Afholdt
Offentlig ledelse
Ledelse og Organisation
Event

Årets konference om offentlig ledelse

MOD FÆLLESOFFENTLIGT LEDERSKAB

Offentlig ledelse går i retning af samarbejde på tværs af forvaltnings- og hierarkiske søljer. Integration, arbejdsløshed og sundhed er blot få ud af en lang række eksempler på udfordringer, som en enkelt sektor, forvaltning eller institution ikke kan løse alene. Men at få indsatser til at hænge sammen på tværs er komplekst! For hvordan sikres fælles målsætninger? Hvilken kasse betaler? Står lovgivningen på forskellige områder i vejen for et samarbejde på tværs af fagområder, forvaltninger og institutioner? Og hvordan nedbrydes faggrænser og silotænkning i praksis?

Fællesoffentlig ledelse er en tilgang til de fælles udfordringer i samfundet, hvor offentlige ledere aktivt bidrager med strategier og ressourcer for i fællesskab at skabe de nødvendige løsninger. Det handler om at kunne mobilisere en bred vifte af aktører, som ud over politikere, ledere og medarbejdere i den offentlige sektor også tæller civilsamfundet og private aktører.

Den ledelsesopgave er omdrejningspunktet, når Master of Public Governance inviterer til årets konference om offentlig ledelse.

Tid og sted:
17. september 2019 kl. 9.00-13.00

TILMELD DIG HER

Luk besvarelse Alle kurser og uddannelser
spinner
Finder dine anbefalede kurser

Hvad søger du kurser inden for?

Board Leadership
Management & Leadership
Strategy & Business Development

Hvad er din nuværende rolle?

Mellemleder
Specialist & Projektleder
Topleder

Hvad er dit mål?

Faglig opdatering
Kompetenceudvikling
Personlig udvikling
Vælg en eller flere

Hvor lang tid vil du sætte af?

2-4 dage
5-7 dage
8+ dage
Vælg en eller flere