Økonomi- og proceskonsulent

3. februar 2023

CBS Executive Fonden søger økonomi- og proceskonsulent (domicil Frederiksberg)

Har du lyst til at arbejde med digital omstilling og økonomistyring hos landets førende udbyder af forskningsbaseret lederudvikling? Er du digital minded og interesseret i proceseffektivisering? Så er det dig, vi leder efter!

Hos CBS Executive Fonden er det vores ambition at blive et nordisk fyrtårn for forskningsbaseret lederudvikling og dermed gøre nordiske virksomheder til de bedst ledet i verden. Vi er udsprunget af Copenhagen Business School og vores overskud investerer vi i forskning og udvikling inden for ledelse og lederudvikling. Fonden har søsat en ambitiøs strategi, hvor digital transformation spiller en vigtig rolle. For at understøtte dette er der oprettet en ny stilling i økonomi.

Om jobbet
Du bliver en del af et lille team i økonomiafdelingen, som skal gennemføre en digital omstilling, der både handler om at gøre Fonden datadrevet og også skal proceseffektivisere vha blandt andet automatisering af økonomiprocesser. Du får en central rolle i denne omstilling og skal også videreudvikle området i bestræbelserne på at optimere den daglige drift, styring af økonomi, budgetter, prognoser, forecasts etc. Her kommer bl.a. Power BI til at indgå som et væsentligt element.

Som økonomi- og proceskonsulent indgår du i det daglige i et tæt samarbejde med Fondens øvrige medarbejdere. Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

  • Drive projektet digital omstilling af økonomifunktionen
  • Deltage i udviklingen af styrket økonomistyringsmodel
  • Procesoptimering af centrale økonomiprocesser, herunder arbejde med RPA udvikling
  • Udvikle rapportering i hhv power Bi og Excel
  • Fremstilling af kvartalsvise prognoser i samarbejde med ledelsen
  • Udarbejdelse af analyser og beslutningsoplæg

Dine faglige og personlige kompetencer

  • Du har en uddannelse indenfor regnskab og økonomistyring og som minimum et par års erfaring funderet bredt i hele regnskabspaletten
  • Du har erfaring med proceseffektivisering og har en god værktøjskasse herfor
  • Du har god forståelse for systemsammenhænge og du navigerer solidt i det digitale
  • Du har erfaring med økonomisystemer og er superbruger i Excel, samt erfaren bruger i resten af Office pakken

Som person er du først og fremmest holdspiller og sætter pris på det gode samarbejde på tværs af roller og funktioner i en lille organisation. Du har flair for tal og arbejder effektivt med fokus på detaljen, samtidig med at du bevarer overblikket og er i stand til at prioritere dine opgaver. Du har veludviklede analytiske færdigheder og samtidig er du god til at fastholde overblikket, også når tingene går hurtigt.

Du trives i en alsidig stilling, hvor du både arbejder med egne opgaver samt deltager i møder med andre inden for de forskellige forretningsområder. Du er god til at opsøge sparring både hos kolleger og vores eksterne rådgiver på projektet. Du har gode kommunikative evner og diplomatisk sans.

Hvorfor CBS Executive Fonden?
Vi er en lille agil organisation, hvor der er kort vej fra beslutning til handling. Vi arbejder i agile teams og vi arbejder fleksibelt – der er gode muligheder for at arbejde hjemmefra og skabe en god work/life balance. Vi udspringer af forskning, så hos os er der ”højt til loftet” og store navne fra både forskning og erhvervsliv bidrager til at skabe lederudviklingsprogrammer i verdensklasse. Vi har til huse i den ikoniske Raavarebygning på CBS Campus og tager således aktiv del i det pulserende campus liv.

Rekruttering foregår gennem Sylvester & Co
Kontakt gerne Emil Munk emmu@sylvester-co.dk tlf. 2052 2016 hurtigst muligt, for vi indkalder løbende til samtaler. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CFO Bo Karner 2561 3719 eller på mail bk@cbs-executive.dk

CBS Executive Fonden er en selvstændig erhvervsdrivende fond associeret med CBS – Copenhagen Business School og udbyder ikke-gradsgivende efteruddannelse for ledere og specialister bredt inden for business school-relaterede fagområder. Vi tilbyder forskningsbaserede undervisningsforløb, der skaber værdi og reel forandring for vores deltagere og deres organisationer. Vi afholder såvel åbne programmer som skræddersyede uddannelsesforløb for private og offentlige organisationer, og vi er 30 medarbejdere, der omsætter for ca. DKK 60 mio. årligt via 100 forskellige udviklingsaktiviteter, kurser og events. 

Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere