Nyhedsbrev

Morning Brief Pension Danmark

30. september 2022

Morning Brief Pension Danmark

Da du er tidligere deltager på et af vores læringsforløb og en del af vores alumni-community, vil vi gerne tilbyde dig muligheden for at deltage virtuelt på en spændende Morning Brief om Danmarks konkurrencekraft og demokrati i relation til krigen i Ukraine. Vi sætter fokus på, hvordan vi beskytter demokratiet, der i disse dage er under pres. Og hvordan vi fastholder vores konkurrenceevne i skyggen af en ny økonomisk krise som følge af den geopolitiske splittelse.

CBS Executive Fonden og PensionDanmark inviterer til Morning Brief hvor Arturo Bris, professor hos IMD Business School vil bidrage med sine perspektiverArturo Bris er blandt andet leder af World Competitiveness Center og forfatter til bogen “The Right Place: How National Competitiveness Makes or Breaks Companies”. Arturo Bris’ seneste måling af konkurrencekraften på tværs af lande placerede for første gang Danmark på en flot førsteplads.

Derudover deltager Mykhailo Vydoinyk, den ukrainske ambassadør i Danmark, som vil beskrive den nuværende situation i Ukraine og give sine bud på, hvordan Danmark og resten af Europa kan bidrage til genopbygningen af landet.

Læs hele nyhedsbrevet

Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere