Finansiering & Økonomi
Ledelse og Organisation

CBS Executive Talks #2 Adfærdsøkonomi og Nudging i Praksis

29. april 2021

Podcast med Christiane Vejlø som vært

I denne episode af CBS Executive Talks får du en gratis forsmag på sommerskolekurset Adfærdsøkonomi og Nudging i Praksis med podcasten #2 Adfærdsøkonomi og Nudging i Praksis.

Ved du, hvad der spiller ind, når dine kunder eller interessenter vælger noget til eller fra? I mange tilfælde handler vi mennesker ikke særligt rationelt, når vi tager beslutninger. Men ved at kombinere indsigter fra psykologi og økonomi kan vi gennem Behavioral Economics forstå, hvordan mennesker træffer valg. Gennem programmet og sommerskolekurset får du en række værktøjer til, hvordan du i praksis kan få indflydelse på adfærden. En udfordring kunne fx. være, hvordan man hjælper en borger med at huske at få meldt afbud, hvis hun bliver forhindret i at møde op til en hospitalsundersøgelse. Det kunne også være, hvordan man sikrer, at brugeren af en app får læst de vigtige ‘terms and conditions sider’, inden app’en bliver downloadet. 

Listen to “#2 Adfærdsøkonomi og Nudging i Praksis” on Spreaker.

Produceret og redigeret af: Elektronista Media
Vært: Christiane Vejlø
Gæster: Økonom og forsker i adfærds- og eksperimentel økonomi på Københavns Universitet, og underviser på CBS Executive Sommerskole, Toke Reinholt Fosgaard og specialist i forbrugeradfærd hos Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Andreas Maaløe Jespersen. 

Lyt også til episoderne #1 Beslutningsprocesser og Kunstig Intelligens og #3 Resultatorienteret Ledelse – og en Fire Dages Arbejdsuge

Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development
Nyt fra CBS Executive Fonden

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere