Digitalisering
Ledelse og Organisation

CBS Executive Talks #1 Beslutningsprocesser og Kunstig Intelligens

7. april 2021

Podcast med Christiane Vejlø som vært

I første episode af podcastserien CBS Executive Talks får du en gratis forsmag på sommerskolekurset Beslutningsprocesser og Kunstig Intelligens med podcasten  #1 Beslutningsprocesser og Kunstig Intelligens.

Den stigende mængde af fake news og misinformation stiller store krav til mellemledere, topledere og bestyrelsesmedlemmer, når vigtige beslutninger skal træffes. Underbyggede beslutninger er afgørende både for forretningen, men også for den enkelte leder, der gerne vil stå stærkt og troværdigt i en verden, hvor alt ikke altid er, som det ser ud ved første øjekast. I denne podcast får du et indblik i, hvad Evidence-based Management egentlig handler om, og hvordan kunstig intelligens spiller en vigtig rolle, når rigtige baggrundsdata for vigtige beslutninger skal findes frem.

Listen to “CBS Executive Talks #1 Beslutningsprocesser og Kunstig Intelligens” on Spreaker.

Produceret og redigeret af: Elektronista Media
Vært: Christiane Vejlø
Gæster: Anita Schøll Brede (norsk) administrerende direktør og medstifter af Iris.ai og ekstern lektor på Institut for Strategy and Innovation på CBS, Anders McIlquham-Schmidt.

Lyt også til episoderne #2 Adfærdsøkonomi og Nudging i Praksis og #3 Resultatorienteret Ledelse – og en Fire Dages Arbejdsuge
Måske er episoderne HR i fokus og så noget for dig.