Om os

CBS Executive har mere end 20 års erfaring i at udvikle videnbaserede ledelseskurser og uddannelsesforløb med branchespecifikt fokus for både offentlige og private organisationer

Trappen i Porcelænshaven, 22, Frederiksberg, DK, CBS, Henning Larsen Tegnestue

Tilknytning til CBS

CBS Executive er en erhvervsdrivende fond, som blev skabt af Copenhagen Business School i 1991. CBS Executive tager sig af at udvikle og afholde korte executive uddannelser, mens CBS udbyder gradsgivende uddannelser, herunder MBA-uddannelserne.

CBS Executive holder til på CBS’ campus og har til huse i Porcelænshaven i den tidligere Kgl. Porcelænsfabriks råvarebygning. I 2009 blev bygningen restaureret af Henning Larsens Tegnestue og omdannet til et flot uddannelsessted med lyse, inspirerende undervisningslokaler.

 

 

Medarbejdere

Hos os vil du møde engagerede og kompetente medarbejdere med stor ekspertise i at tilrettelægge executive uddannelser, der udvikler såvel dine personlige som faglige kompetencer.

Bestyrelse

Vores bestyrelse er sammensat af stærke profiler fra erhvervslivet med vedkommende kompetencer, der sikrer en stærk kurs i arbejdet med udviklingen af executive uddannelser.

God Fondsledelse

CBS Executive Fonden er en erhvervsdrivende fond omfattet af erhvervsfondslovens og årsregnskabslovens bestemmelser om god fondsledelse. Fonden har herunder redegjort for, hvordan Fonden lever op til anbefalingerne fra Komitéen for God Fondsledelse.

2015
2016
2017

Facade af Porcelænshaven 22, Frederiksberg, Raavarebygningen, CBS Executive

Kontakt

CBS Executive
CVR 16 72 05 93
Råvarebygningen
Porcelænshaven 22
2000 Frederiksberg
Copenhagen, Denmark
+45 38 15 60 00
info@cbs-executive.dk

CBS Executive er centralt placeret på Frederiksberg godt 3 km fra centrum af København. Det er let at komme hertil med både metro og bus. Der er gratis parkering i to timer, herefter mod betaling.