Lederuddannelse

CBS EXECUTIVE SKABER LEDERUDDANNELSE OG LEDERKURSER, DER UDVIKLER OG FORANDRER ORGANISATIONER

Uddannelse, videreuddannelse og efteruddannelse af ledere er dybt forankret i vores DNA. Selve formålet med grundlæggelsen af CBS Executive har været at skabe Danmarks bedste center for videreudvikling af ledere. Vi udbyder en lang række kurser med omdrejningspunktet om dig som leder. Vores målsætning er at levere læring og udvikling for ledere på alle niveauer.

Ledelse er et endog meget vidt begreb, hvorfor vores kurser også spænder vidt. Der er kurser målrettet opbyggelse og styrkelse af den traditionelle lederrolle, mens andre kurser primært fokuserer på personlig selvindsigt og handlekraft. Der er kurser målrettet strategi og forretningsforståelse, og der er kurser rettet direkte mod ledelse i den offentlige sektor. Nogle kurser er skræddersyet til hjælp og motivering for kvinder i chefpositioner, mens andre er målrettet ledere og chefer, der opererer på en international handelsplads.

 

 

For at motivere og udfordre de ambitiøse og målrettede deltagere, som deltager i lederuddannelse på CBS Executive, har vi tilknyttet et mix af undervisere med forskellig teoretisk og praktisk baggrund. Flere af underviserne er professorer med dyb teoretisk indsigt i ledelsesudvikling. Andre har lang erfaring i erhvervslivet kombineret med forskning i specifikke ledelsesmæssige emner. På hvert enkelt kursus har vi sammensat de kompetencer, der forventes at kunne give deltagerne både læring, modspil og indsigt.

Se vores kurser

Selvindsigt og handlekraft

DERFOR HAR NIELS OG HANNE VÆRET PÅ LEDERKURSUS PÅ CBS EXECUTIVE

En af de vigtigste motivationsfaktorer for tilmelding til Selvindsigt & Handlekraft har været ønsket om at udvikle egne evner til at styrke organisation, medarbejder, og ikke mindst sig selv. Niels og Hanne har begge flere års erfaring som ledere, men ønsker ny inspiration til, hvordan de med øget selvindsigt og handlekraft, kan skabe forandringer.

På kurset er der et fællesskab, der gør, at deltagerne nærer stor tillid til hinanden. Den tillid betyder, at deltagerne trygt kan drøfte problemstillinger og reflektere højt.

Undervisernes erfaring samt deres teoretiske fundament spiller en afgørende rolle i udviklingen af deltagernes refleksionskraft. Med større selvindsigt og handlekraft vil du automatisk udvikle din evne til at finde og gennemføre beslutninger, som kan trække dig selv, dine medarbejdere og din organisation i den rigtige retning.

Læs hele teksten Vis mindre
High Performance Leadership

DET SIGER DELTAGERNE OM LEDERUDDANNELSE PÅ CBS EXECUTIVE

Birgitte, Jesper og John har gennemført High Performance Leadership på CBS Executive. De har alle fået et stort boost i deres virke som ledere i deres respektive organisationer. Som leder anvender man en række forskellige redskaber til at motivere og udvikle medarbejdere og organisation. På kurset er der rig mulighed for at få dine redskaber ajourført. Med andre ord, så får din ledelsesmæssige værktøjskasse et grundigt eftersyn.

Birgitte, Jesper og John er blevet inspireret af øvrige kursusdeltagere. De forskellige instruktører og foredragsholdere har perspektiveret lederrollen, så den opleves i nyt lys.

High Performance Leadership er en unik lederuddannelse skabt af High Performance Institute i samarbejde med CBS Executive. Forløbet egner sig til enhver leder, og enhver organisation der ser en fordel i at motivere, inspirere og hjælpe organisation og medarbejdere til at præstere bedre.

Læs hele teksten Vis mindre

LEDERUDDANNELSE OG LEDERKURSER PÅ CBS EXECUTIVE

Herunder kan du se et mindre udsnit af kurser, der kan fremme din ledelsesudvikling. Der findes mange flere, så tag et kig i menuen eller anvend søgefunktionen i toppen af siden. Bemærk, at vi også tilbyder et skræddersyet uddannelsesprogram til lige præcis jeres organisation.

Har du spørgsmål til et specifik lederkursus, er du velkommen til at skrive til info@cbs-executive.dk. Ønsker du at vide mere om vores skræddersyede løsninger, kan du kontakte CEO Søren Houman.