Om os

CBS Executive har mere end 20 års erfaring i at udvikle videnbaserede ledelseskurser og uddannelsesforløb
med branchespecifikt fokus for både offentlige og private organisationer

Trappen i Porcelænshaven, 22, Frederiksberg, DK, CBS, Henning Larsen Tegnestue

Tilknytning til CBS

CBS Executive er en erhvervsdrivende fond, som blev skabt af Copenhagen Business School i 1991. CBS Executive tager sig af at udvikle og afholde korte executive uddannelser, mens CBS udbyder gradsgivende uddannelser, herunder MBA-uddannelserne.

CBS Executive holder til på CBS’ campus og har til huse i Porcelænshaven i den tidligere Kgl. Porcelænsfabriks råvarebygning. I 2009 blev bygningen restaureret af Henning Larsens Tegnestue og omdannet til et flot uddannelsessted med lyse, inspirerende undervisningslokaler.

 

 

Medarbejdere

Hos os vil du møde engagerede og kompetente medarbejdere med stor ekspertise i at tilrettelægge executive uddannelser, der udvikler såvel dine personlige som faglige kompetencer.

Bestyrelse

Vores bestyrelse er sammensat af stærke profiler fra erhvervslivet med vedkommende kompetencer, der sikrer en stærk kurs i arbejdet med udviklingen af executive uddannelser.

God Fondsledelse

CBS Executive Fonden er en erhvervsdrivende fond omfattet af erhvervsfondslovens og årsregnskabslovens bestemmelser om god fondsledelse. Fonden har herunder redegjort for, hvordan Fonden lever op til anbefalingerne fra Komitéen for God Fondsledelse.

2015
2016
2017
2018

 

Ledige stillinger

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger.

Facade af Porcelænshaven 22, Frederiksberg, Raavarebygningen, CBS Executive

Kontakt

CBS Executive Fonden
CVR 16 72 05 93
Råvarebygningen
Porcelænshaven 22
2000 Frederiksberg
Copenhagen, Denmark
+45 38 15 60 00
info@cbs-executive.dk

CBS Executive er centralt placeret på Frederiksberg godt 3 km fra centrum af København. Det er let at komme hertil med både metro og bus. Der er gratis parkering i to timer, herefter mod betaling.

Kort over CBS Excutive

Transport og parkering

Metro station
Fasanvej st. – 5 minutters gå-tur fra CBS Executive

Cykelparkering
Lige ude foran bygning 18 B er der en rampe, der leder ned til cykelparkeringen. Der er ikke nødvendigt at have kort eller nøgle for at komme ind, og parkeringsområdet er åbent fra kl. 07:30 til kl. 21:00.

Kommer du i bil
Frederiksberg Kommune har 2 timers gratis parkering, og det er påkrævet at have en korrekt sat p-skive eller en gyldig parkeringstilladelse i disse tidsrum:

Mandag til fredag fra kl. 07:00 til kl. 00:00
Lørdag fra kl. 07:00 til kl 17:00

Der findes enkelte 2-timers parkeringspladser tæt på CBS Executive-bygningen. Hvis du vil parkere i mere end to timer, kan du købe parkering på følgende mobilapps EasyPark, ParkMan eller ParkPark.

Det er også muligt at parkere i CBS Executives parkeringskælder. Du kan købe en billet i receptionen i Råvarebygningen via Mobile Pay eller tilkøbe det ved tilmelding til et af vores kurser. Det koster 80 kroner per dag.