Digitalisering
Finansiering & Økonomi
Ledelse
Nyhed
Nyhedsbrev

Korte, intensive kurser

CBS Executive Business Boost – Faglig opgradering i en travl hverdag

Som leder har du over tid behov for personlig udvikling og for at tilegne dig ny viden. Til tider kræver det faglig fordybelse og deltagelse på et længerevarende udviklingsforløb. Andre gange er der behov for et kort intensivt forløb, der på få dage giver dig ny indsigt inden for et specifikt fagområde.
Her kan du se efterårets og vinterens korte kursusforløb:

 
 • Konfliktløsning i Praksis – 21.-22. september 2020.
  Hvordan håndterer du konflikter, der opstår i forhold til kunder, kollegaer, samarbejdspartnere eller ledelse? Få redskaber og træning til at agere i modsætningsforhold, konflikter og udfordrende samtaler i hverdagen.
 • Forandringsledelse: Gentænk Vaner og Rutiner – 12.-13. november 2020.
  Lær at bruge eksisterende vaner og rutiner som redskaber i forandringsprojekter til at fremme din organisations værdiskabelse til gavn for kunder og borgere.
 • Transformational Leadership Programme – Leading Women – 18-20 November 2020 (in English).
  The programme is designed to assist and inspire women for greater success in current assignments and to manoeuvre their careers in the desired direction.
 • De Ustyrlige Kunder i en Digital Tidsalder – 23.-24. november 2020.
  Bliv klogere på den nyeste forskning om forbrugeradfærd og marketing og få nye værktøjer til at arbejde med kundeindsigter og -touchpoints i den digitale (og analoge) verden.
 • Strategisk Regnskabsforståelse – 25.-27. januar 2021.
  Styrk din regnskabsmæssige kunnen.

LÆS HELE NYHEDSBREVET