High Performance Leadership
Nyhedsbrev

Autentisk og ansvarligt lederskab for top- og teamledere

Autentisk og ansvarligt lederskab for top- og teamledere

I et unikt samarbejde mellem High Performance Institute

og CBS Executive Fonden har vi skabt to banebrydende lederuddannelser, hvor vi sætter fokus på det autentiske og ansvarlige lederskab: High Performance Leadership (HPL) for topledere og High Performance TEAM Leadership (HPTL) for teamledere.

High Performance Leadership

High Performance Leadership er stadig den eneste toplederuddannelse i Danmark, der gør op med simple Performance Management-systemer, New Public Management, resultatmålinger og regnearksledelse for i stedet at rette fokus på mening, motivation og engagement, relationer og purpose. Med samme formål og ambition; at forløse det enkelte menneskes potentiale og genopfinde organisationer ud fra en styrkeposition. God ledelse. Godt for medarbejderne. Godt for virksomheden. Godt for hele samfundet.

Vi har igen i år har samlet et stærkt team af undervisere fra kunsten, sporten, videnskaben og erhvervslivets verdener: Claus Meyer, Jan Molin, Jim Hagemann Snabe, Lene Tanggaard, Marianne Dahl med flere. Du kan få en kort smagsprøve på professor Jan Molins undervisning her og gastronomisk iværksætter Claus Meyers undervisning her.

LÆS hele nyhedsbrevet

Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere