Lederuddannelse & lederkurser

LEDERUDDANNELSE: CBS EXECUTIVE FONDEN TILBYDER KURSER FOR LEDERE & ORGANISATIONER

Få lederkompetencer, der udvikler & forandrer organisationer

Uddannelse, videreuddannelse og efteruddannelse af ledere er dybt forankret i vores DNA. Selve formålet med grundlæggelsen af CBS Executive Fonden har været at skabe Danmarks bedste center for videreudvikling af ledere.

Vi udbyder derfor en lang række kurser med omdrejningspunktet om dig som leder. Vores målsætning er at levere læring og udvikling for ledere på alle niveauer - uanset alder og køn.

Ledelse er dog et meget vidt begreb, hvorfor vores kurser også spænder vidt og inden for flere genrer.

Se vores kurser

Lederudvikling for alle typer af ledere

Du vil hos CBS Executive Fonden finde kurser i ledelse og lederudvikling, der er målrettet opbyggelse og styrkelse af den traditionelle lederrolle. Mens andre kurser primært fokuserer på personlig lederudvikling og personlig selvindsigt og handlekraft. Der er kurser målrettet strategi og forretningsforståelse, og der er kurser rettet direkte mod ledelse i den offentlige sektor.

Nogle kurser er skræddersyet til hjælp og motivation for kvinder i lederstillinger, mens andre er målrettet ledere og topledere, der opererer på et internationalt marked.

 

Et mix af kompetente undervisere

For at motivere og udfordre de ambitiøse og målrettede deltagere, som deltager i lederuddannelse og lederudvikling hos CBS Executive Fonden, har vi tilknyttet et mix af undervisere med forskellig teoretisk og praktisk baggrund.

Alle med dét formål at styrke dig som leder og din kompetenceudvikling inden for det område, du har valgt at blive efteruddannet i.

Flere af underviserne er professorer med dyb teoretisk indsigt i lederudvikling kombineret med forskning i specifikke ledelsesmæssige emner.

Andre har lang erfaring i erhvervslivet. På hvert enkelt kursus har vi sammensat de kompetencer, der forventes at kunne give deltagerne både læring, modspil og indsigt.

Find et lederkursus der matcher dine ambitioner

Vores udvalg af kurser i ledelse giver dig den viden, der skal til for, at du kan forbedre og udvikle nye lederkompetencer. Uanset om dit mål er at forny hele din lederstil, eller du ønsker at blive bedre til at motivere eller få bredere viden om bestemte teorier inden for ledelse. Så kan du hos CBS Executive Fonden finde et forløb, der matcher dine ønsker og behov.

Du finder listen over alle vores kurser inklusiv Sommerskole nedenfor.

Her vil du også kunne læse mere om det enkelte kursus samt finde information om pris og tidspunkt.

Selvindsigt og handlekraft

DERFOR HAR NIELS OG HANNE VÆRET PÅ LEDERKURSUS HOS CBS EXECUTIVE FONDEN

En af de vigtigste motivationsfaktorer for tilmelding til Selvindsigt & Handlekraft har været et ønske om at udvikle egne evner til at styrke organisation, medarbejder, og ikke mindst sig selv. Niels og Hanne har begge flere års erfaring som ledere, men ønsker ny inspiration til, hvordan de med øget selvindsigt og handlekraft, kan skabe forandringer.

På kurset er der et fællesskab, der gør, at deltagerne nærer stor tillid til hinanden. Den tillid betyder, at deltagerne trygt kan drøfte problemstillinger og reflektere højt.

Undervisernes erfaring samt deres teoretiske fundament spiller en afgørende rolle i udviklingen af deltagernes refleksionskraft. Med større selvindsigt og handlekraft vil du automatisk udvikle din evne til at finde og gennemføre beslutninger, som kan trække dig selv, dine medarbejdere og din organisation i den rigtige retning.

Læs hele teksten Vis mindre
High Performance Leadership

DET SIGER DELTAGERNE OM LEDERUDDANNELSE HOS CBS EXECUTIVE FONDEN

Birgitte, Jesper og John har gennemført High Performance Leadership hos CBS Executive Fonden. De har alle fået et stort boost i deres virke som ledere i deres respektive organisationer. Som leder anvender man en række forskellige redskaber til at motivere og udvikle medarbejdere og organisation. På kurset er der rig mulighed for at få dine redskaber ajourført. Med andre ord, så får din ledelsesmæssige værktøjskasse et grundigt eftersyn.

Birgitte, Jesper og John er blevet inspireret af øvrige kursusdeltagere. De forskellige instruktører og foredragsholdere har perspektiveret lederrollen, så den opleves i nyt lys.

High Performance Leadership er en unik lederuddannelse skabt af High Performance Institute i samarbejde med CBS Executive Fonden. Forløbet egner sig til enhver leder, og enhver organisation der ser en fordel i at motivere, inspirere og hjælpe organisation og medarbejdere til at præstere bedre.

Læs hele teksten Vis mindre

Hvorfor tage en lederuddannelse?

For nogle falder lederrollen mere naturligt, hvor andre arbejder mere for at nå derhen, hvor de gerne vil.

Uanset din position, ønsker du måske at komme endnu længere, så dine evner matcher også dine ambitioner.

Her kan et kursus eller uddannelse inden for ledelse være det rigtige for dig.

Et sådan forløb vil give dig en solid værktøjskasse samt en praksisorienteret og dynamisk uddannelse. Giv dig selv et arbejdsmæssigt boost og få opbygget dine faglige og personlige lederkompetencer.

Hvad end det er et længerevarende eller kortere kursus, vil du få værktøjer, du endnu ikke kender til. Eller du kan få finpudset de værktøjer, du allerede kender og bruger.

Se vores kurser

Få udvidet dit netværk

En lederuddannelse er ikke kun givtigt for din karriere.

Du får rig mulighed for at møde andre med de samme ønsker og ambitioner som dig. Få udvidet dit faglige og personlige netværk og bliv klogere på, hvordan andre ledere i samme eller andre brancher håndterer dagligdagens udfordringer.

Med et forløb hos CBS Executive Fonden vil du ikke blot opnå nye værktøjer og redskaber. Du vil ligeledes blive klogere på, hvordan du efterfølgende kan bringe din nye viden i spil.

Hvilken lederuddannelse skal du vælge?

Før du beslutter dig for, hvilket kursus eller lederuddannelse, du ønsker at deltage i. Så er der en række overvejelser, du bør gøre dig. Vær sikker på, at du træffer det valg, der i sidste ende vil opfylde alle dine ønsker og behov.

Gør først op med dig selv, hvad du gerne vil bruge uddannelsen til. Hvad er det, du gerne vil blive bedre til eller blive klogere på? Hvilke ambitioner har du, som du gerne vil kunne leve op til?

Er målet eksempelvis at tilegne dig nye kompetencer inden for forhandlingsteori, eller drømmer du om at være mere resultatorienteret i din lederstil?

Du vil opleve, at mulighederne er mange hos CBS Executive. Det er derfor afgørende, at du får afstemt dine forventninger og ønsker til kurset – både professionelt og personligt.

Glem ikke det praktiske

På listen over alle vores kurser og uddannelser kan du nemt danne dig et overblik over, hvor lang en periode, det drejer sig om. Samt hvornår kurset tager sin start.

Hvis du skal forhøre dig hos din leder eller overordnede chef kan det være en god ide at sætte sig ind i, hvorvidt det enkelte kursus ligger i hverdage eller weekender, samt hvor tilstedeværende du kan være på dit arbejde undervejs.

Hvad koster en lederuddannelse?

Priserne for vores lederuddannelser- og kurser spænder vidt.

Det afhænger af både uddannelsens varighed samt indholdet i de enkelte moduler, og hvorvidt der er udenlandsrejser inkluderet i prisen.

Vores kurser, uddannelser og sommerskoler spænder mellem alt fra 3.900 kroner og op til 138.000 kroner.

Du finder den nøjagtige pris på listen over alle vores udbudte kurser.

Hvis du har nogen spørgsmål til det enkelte kursus, prisen eller andet, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

Bliv inspireret af vores mange lederkurser

Herunder kan du se et mindre udsnit af vores kurser, der kan fremme din ledelsesudvikling.

Der findes mange flere, så tag et kig i menuen eller anvend søgefunktionen i toppen af siden.

Bemærk, at vi også tilbyder skræddersyede uddannelsesprogrammer, der matcher lige præcis dine behov i din organisation.

Har du spørgsmål til et specifikt lederkursus, er du velkommen til at skrive til info@cbs-executive.dk.

Ønsker du at vide mere om vores skræddersyede løsninger, kan du kontakte Program Director Henrik Waitz.

Se vores kurser

Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development
Nyt fra CBS Executive Fonden

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere