Om os

CBS Executive Fonden har mere end 20 års erfaring i at udvikle videnbaserede ledelseskurser og uddannelsesforløb med branchespecifikt fokus for både offentlige og private organisationer

Sådan arbejder vi

I CBS Executive Fonden er vi meget optaget af, at deltagernes læring forankres i deres arbejdsliv. Det gør vi ved at præsentere den mest relevante viden og koble den til praksis. Nærmere bestemt gør vi det ved at anvende aktive forskere, der kan formidle den nyeste teori; ved at sætte deltagernes massive erfaringer i spil; ved at stimulere til netværk og ved, at deltagerne arbejder med konkrete, ofte selvvalgte, arbejdsrelaterede problemstillinger før, under og efter de konkrete uddannelsesdage. På den måde optimerer vi en læringsproces med fokus på perspektiv, relevans og reel forandring.

På vores skræddersyede aktiviteter har vi sammen med opdragsgiveren endda mulighed for at dykke helt ned i maskinrummet i den pågældende virksomhed, når det bedste læringsforløb skal designes og udfoldes.

Læs hele teksten Vis mindre
Mand forklarer under kursus på CBS Executive

Uddannelse hos os

Udviklingen af vores kurser og efteruddannelser sker i et tæt samarbejde med vores kunder og undervisernetværk, bl.a. professorer fra CBS og andre internationalt anerkendte universiteter og uddannelsesinstitutioner. Vi leverer praksisnær viden, som tager udgangspunkt i deltagernes egen dagligdag og udfordringer.

På de længerevarende forløb vil der være projektopgaver med forankring i virksomhedens forretning og ledelse, hvor målet er, at det færdige resultat kan implementeres.

Porcelænshaven, 22, Frederiksberg, DK, CBS, Henning Larsen Tegnestue

Tilknytning til CBS

CBS Executive Fonden er en erhvervsdrivende fond, som blev skabt af Copenhagen Business School i 1991. CBS Executive Fonden tager sig af at udvikle og afholde korte executive uddannelser, mens CBS udbyder gradsgivende uddannelser, herunder MBA-uddannelserne.

CBS Executive Fonden holder til på CBS’ campus og har til huse i Porcelænshaven i den tidligere Kgl. Porcelænsfabriks råvarebygning. I 2009 blev bygningen restaureret af Henning Larsens Tegnestue og omdannet til et flot uddannelsessted med lyse, inspirerende undervisningslokaler.

Medarbejdere

Hos os vil du møde engagerede og kompetente medarbejdere med stor ekspertise i at tilrettelægge executive uddannelser, der udvikler såvel dine personlige som faglige kompetencer.

Bestyrelse

Vores bestyrelse er sammensat af stærke profiler fra erhvervslivet med vedkommende kompetencer, der sikrer en stærk kurs i arbejdet med udviklingen af executive uddannelser.

Pause på Dalgas Have, CBS Executive

God Fondsledelse

CBS Executive Fonden er en erhvervsdrivende fond omfattet af erhvervsfondslovens og årsregnskabslovens bestemmelser om god fondsledelse. Fonden har herunder redegjort for, hvordan Fonden lever op til anbefalingerne fra Komitéen for God Fondsledelse. 2022

Ledige stillinger

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger.

Billede af Råvarebygningen til hjemmesiden, der bruges under fanen "Kontakt"

Kontakt

CBS Executive Fonden
Råvarebygningen, Porcelænshaven 22
2000 Frederiksberg
Copenhagen, Denmark

CVR 16 72 05 93
Tlf. +45 38 15 60 00
Mail info@cbs-executive.dk

CBS Executive Fonden er centralt placeret på Frederiksberg godt 3 km fra centrum af København. Det er let at komme hertil med både metro og bus. Der er gratis parkering i to timer, herefter mod betaling.

Transport & parkering

Metro station
Fasanvej st. – 5 minutters gå-tur fra CBS Executive Fonden

Cykelparkering
Lige ude foran bygning 18 B er der en rampe, der leder ned til cykelparkeringen. Der er ikke nødvendigt at have kort eller nøgle for at komme ind, og parkeringsområdet er åbent fra kl. 07:30 til kl. 21:00.

Kommer du i bil
I Frederiksberg Kommune er der gratis parkering i to timer, med mindre andet er angivet. Det påkræves dog, at du registrerer din parkering via én af de følgende parkeringsapps: EasyPark, ParkMan, ParkOne eller ParkPark, når du parkerer bilen.

Vær opmærksom på, at der er to timers gratis parkering i alt – du kan altså ikke flytte din bil til en anden lokation på Frederiksberg for at få yderligere to timers gratis parkering. Såfremt din samlede parkeringstid overskrider de to timer, kommer du automatisk til at betale for den ekstra tid gennem parkeringsappen.

Den elektroniske parkeringstilladelse er påkrævet i følgende tidsrum:
Mandag til fredag: 07:00 to 24:00
Lørdag: 07:00 to 17:00

De offentlige parkeringspladser i Porcelænshaven følger ovenstående parkeringsregler.

Det er også muligt at parkere i CBS Executive Fondens parkeringskælder. Du kan købe en billet i receptionen i Råvarebygningen via Mobile Pay eller tilkøbe det ved tilmelding til et af vores kurser. Det koster 80 kroner per dag.

Læs hele teksten Vis mindre
Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere