Nyhedsbrev
Sommerskole

Sæt tid af til kompetenceudvikling i 2022

6. december 2021

Sæt tid af til kompetenceudvikling i 2022

På CBS Executive Sommerskole 2022 har vi samlet et bredt udvalg af aktuelle og relevante kurser for ledere og specialister. Vi sætter igen fokus på at udvikle dine kompetencer, så du kan forblive relevant i din rolle som leder. På Sommerskolen kan du tanke op med forskningsbaseret viden og stille skarpt på de tematikker, som uden tvivl vil berøre din hverdag i 2022 i en eller anden grad.  2021 har lært os endnu engang, at fremtiden er uforudsigelig, og vi må konstant være klar til at udvikle både vores forretning og ledelseskompetencer.

Få overblik over det foreløbige udbud af kurser på Sommerskole 2022 nedenfor, og læs mere om udvalgte kurser nederst i mailen. Bemærk, at vi hen over de næste par måneder lancerer yderligere kurser.

På CBS Executive Sommerskole bliver du undervist af førende forskere fra CBS og andre universiteter. Du får dermed mulighed for at gå i dialog med dem, der rent faktisk ”har skrevet bogen” og forsker i emnet. Sammen med input fra praktikere og de andre deltagere på holdet sætter underviserne det i relation til dine aktuelle udfordringer og projekter i organisationen.

Sommerskolekurserne finder sted 5 dage i træk sidst på sommeren i uge 33 og 34, hvor de fleste har mulighed for at sætte tid af til kompetenceudvikling.

Læs hele nyhedsbrevet