Om os

CBS Executive Fonden har mere end 20 års erfaring i at udvikle videnbaserede ledelseskurser og uddannelsesforløb med branchespecifikt fokus for både offentlige og private organisationer

Porcelænshaven, 22, Frederiksberg, DK, CBS, Henning Larsen Tegnestue

Tilknytning til CBS

CBS Executive Fonden er en erhvervsdrivende fond, som blev skabt af Copenhagen Business School i 1991. CBS Executive Fonden tager sig af at udvikle og afholde korte executive uddannelser, mens CBS udbyder gradsgivende uddannelser, herunder MBA-uddannelserne.

CBS Executive Fonden holder til på CBS’ campus og har til huse i Porcelænshaven i den tidligere Kgl. Porcelænsfabriks råvarebygning. I 2009 blev bygningen restaureret af Henning Larsens Tegnestue og omdannet til et flot uddannelsessted med lyse, inspirerende undervisningslokaler.

Medarbejdere

Hos os vil du møde engagerede og kompetente medarbejdere med stor ekspertise i at tilrettelægge executive uddannelser, der udvikler såvel dine personlige som faglige kompetencer.

Bestyrelse

Vores bestyrelse er sammensat af stærke profiler fra erhvervslivet med vedkommende kompetencer, der sikrer en stærk kurs i arbejdet med udviklingen af executive uddannelser.

Pause på Dalgas Have, CBS Executive

God Fondsledelse

CBS Executive Fonden er en erhvervsdrivende fond omfattet af erhvervsfondslovens og årsregnskabslovens bestemmelser om god fondsledelse. Fonden har herunder redegjort for, hvordan Fonden lever op til anbefalingerne fra Komitéen for God Fondsledelse.

Ledige stillinger

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger

Billede af Råvarebygningen til hjemmesiden, der bruges under fanen "Kontakt"

Kontakt

CBS Executive Fonden
Råvarebygningen, Porcelænshaven 22
2000 Frederiksberg
Copenhagen, Denmark

CVR 16 72 05 93
Tlf. +45 38 15 60 00
Mail info@cbs-executive.dk

CBS Executive Fonden er centralt placeret på Frederiksberg godt 3 km fra centrum af København. Det er let at komme hertil med både metro og bus. Der er gratis parkering i to timer, herefter mod betaling.

Transport og parkering

Metro station
Fasanvej st. – 5 minutters gå-tur fra CBS Executive Fonden

Cykelparkering
Lige ude foran bygning 18 B er der en rampe, der leder ned til cykelparkeringen. Der er ikke nødvendigt at have kort eller nøgle for at komme ind, og parkeringsområdet er åbent fra kl. 07:30 til kl. 21:00.

Kommer du i bil
I Frederiksberg Kommune er der gratis parkering i to timer, med mindre andet er angivet. Det påkræves dog, at du registrerer din parkering via én af de følgende parkeringsapps: EasyPark, ParkMan, ParkOne eller ParkPark, når du parkerer bilen.

Vær opmærksom på, at der er to timers gratis parkering i alt – du kan altså ikke flytte din bil til en anden lokation på Frederiksberg for at få yderligere to timers gratis parkering. Såfremt din samlede parkeringstid overskrider de to timer, kommer du automatisk til at betale for den ekstra tid gennem parkeringsappen.

Den elektroniske parkeringstilladelse er påkrævet i følgende tidsrum:
Mandag til fredag: 07:00 to 24:00
Lørdag: 07:00 to 17:00

De offentlige parkeringspladser i Porcelænshaven følger ovenstående parkeringsregler.

Det er også muligt at parkere i CBS Executive Fondens parkeringskælder. Du kan købe en billet i receptionen i Råvarebygningen via Mobile Pay eller tilkøbe det ved tilmelding til et af vores kurser. Det koster 80 kroner per dag.

Læs hele teksten Vis mindre