Herefter kort erfaringsudveksling.
 • Ønsker og ideer til det kommende netværksmødev/Christina Lysholt og Mette Rehling, tidligere deltagere på CBS Executive Sommerskole i Agilitet, Innovation og Forretningsudvikling

 

TILBAGEBLIK

Første møde i netværket blev afholdt den 20. maj 2021 hos CBS Executive Fonden med flg. program:

 • Oplæg fra praksis om agilitet og forretningsudvikling v/Claus Møldrup, CEO Founder @ DrugStars
 • Oplæg fra forskningen om at skabe et agilt mindset v/Claus Nygaard underviser på CBS Executive Sommerskole i Agilitet, Innovation og Forretningsudvikling
 • Det bæredygtige og agile netværk v/Christina Lysholt og Mette Rehling, tidligere deltagere på CBS Executive Sommerskole i Agilitet, Innovation og Forretningsudvikling

Claus Møldrup siger om sit oplæg
"Med udgangspunkt i DrugStars udvikling over de seneste 3 år – fra at være en ”simpel” app til patienter, der tager medicin dagligt - til nu også at være patienternes stemme om deres medicin, med mere end 433.000 medicin anmeldelser på DrugsDisclosed.com, vil jeg beskrive hvordan agilitet/forretningsudvikling/innovation ser ud for os i dagligdagen.

Hos DrugStars vender vi det faktisk på hovedet. Innovation er drivkraften for forretningsudviklingen. Og da vi udvikler alt i et ”live” miljø, ud fra ”build-Measure-Learn” filosofien, skal vi hele tiden være agile overfor de bruger- og kundedata som vores business analytics viser os. Med andre ord tilpasser vi os hele tiden det ”build”, som performer bedst. Dette gælder både produktudvikling og markedsføring. Vores ”soundingboard” er ikke fokusgrupper, markedsundersøgelser eller lignede – det tror vi ikke på – vi lytter udelukkende til de data som vores bruger og kunder sender tilbage til os, når de interagerer med vores produkt live nu og her".

Læs hele teksten Vis mindre

Deltagerprofil

Netværket henvender sig primært til tidligere og kommende deltagere på CBS Executives Sommerskolekursus Agilitet, Innovation og Forretningsudvikling, men alle med interesse for emnet er velkomne til at deltage.

Læs hele teksten Vis mindre

Steder

CBS Executive Fonden
Åben i Google Maps
Group

Datoer

Tilmeldingsfrist:
15. sep. 2021
Stadig åben for tilmelding
Tilføj til kalender 2021-09-15 00:00:00 2021-09-15 23:59:59 Europe/Copenhagen CBS Executive Agilitetsnetværk - september 2021 Netværk for tidligere deltagere på CBS Executives Sommerskolekursus Agilitet, Innovation og Forretningsudvikling, samt for andre med interesse for agilitet. CBS-Executive CBS-Executive
Timer pr. dag: 2

Næste møde i det nye Agilitetsnetværk:
Torsdag den 30. september 2021
kl. 15.00-17.00

Kontakt mig

 • Vilkår og betingelser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Lyder det som noget for dig?
Book din plads

Download materiale

Tilmelding

CBS Executive Agilitetsnetværk - september 2021

 • Personlige oplysninger

 • Date Format: DD slash MM slash YYYY
 • Kontaktinfo

 • Firmaoplysninger

 • Vilkår og betingelser

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kursusfakta

Kontakt

Undervisningssprog
Dansk
Startdato
30. sep. 2021
Varighed
2 timer
Steder
CBS Executive Fonden
Deltagergebyr, eks. moms.
Gratis
Billede på vej
Portræt af Nina Ingvartsen