Hvorfor os?

Vores målsætning er at udvikle kurser og uddannelser, åbne såvel som skræddersyede,
der skaber varig værdi og reel forandring for vores deltagere og deres organisationer

Mand forklarer under kursus på CBS Executive

Sådan arbejder vi

I CBS Executive er vi meget optaget af, at deltagernes læring forankres i deres arbejdsliv. Det gør vi ved at præsentere den mest relevante viden og koble den til praksis. Nærmere bestemt gør vi det ved at anvende aktive forskere, der kan formidle den nyeste teori; ved at sætte deltagernes massive erfaringer i spil; ved at stimulere til netværk og ved, at deltagerne arbejder med konkrete, ofte selvvalgte, arbejdsrelaterede problemstillinger før, under og efter de konkrete uddannelsesdage. På den måde optimerer vi en læringsproces med fokus på perspektiv, relevans og reel forandring.

På vores skræddersyede aktiviteter har vi sammen med opdragsgiveren endda mulighed for at dykke helt ned i maskinrummet i den pågældende virksomhed, når det bedste læringsforløb skal designes og udfoldes.

Mand forklarer under kursus på CBS Executive

Uddannelse hos os

Udviklingen af vores kurser og efteruddannelser sker i et tæt samarbejde med vores kunder og undervisernetværk, bl.a. professorer fra CBS og andre internationalt anerkendte universiteter og uddannelsesinstitutioner. Vi leverer praksisnær viden, som tager udgangspunkt i deltagernes egen dagligdag og udfordringer.

På de længerevarende forløb vil der være projektopgaver med forankring i virksomhedens forretning og ledelse, hvor målet er, at det færdige resultat kan implementeres.
Facade af Porcelænshaven 22, Frederiksberg, Raavarebygningen, CBS Executive

Kontakt

CBS Executive
CVR 16 72 05 93
Råvarebygningen
Porcelænshaven 22
2000 Frederiksberg
Copenhagen, Denmark
+45 38 15 60 00
info@cbs-executive.dk

CBS Executive er centralt placeret på Frederiksberg godt 3 km fra centrum af København. Det er let at komme hertil med både metro og bus. Der er gratis parkering i to timer, herefter mod betaling.