Sommerskole
Ledelse
Nyhed

Ledelse i en krisetid

Ledelse i en krisetid

Covid-19-situationen har ikke gjort ledelsesopgaven lettere. Udefrakommende og interne krav udfordrer dig konstant i lederrollen og påvirker succesraten af dit lederskab. Succesfuld ledelse kræver som udgangspunkt et fokus på egne styrker kombineret med kompetenceudvikling. Men er du egentlig bevidst om, hvad dit lederskab står og falder med?

Professor Jan Molin, som også underviser på CBS Executive Sommerskole, og kollegaen Jesper Strandgaard sætter fokus på forandringsledelse på sommerskolekurset Perspektiver på Forandringsledelse i en Krisetid. De udtaler:

”Aldrig har det været så tydeligt, at ledelsesopgaven er under stærkt pres fra omverdenen. Historisk har der i krisetider været en tendens til at overfokusere på interne virksomhedsforhold, hvor forandringsledelse i den sammenhæng ofte har en bias imod interne, aktørorienterede processer.

Med den nuværende krise bliver det uafvendeligt nærværende, at ledelse og organisering er nødt til at sammentænke viden om kræfter uden for organisationen med forståelse af interne og lokale betingelser. En sådan sammentænkning er grundlaget for moderne forandringsledelse.

På sommerskolekurset vil du få forskellige perspektiver og redskaber til, hvordan du som leder kan udvide dit handlerum til at opnå de bedst mulige resultater – også i en krisetid.”

 

Læs mere om kurset

 

Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere